Puladogaver Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δίπλωμα για μηχανάκι και αυτοκίνητο στα 700€ με παράβολα όλα είναι λογική τιμή; Τι λέτε; Κάθε συμβουλή δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι Οι τιμή πάει ανάλογα την περιοχή, αλλού με 700€ δεν παίρνεις ούτε αυτοκινήτου σκέτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι Οι τιμή πάει ανάλογα την περιοχή, αλλού με 700€ δεν παίρνεις ούτε αυτοκινήτου σκέτο Προφανως εννοει διπλωμα και για αυτοκινητο και για μηχανακι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Προφανως εννοει διπλωμα και για αυτοκινητο και για μηχανακι . Το ξέρω Δεν κατάλαβα την παράθεση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το ξέρω Δεν κατάλαβα την παράθεση σου Εγραψες : Οι τιμή πάει ανάλογα την περιοχή, αλλού με 700€ δεν παίρνεις ούτε αυτοκινήτου σκέτο Οποιος το διαβαζει καταλαβαινει για αγορα αυτοκινητου , Αν εβαζες ένα ουτε για αυτοκινητο θα ηταν πιο κατανοητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ααααα, ίσως δεν το έγραψα καλά Αυτό που εννοώ είναι πως 700€ για αυτοκίνητο και μηχανή είναι λογική τιμή όταν σε κάποιες περιοχές μόνο για αυτοκίνητο έχει 800€ και για τη μηχανή επιπλέον 200-300€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobatron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πλάκα κάνεις? για αυτοκίνητο μόνο θα δώσει 650€ η γυναίκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αθηνα βρισκεις και με 500 ευρω ολα μαζι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkshadow254 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 προς χαλκιδα μερια περσυ ηταν 650 και τα 2 μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Μονο για μηχανακι 125 κυβικα ποσο κοστιζει ?? Και ποση ειναι η διαφρα αν τα παρω χωρια του αυτοκινητου και του μηχανακιου ??? Ειναι μεγαλη η διαφορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα