Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα , έχω επιδότηση από ΟΤΕ περίπου 130 ευρώ και λέω να βάλω + 20 ευρώ να πάρω ένα κινητό smart fone για την Συζηγο η οποία το θέλει στο πανεπιστήμιο .Θελω 5 ίντσες ... μπήκα στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ να δω κινητά αλλά δεν το κατέχω το < άθλημα > ώστε να καταλιξω σε μια αξιόλογη συσκευή . Οποίος φιλος μπορεί ας ρίξει μια μάτια στις συσκευές του Οτε και ας μου προτείνει κάποια αξιόλογη .... εγώ βλέπω θετικά την παρακάτω συσκευή που φέρανε πρόσφατα ZTE blade A460 black. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20304864&s=0

Δημοσ.

Αφού το 640 έχει 199 πήγαινε αναγκαστικα σε blade ή δες αν έχει και το 535. Αποφεύγω τα android σε αυτή τη τιμή γιατι σέρνονται

Δημοσ.

Ο φίλος μας θέλει να πάρει κινητό με επιδότηση από τον ΟΤΕ, όχι από το εξωτερικό. Εξάλλου εσύ έγραψες πριν λίγο ότι είναι out of stock πια!

• Like 1
Δημοσ.

Ο φίλος μας θέλει να πάρει κινητό με επιδότηση από τον ΟΤΕ, όχι από το εξωτερικό. Εξάλλου εσύ έγραψες πριν λίγο ότι είναι out of stock πια!

καλα εκανες και μου το ειπες.....Δεν το ειδα καθολου.....Ακομα κοιμαμαι...

TS παραλειψε το ποστ μου ......Συγγνωμη :( 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...