Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καλησπερα. Ψαχνω mouse για το macbook, αλλα δεν ξερω τι να παρω. Σκεφτηκα για το  g700s που το εχω στο desktop  στην ελλαδα, γιατι δοκιμασα το magic και μου φαινεται μικρο. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Τα 2 που ειπαν τα παιδια, performance και marathon k750, αναλογα με τα ζητουμενα σου.
Υπαρχει και το καινουργιο, το master που εχει στα συν οτι εχει δευτερη ροδελα στον αντιχειρα και ειναι blue tooth.

Μ705*

Δημοσ.

Κάτοχος MX Performance εδώ. Άψογο ποντίκι από άποψη κατασκευής, αίσθηση στο χέρι, κλπ. Προσοχή είναι κυρίως για δεξιόχειρες!

Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη. Κρατάει περίπου μία εβδομάδα και δεν κλείνω ποτέ τον διακόπτη. Αν το κλείνεις φαντάζομαι θα κρατάει και παραπάνω.

Αρκετά πλήκτρα για να ορίσεις ότι λειτουργία θέλεις.

Μόνο αρνητκό κάποια στιγμιαία μικροκολλήματα που παρατηρώ κατα καιρούς είτε στο scrolling είτε στην ταχύτητα κίνησης του δείκτη. Δεν έχω καταλάβει που μπορεί να οφείλονται. Πάντως με ένα κλείσιμο του διακόπτη επανέρχεται στην σωστή λειτουργία.

Επίσης, με το unifying software μπορείς να χρησιμοποιείς στον ίδιο δέκτη παραπάνω από μία logitech συσκεύες. Κι εγώ σε laptop το χρησιμοποιώ αλλά υπάρχουν φορές που το μικρό πληκτρολόγιό του δεν με βολεύει για κάποιες δουλειές οπότε θέλω κανονικό και προκειμένου να μην έχω δεσμευμένη άλλη θύρα, βολεύει πολύ!

Δημοσ.

Έχω το mouse της Apple. Εάν δεν παίζεις παιχνίδια ή δεν κάνεις γραφιστική δουλειά, πάρε αυτό της Apple. 

Πέρα από τα gestures που αναγνωρίζει από την μάνα του, με 3rd party tools μπορείς να ελέγχεις τα πάντα από το mouse... Κανονικά το mouse αυτό έχει πάνω από 10 σήματα που μπορεί να αναγνωρίσει. Π.χ.

1. tap (σε τρεις περιοχές: αριστερά, μέση και δεξιά)
  2. click (διαφορετικό σήμα και για τις ίδιες τρεις περιοχές)
  3. tap με δύο δάχτυλα (στις ίδιες τρεις περιοχές, άρα μέχρι τώρα 9 διαφορετικά σήματα)
  4. ακουμπάς με δύο δάχτυλα αλλά κάνεις tap με το ένα (και για τις τρεις περιοχές)
  5. swipe με 3 δάχτυλα οριζόντια και κάθετα
  6. swipe με 4 δάχτυλα οριζόντια (κάθετα δεν θυμάμαι)
  7. tap στο σηματάκι του μήλου πάνω στο ποντίκι
  8. drag με ένα δάχτυλο
  9. pinch για zoom
  10. rotate με τα δάχτυλα (νομίζω αυτό.. δεν θυμάμαι σίγουρα)

Υπολόγισε πόσες διαφορετικές λειτουργίες μπορείς να κάνεις μόνο με ένα ποντίκι...

Το κακό του είναι η ακρίβεια στο scroll επειδή δεν έχει ροδέλα. 

• Like 1
Δημοσ.

To magic αν και έχει κατηγορηθεί από πολλούς είναι από τα καλύτερα ποντίκια για εμένα. Η εμπειρία χρήσης που σου δίνει σε συνεργασία με το macos σε κάνει να ξεχνάς ότι χρησιμοποιείς ποντίκι.

Από εκεί και πέρα επειδή μερικοί gamers  έχουν συνηθίσει σε μεγάλα ποντίκια και το magic mouse δεν θεωρείται και τόσο εργονομικό για αυτούς σου δίνω μία συμβουλή.Ό,τι και αν πάρεις να είναι bluetooth.Και δεν εννοώ αυτά που είναι bluetoοth με ένα μικρό usb. Σκέτο bluetooth mouse. Είναι κρίμα να δεσμεύεις στον mac άσκοπα μία από τις usb θύρες για το ποντίκι ! Έχουμε bluetooth.H συνδεσιμότητα είναι εύκολη και άμεση στο mac os , όχι όπως στα windows...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...