Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφορά όντως δεν θα δει αλλά καθαρά για το ψυχολογικό κομμάτι είναι κρίμα να μην πας σε νέα τεχνολογία του 2016 (DDR4) για 10€...δε συμφωνείς;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. γιατι να βαλει καρτα γραφικων για οχι βαρια games ? intel graphics ftw

2.Δεν πρεπει να βαλει ddr4 , εχει mobos 1151 με drr3/ddr3L

αν το budget ειναι περιορισμενο και τα 10 eu μετρανε εγω μπορει να τα εχω για πεταμα αλλα καποιος αλλος μπορει οχι

ειδικα για DDR3 vs DDR4 που δεν θα καταλαβει διαφορα αποδοσης σε REAL TIME

10 απο εδω 10 απο εκει ... 

οποτε οχι δεν ειναι αναγκαστικο να βαλεις DDR4

Αν είναι να μείνει με την intel graphics θα κάνει διαφορά η ddr4 που θα την καταλάβεις.

Δημοσ.

Διαφορά όντως δεν θα δει αλλά καθαρά για το ψυχολογικό κομμάτι είναι κρίμα να μην πας σε νέα τεχνολογία του 2016 (DDR4) για 10€...δε συμφωνείς;

ναι εννοειτε (εγω πχ για μενα σκευτομαι ακριβος με τον τροπο που ανεφερες)

απλα μπορει καποιος να υπολογιζει και το 10ρικο ( και κακα τα ψεματα ειναι δυσκολες εποχες)

και να θελει να φτιαξει ενα PC ισα ισα να παιζει κανα παιχνιδακι και να surfarei.

σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι θα πρεπει να ξερει το τι ακριβως θα του στοιχισει η τεχνολογια και τι ακριβως θα καταλαβει ο ιδιος σε αποδοση ( στην πραγματικοτητα.. οχι benchmarks ).

• Like 1
Δημοσ.

ναι εννοειτε (εγω πχ για μενα σκευτομαι ακριβος με τον τροπο που ανεφερες)

απλα μπορει καποιος να υπολογιζει και το 10ρικο ( και κακα τα ψεματα ειναι δυσκολες εποχες)

και να θελει να φτιαξει ενα PC ισα ισα να παιζει κανα παιχνιδακι και να surfarei.

σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι θα πρεπει να ξερει το τι ακριβως θα του στοιχισει η τεχνολογια και τι ακριβως θα καταλαβει ο ιδιος σε αποδοση ( στην πραγματικοτητα.. οχι benchmarks ).

Το θεμα ειναι οτι και νεα τεχνολογια οι Ddr4,ακομα στο αρχικο τους σταδιο ειναι μια απο τα ιδια(ισως και χειροτερα σε αρκετες περιπτωσεις απο τις τωρινες Ddr3). και στο μελλον ουτως ή αλλως αν θελει να κανει αναβαθμιση,θα φαει ακυρο απο την Intel που θα εχει αλλαξει παλι τα sockets και για νεο επεξεργαστη θα θελει και νεα μητρικη. 

Το μονο καλο με τις Ddr4 ειναι οτι πεσανε και σε αυτες οι τιμες τους οπως και στις Ddr3,κυριως για οσους θελανε να κανουν μεταβαση στο 5820k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...