kotsos72 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ευχομαι να αντεξη λοιπον,και οπως ειπα και παραπανω εαν δεν αντεξη........ ξερεις που θα με βρης με ειπε το παιδι...... μτφ ....το ζεστανα και δουλεψε ανω το ξανακανει στους 2 3 μηνες που σου δινω εγγυηση βλεπουμε ...μπορει και να ασχοληθω σοβαροτερα (συγνωμη για τον κυνισμο αλλα ετσι ειναι) Παρακαλω ξυπνατε Ζητηστε φωτο βιντεο απο την εργασια που σας κανει στη δικη σας μητρικη (ουτοπικο?)
preview_video Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 τεταρτη 10 αυγουστου 2016. ολα καλα χωρις κανενα προβλημα το λαπτοπ, απο την ημερα που εγινε επισκευη η καρτα γραφικων. : απλα το αναφερω επειδη και εμενα μου ελεγαν οτι δεν θα αντεξη μετα απο 2 η 3 η 5 μηνες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 το σερβις της sony αντικαθιστά το ανταλλακτικό Mainboard με ένα χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας. Αυτοί είναι μαλάκες και διώχνουν τους πελάτες ,δε μπορούν να κάνουν οτι κάνει ο φίλος τεχνικός με 40 ε Το πληρώνεις ακριβά βέβαια το Mainboard πλήρωσες όμως και το σύστημα ακριβά και σου λειτούργησε κοντά δεκα χρόνια.
preview_video Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ναι ετσι ακριβως ειναι. περισυ που ηθελα να το φτιαξω με ενημερωσαν οτι αλαζουν ολοκληρη την μαδεμπορτ. οταν φυσικα εμαθα και την τιμη (κοντα στο χιλιαρικο) μονοδρομος η λυση που εκανα και μου βγηκε στην τιμη που αναφερω παραπανω. κριμα γιατι με ενα χιλιαρικο επερνες 2 λαπτοπ. αυτο με τα πολυ ακριβα ανταλαχτικα καπως πρεπη να αλαξη καποια στιγμη. ευχομαι να αντεξη αλλον ενα χρονο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τό κόστος που σου προυπολόγισαν ανταποκρίνεται σε μηχάνημα που όταν κυκλοφορούσε είχε τη τιμή που ανέφερες. Αν δεκα χρόνια μετά τη κυκλοφορία, με το κόστος επισκευής αγοράζεις 2 ή 3 μηχανήματα είναι άλλη συζήτηση όπως επίσης άλλη συζήτηση είναι και η ποιότητα κατασκευής το 2016. Αυτό με τα πολύ ακριβά ανταλλακτικά θα αλλάξει όταν αλλάξει η νοοτροπία αυτού που δεν αναρωτιέται ένα τέτοιο ανταλλακτικό που έμεινε σε ένα ράφι 10 χρόνια και περίμενε πότε θα το χρειαστεί κάποιος γιατί έχει αυτή τη τιμή. Δε γνωρίζω τι επισκευή έγινε κτλ ,εύχομαι να λειτουργήσει χωρίς άλλα θέματα,όμως τη λογική της αγοράς με 2500ε και της επισκευής με 40 ε μονόδρομο δεν την αντιλαμβάνομαι. Αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο και για άλλες συσκευές που αγοράζετε ή μηχανήματα και κατα πόσο εκεί είναι μονόδρομος ή οχι. Κάτι τελευταίο ,όταν βλέπετε μια συσκευή με τιμή λ.χ 40 ε απο έναν κατασκευαστή και όλοι οι άλλοι τη πουλάνε 120 ε ,δεν αναρωτιέστε μήπως κάτι δε πάει καλά; Στις παροχές υπηρεσιών όταν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο γιατί πάτε σα τα πρόβατα στο πιο φθηνό; Είναι όλοι οι τεχνικοί ίδιοι ; Δεν αναρωτιέστε τίποτα ; Φιλικά Καλή συνέχεια
preview_video Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 με το κοστος επισκευης το εγραψα και ποιο πανω. ειναι φιλος και το 160 εγινε 40 επειδη μολις ειχε αγοραση το μηχανημα και ειμουν και απο τους πρωτους που το δοκιμασαν στην λιανικη. επεισης εγραψα οτι οποιος θελη μπορει να παει εκει με αποδειξη και να κανη το 160 σε 40. ετσι ειχε γινη τοτε(πριν ενα χρονο απο τωρα) που ειχαμε αναφερθη στην βλαβη για καρτα γραφικων. τωρα γιατι καποιοι πουλανε 160 και αλλοι 40 αυτο εγω δεν μπορω να σου το πω. εγω 40 πληρωσα και εως τωρα το μηχανημα παει καλα.επειδη αφησατε να εννοηθη οτι επειδη εγινε με 40 ευρω η βλαβη δεν θα αντεξη. το μηχανημα κανει την ιδια δουλεια στην καρτα.το εαν καποιος ζηταει 160 οπως και ειχα βρη και 120 οπως ειπα αλλα το εκανα με 40 φανταζομαι ειμουν τυχερος και δεν εσκασα τα 160.γιατι ετοιμαζομουν να παω στα 120 τοτε εκεινη την εποχη(πριν ενα χρονο απο σημερα μιλαμε)δεν αλαξαν οι τιμες της διορθωσης της καρτας γραφικων αφου ακομη και τωρα τετοιες τιμες παιζουν στην αγορα. τωρα για το ανταλαχτικο ολοκληρης μαδεμπορτ. μπορει πριν απο χρονια οταν αποφασισα τοτε να αγορασω αυτων τον πυραυλο που εξω δεν ειχε κανεις αλλος blurau drive , οθονη full hd 17' και αλλα ηταν εις γνωση μου.και γιαυτο διαλεξα τοτε να αγορασω ενα ακριβω μηχανημα να κανει την δουλεια του.φυσικα την εκανε και πολυ καλα μαλιστα αν και ακομη κανεις σχεδον δεν ειχε ουτε player να δει ποιοτητα bluray δισκου.(τοτε εκεινη την εποχη του) το οτι χαλασε το μηχανημα(καρτα γραφικων) απο καθαρη βλακεια μου που εδωσα σε συναδελφο το λαπτοπ και το εβαλε στην κουβερτα απο κατω και δεν αεριζοταν καλα και επαθε αυτο που επαθε ας προσεχα και εγω και αυτος που δεν το ηξερε τοτε. ειναι ομως αδικια οταν περνανε τα χρονια και η τεχνολογια εχει προχωρηση τοσο ωστε αυτο το μηχανημα ασχετα εαν μπορει να κανει ακομη καποιος δυσκολες δουλεις να εχει ακριβα ανταλαχτικα. δεν θεωρω σωστο μια μαδεμπορτ μηχανηματος που δεν κυκλοφορη πλεον και επειδη η ιδια η sony τα σταματισε, να εχει 1000 ευρω οταν οπως ειπα αγοραζεις δυο λαπτοπ σημερα. επρεπε να εχουν πολυ ποιο χαμηλα της τιμες τους.και αυτο ισχυει και για αλλες συσκευες οχι μονο τα λαπτοπ τους. γιαυτο και εκανα ξανα την επισκευη αντι να αγορασω ολοκαινουργια μαδεμπορτ απλα για να λεω οτι δεν θα παθη κατι η καρτα γραφικων.σιγα μην εδινα 1000 ευρω για μια τεχνολογια που δεν υπαρχη σημερα. αντεξε η επισκευη του τουλαχιστον εως σημερα που μιλαμε και γιαυτο εγραψα οτι ακομη δουλεβη. επειδη εδιναν οι περισοτεροι εως 6 μηνες εγγυηση,και οτι θα σου χαλαση γληγορα. δεν ξερω εαν ειμαι απο τους τυχερους που αντεξε η συσκευη (καρτα γραφικων επισκευη) αλλα τοτε πριν ενα χρονο ειμουν σε δηλλημα εαν θα το κανω η οχι επειδη ακουγα αυτα που ακουγα απο διαφορους να λενε και να λενε και να λενε. τελος παντον.συμβαινουν αυτα που συμβαινουν. εγω μπηκα μετα απο ενα χρονο να ενημερωσω οτι η επισκευη των 40 ευρω αντεξε εως σημερα, δεν εχει παθη κατι η καρτα γραφικων,δεν σταματισε και το λαπτοπ βγαζη ακομη δουλεια. τα υπολοιπα ειναι γνωστα.οσο περισσοτερο μεγαλωνουμε τοσα περισσοτερα θα μαθαινουμε. τοση εμπειρια ακομη θα μαζευουμε. επεισης να αναφερω οτι το ιδιο πραγμα με ειπαν και στο σερβης για το presario cq62 οταν τους ρωτησα πριν 6 μηνες απο σημερα την ιδια απαντηση πειρα και πριν απο ενα χρονο οταν τους ειχα ξαναπαρη. το λαπτοπ σας θελη αλαγη μαδεμπορτ και το κοστος της ειναι ακριβω. ποσο κανει ρωτησα? μετα απο 3 φορες ποσο κανη πηρα την απαντηση δεν σας συμφερη.(τελικο ποσο οσο ενα ολοκαινουργιο καλυτερης ποιοτητας λαπτοπ απο το 62. δεν ειναι μονο η sony.ολοι ετσι το εχουν το συστημα. αγοραζεις ενα λαπτοπ και μολις παθης κατι που εχει ακριβο ανταλαχτικο σε αναγκαζουν να το πεταξεις και να αγορασεις αλλο καινουργιο. και το παλιο στα παλιοσιδερα για 10 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν πολλά σφάλματα λογικής σε αυτά που γράφεις : 1) όταν χαλάσει το μηχάνημα σου ας πούμε το sony,ζητήσεις ανταλλακτικό mainboard και λάβεις την απάντηση ''οσο ένα καινούργιο'' ποιός εγγυάται στο κατασκευαστή οτι θα πάρεις πάλι δικό του μηχάνημα ; Μήπως όντως του κοστίζει το ανταλλακτικό πολλά πόσο μάλλον 10 χρόνια μετά; Μήπως δεν θέλει να σε διώξει αλλά δεν έχει άλλη επιλογή ; 2)Το σύστημα σου γνωρίζω πολύ καλά οτι ακόμα και σήμερα απο ποιότητα οθόνης και κατασκευής συνολικά πατάει πολλά μηχανήματα της αγοράς αν όχι όλα(ειδικά η οθόνη),η απάντηση που έλαβες απο τη sony δεν ήταν όσο έχει ένα καινούργιο ,ήταν 1000ε. Άλλο HP αλλο Sony.Άλλη απάντηση δόθηκε στον έναν άλλη στον άλλον.Η πλάκα θα ήταν να ζητούσες αντικατάσταση mainboard οσο και να κοστίζει απο την HP.Και 10000ε να 'δινες Mainboard δεν είχαν αν κρίνω απο την συμπεριφορά τους. 3)Το ύψος των τιμών των ανταλλακτικών δεν έχει σχέση με τη διακοπη παραγωγής των φορητών.Ο πρώην κατασκευαστής είναι ο πρώτος που θέλει να τα ξεφορτωθεί. 4)Όταν θέλεις να διαφημίσεις κάποιον ή να τιμήσεις την εργασία που σου πρόσφερε αναφέρεις τη τιμή που προβλέπεται για όλους και οχι αυτή που ίσχυσε για σένα.
preview_video Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εγω θα απαντησω μονο στο 4. γιατι φανταζομαι ποναει το 40 ευρω. λοιπον.μπηκα πριν ενα χρονο εδω μεσα να ζητησω πληροφοριες(βοηθεια) τι να κανω. γνωριζα μιας και ειμαι ελευθερος επαγγελματιας εικονοληπτης χρονια. αλλα οι γνωμες ειναι ευπροσδεκτες απο ολους. πηρα λοιπον της απαντησεις σας και σας ευχαριστω ολους. ενω λοιπον εψαχνα που θα το κανω επισκευη επειδη εγω εκρινα περισυ τετοιο καιρο οτι δεν προκειται να δωσω περιπου 1000 ευρω (ποιο κατω ηταν το κοστος αλαγης μαδεμπορτ για το λαπτοπ μου sony) βαλε ομως εξτρα την επισκευη .... τελος παντον. και σχεδον ετοιμος να παω σε εναν τεχνικο(εταιρια ειναι) με κοστος 120 ευρω(ειχα βρη απο 90 εως 160 ευρω) και οτι εχω εγγυηση της επισκευης εως 6 μηνες (αλλοι εδιναν 3 μηνες) εκατσε για καλη μου τυχη ενας γνωστος του γαμπρου μου.ανοιγε τοτε καταστημα με υπολογιστες και τον ενημερωσε οτι αγορασε το μηχανημα και εαν θελω μπορω να παω απο εκει να μιλησουμε. πηγα μιλησαμε το αφησα το μηχανημα και μετα 2 μερες το πηρα να δουλεβη ρολοι. ο ανθρωπος εκανε οτι επρεπε να κανη.ειναι επαγγελματιας στην δουλεια του. εβγαλε κοστος επισκευης καρτας γραφικων 40 ευρω. τοσα μου ζητησε επειδη και ειμουν απο τους πρωτους που θα το εκανε αλλα και επειδη ηταν πολυ φιλοι με τον γαμπρο μου. εγραψα λοιπον μολις το εφτιαξε το λαπτοπ οτι εγω πληρωσα 40 ευρω. σχολιασατε παρακατω οτι δεν θα αντεξη οτι δεν ειναι επαγγελματιας οτι δεν εκοψε αποδειξη οτι οτι οτι. ενημερωσα λοιπον οτι εαν μου επιτρεπεται να πω το μαγαζη να το αναφερω και οποιος εχει και θελη να παει εκει με τετοιο προβλημα να το παει.ενημερωσα και τον ιδιο και τον ειπα οτι θελεις να αναφερω αυτο που εγινε μου ανατησε οτι δεν ειχε προβλημα και ετσι το αναφερα. επειτα μπηκα μετα απο ενα χρονο και ενημερωσα οτι η συσκευη αντεξε πανω απο 6 μηνες και κραταει ακομη εως σημερα ενα χρονο δηλαδη περιπου.επεισης ευχομαι ειπα οτι μακαρι να κρατησει και αλλον ενα χρονο. σημερα δεν ξερω εαν ο τεχνικος μπορει να δεχτη με 40 ευρω επειδη δεν ετυχε να χαλαση το λαπτοπ που εκανε περισυ. δεν διαφημησα κανεναν απλα ειπα οτι η βλαβη πηγε καλα.αντεξε περισοτερο απο αυτο που εδιναν ολοι περισυ τετοιο καιρο. δεν ξερω ειπα εαν εγω σταθικα τυχερος η οχι αλλα ξερω οτι εδωσα 40 ευρω και δουλεβη ακομη. εαν πηγαινα και εδεινα στον αλλον 120 ευρω και αντεχε παλη τα ιδια θα εγραφα φετος. οφειλα να το γραψω γιατι περισυ ειμουν καπως φοβισμενος επειδη ακουγα αυτα τα 90 εως 160 και ακουγα τα 2 μηνες 3 μηνες 6 μηνες και οταν εφτασε η στιγμη πηγα εκει που πιστεψα οτι ισως μπορει να γινη σωστα η δουλειαμου στο δικομου μηχανημα. ηταν μεγαλης αξιας καιδεν ηθελα να το παω οπου κι οπου. τελος. 40 ευρω. τι να κατσω να πω οτι εδωσα 160? το λαπτοπ ηταν το κορυφαιο εκεινο τον καρο(πριν 9 περιπου χρονια) το λαπτοπ αν και πλεον παλιο συνεχεζει να σκιζει πολλα αλλα λαπτοπ της αγορας. το λαπτοπ δουλεβη αψογα και πληρωσα 40 ευρω. μακαρι του χρονου να μεινη ετσι να μπω να ξαναπω οτι δουλεβη. εαν αυριο χαλαση θα μπω να πω οτι χαλασε τελικα. δεν εχω κοληματα με τετοια πραγματα. με απαντησατε ειδα ολες σας της απαντησεις σταθικα τυχερος τελευταια στιγμη πληρωσα 40 ευρω και τοσα θα πληρωνατε και εσεις τοτε εαν ειχατε προβλημα και θελατε να το φτιαξετε εκει που πηγα εγω. εαν καποιος ενδιαφερεται σημερα μπορω να μαθω ποσα περνη και να ενημερωσω αυτων που εχει προβλημα. δεν ξερω σημερα εαν περνη 40 ευρω η εαν το κανη τζαμπα. εγω εδωσα 40 ευρω και εγινε η δουλεια μου. επεισης για το presario 62 πριν απο 6 μηνες που πηρα να ρωτησω για μαδεμπορτ υπηρχαν αλλα εκαμναν οσο ενα καινουργιο. δεν ξερω εαν ηθελαν να με διωξουν η εαν ηθελαν να αγορασω καινουργιο , αλλα ειπαν οτι εαν τους πηγαινα το presario 62 θα μου το εκαμναν με κοστος πολυ ακριβω απο την τιμη που αγοραστικε το 62 τοτε.(πριν απο 1,5 χρονο) η μαδεμπορτ του sony περισυ εκαμνε κοντα στο 1000ρικο μαζι με τα περαστικα της. το κοστος του λαπτοπ ar31s οταν αγοραστικε εκαμνε χωρις την εγγυση 5 χρονων που εκανα εγω 2500 ευρω. το 2015 για μαδεμπορτ 1000 ευρω εγω δεν εδεινα αυτα τα λεφτα.και ευτυχως το εκανα με 40 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα