d151 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 1 χρονο ζω στο Βερολινο και εχω το γνωστο θεμα οπως ολοι στη Γερμανια, το φοβο με το torrenting. Αν και εχει τυχει να κατεβασω μερικες φορες καποια επεισοδια GoT και καποιες ταινιες, δεν το παρατραβαω γιατι δεν θελει και πολυ για να σε πιασουν. Εψαξα λοιπον στο νετ με σκοπο να βρω πληροφοριες για το VPN, πως ακριβως λειτουργει κλπ κλπ. Κι επεσε το ματι μου εδω: https://vpn.ht/en Μη τα πολυλογω εκανα ενα ακαουντ στα γρηγορα, πληρωσα και το 1 δολλαριο του πρωτου μηνα (μετα παει στα 5), κατεβασα το προγραμματακι που δινει, συνδεθηκα και απο το Popcorn Time αυτοματα και ολα ετοιμα. Και φτανουμε στο βασικο ερωτημα του thread. Ποσο καλυμμενος ειμαι τωρα; Δεν εχω κανεναν κινδυνο να φαω προστημο; Ηταν πραγματι τοσο απλο; Στο Popcorn γραφει οτι ειμαι secure (γινεται αυτοματα, απλα βαζεις το username και το password). Στο προγραμματακι πατωντας απλα ενα κουμπι γινομαι secure, οταν το ξε-παταω ξε-γινομαι. Ολο αυτο μου φαινεται too good to be true. Θα ηθελα τη γνωμη σας επ αυτου και γενικα τι γνωμη εχετε για τις VPN υπηρεσιες που υπαρχουν στο ιντερνετ. ΥΓ. Διαλεξα αυτον τον VPN provider γιατι εχει απευθειας αυτοματη συνδεση με το Popcorn.
Beerloah Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν γνωρίζω αν είσαι καλυμμένος ή όχι. Αλλά ξέρω ότι όσοι κατεβάζουν παράνομα (ταινίες, τραγούδια κτλπ) στη Γερμανία, όχι μόνο τους πιάνει το κράτος άμεσα, αλλά έχει και βαρύ πρόστιμο. Θυμάμαι πριν χρόνια όταν ζούσα στη Γερμανία, ο ξάδερφός μου συνήθιζε να κατεβάζει βραδινές ώρες για τον λόγο που προανέφερα. Κάποια στιγμή, του ήρθε τσεκ κοντά στα 2000€. Προφανώς τον "πιάσανε". Βέβαια και εγώ το 2011, είχα κατεβάσει κάποια τραγούδια από Youtube, αλλά όλα καλά. Ωστόσο αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα το ρίσκαρα ούτε για πλάκα.
d151 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το ξερω οτι στη Γερμανια κυνηγανε το torrenting. Απλα μεσω του VPN στην ουσια κρυβεις την IP σου και δεν μπορουν να σε βρουν. To ερωτημα μου ειναι κατα ποσο ασφαλες ειναι γενικα η χρηση VPN μεσω των σαιτ πχ PIA και συγκεκριμενα το vpn.ht που μου φανηκε too easy η χρηση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα