preview_video Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σας.καλως σας βρηκα. εχω στην κατοχη μου 2 λαπτοπ. ενα sony vaio ar31s bluray και οθονη 17' full hd1920x1080 kαι ενα compaq presario CQ62 και στα δυο υπαρχη το ιδιο προβλημα. η καρτα γραφικων τους.(ειναι ενσωματωμενη στο μαδεμπορτ) με ενημερωσαν οτι μπορουν να γινουν επισκευη αλλα θα εχουν το ανωτερο εγγυση εως 6 μηνες. (αλλοι δινουν εως 4 μηνες) θελω να σας ρωτησω τα εξης. 1) αξιζη η επισκευη τους? αντεχη η καρτα γραφικων επειτα απο τετοια επισκευη περαν της εγγυησης που δινη η καθε εταιρια που θα το φτιαξη? 2) η να κανω ανταλαγη η πωληση? σε περιπτωση της πωλησης ποια η αξια που εχουν τωρα αυτα τα 2 λαπτοπ? σας ευχαριστω εκ των προτερων preview_video
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με επισκευή ΑΝ δεν υπάρχει κάποιος δικός σου ουσιαστικός λόγος! Είχα πάθει κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρόνια, στο 6μηνο "το έκλαψα"... Δεν λέω οτι θα είναι σε όλους το ίδιο ίσως εσένα να σου κρατήσει, απλά όπως και να έχει στην θέση σου θα έσπρωχνα τα υπόλοιπα μέροι που είναι λειτουργικά (κομμάτι κομμάτι) ή και ολόκληρα έτσι ώστε να μαζέψω κάποια χρήματα για αγορά ενός καινούριου.
pikaros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 φιλε μου καλημερα ! η επισκευη της καρτας γραφικων δεν ειναι ποτε μονιμη λυση εκτος και αμα θες να κανεις την δουλεια σου για 2-3 μηνες και μετα να παρεις καινουριο ! αλλα μπορεις να αλλαξεις την καρτα γραφικων ( το chip ) με καινουριο και να ειναι το laptop σαν καινουριο ( απο θεμα καρτας γραφικων ) !
La_MoRt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και οι 2 περιπτώσεις και η αλλάγη και η επισκευή δε θα σου δώσουνε μόνιμη λύση και κανείς δε μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει το εργοστάσιο που κατασκευάζει τις μητρικές. Αύτος είναι και ο λόγος που κανείς δε σου δίνει εγγύηση πάνω από 6 μήνες. Καλύτερα να κάνεις αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Δηλαδή να τα πουλήσεις να μαζέψεις κάποια λεφτά και να πάρεις κάτι άλλο. Όσο για το πόσο πάνε κάνε ένα post εδώ: Πηγή: Αγορά-πώληση
pikaros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και οι 2 περιπτώσεις και η αλλάγη και η επισκευή δε θα σου δώσουνε μόνιμη λύση και κανείς δε μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει το εργοστάσιο που κατασκευάζει τις μητρικές. Αύτος είναι και ο λόγος που κανείς δε σου δίνει εγγύηση πάνω από 6 μήνες. Καλύτερα να κάνεις αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Δηλαδή να τα πουλήσεις να μαζέψεις κάποια λεφτά και να πάρεις κάτι άλλο. Όσο για το πόσο πάνε κάνε ένα post εδώ: Πηγή: Αγορά-πώληση Βασικα ολα τα ανταλακτικα εχουν 6 μηνες εγγυηση ακομα και απο την αντιπροσωπεια ! 1
sil_unique Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Βασικα ολα τα ανταλακτικα εχουν 6 μηνες εγγυηση ακομα και απο την αντιπροσωπεια ! Πολύ λές, 3 δίνουν οι αντιπροσωπείες
preview_video Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 τελικα το sony vaio ar31s bluray με οθονη 17' full hd1920x1080 ειναι ετοιμο μετα απο καιρο. κοστος επισκευης 40 ευρω. εβαλα και ενα δισκο ssd εξτρα και το μηχανημα παει σφαιρα. απλα μας παιδεψε λιγο η καρτα γραφικων να βρουμε drive αλλα τελικα βγαλαμε ακρη. εβαλα 7αρια. μενη μονο μια αλαγη στης μνημες του για να γινη ακομη ποιο "αεροπλανο" του πηρα και μια βαση καλη για ψυξη. το hp δεν γινεται τελικα.δεν φταιει η καρτα γραφικων αλλα καποιος βραχυκυκλωσε το hdmi και εκανε ζημια στο μαδεμπορτ. οποιος το θελη για ανταλαχτικα ας με ενημερωση. σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις σας.
pikaros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Nice! Παντος με 40 ευρω επισκευη καρτας γραφικων μην εχεις πολυ εμπιστοσυνη για την διαρκεια λειτουργιας του laptop (μακαρι να βγω ψευτης)
preview_video Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μολις αγορασε το μηχανημα που κανη της επισκευες. οι τιμες που εβρισκα ηταν απο 90 ευρω εως 120 ευρω.(ακουσα και 160 ευρω) και εαν παει κατι στραβα, τοτε παλη εγγυηση χωρις να πληρωσω τιποτα. επεσα στην περιπτωση. 1
Euclides Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Nice! Παντος με 40 ευρω επισκευη καρτας γραφικων μην εχεις πολυ εμπιστοσυνη για την διαρκεια λειτουργιας του laptop (μακαρι να βγω ψευτης) 40 € είναι όντως απίστευτα χαμηλή τιμή για reballing. O τύπος μάλλον δεν έχει μαγαζί για να πληρώνει ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, εφορία, κλπ νταβατζήδες. Μάλλον θα κάνει την δουλειά στην ζούλα, στο σπίτι του. Καλό και γι' αυτόν, και για τους πελάτες του. Αλλά άμα τον πιάσουν, τον έσκισαν.
kotsos72 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το οτι ο καθενας μπορει να παρει ενα μηχανημα και να ξαναζεσταινει τσιπακια δε λεει τιποτα(reflow) Το reballing ειναι αλλη ιστορια που κανενας δεν κανει για πολλους λογους (κοστος χρονος ικανοτητες) ποσο μαλλον για 40 ευρω Ενα καινουργιο τσιπακι μονο κανει 20 ευρω (και αν βρεις και καινουργιο....) Αυτα τα ολιγα Οσο για το μηχανηματα που λες αλλαχτε της μητρικες nvidia ati με ιintel graphics αν βγαινει το μοντελο σας (CQ62) πχ Μικροτερων δυνατοτητων βεβαια αλλα δεν παθαινουν τιποτα
preview_video Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 βγηκε πολυ φιλος με τον γαμπρο μου. (ισως και επειδη ειμασταν απο τους πρωτους στο μηχανημα) γιαυτο και ο λογος της καλης τιμης, μιας και γραφω παραπανω οτι εβρισκα απο 90 και πανω ευρω. φυσικα και εχει μαγαζη, φυσικα και ειναι νομιμως(εγω δεν θα το πηγαινα ο ιδιος σε οποιον να ναι το λαπτοπ μου) ιδιαιτερα αυτο το λαπτοπ..... τοσο καιρο που ρωταω για αυτην την βλαβη σε διαφορους, και εδω προσφατα στο site, φυσικα και εχει και υπαλληλο,και ολα ειναι τελος παντων και με αποδειξη. και φυσικα και εκανε και τρομερη τιμη να με περασει τα γουιντονς,(δεν ειχα καν γουιντονς μεσα) φυσικα και εκανε τρομερη τιμη για την βαση προστασιας για εξαερισμο, φυσικα και με βοηθισε να βρη ντραιβερς για την καρτα γραφικων μιας και το site οπως γνωριζεται η sony το εχει κλειστο και εαν δεν κανεις καποιες ενεργειες??????? ?(σαν επαγγελματιας) ντραιβερς νομιμα για γουιντονς γιοκ.....απο την sony(μαμα) και εβαλε και καποια προγραματακια και και και.........οποτε μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ολους. επαγγελματιας ειμαι και εγω, σε επαγγελματια το εδωσα. και το εψαξα πολυ εως να του εμπιστευθω 2500 ευρω που εκανε το λαπτοπ αυτο, οταν το αγορασα και το προσεχα σαν τα ματια μου, και οταν μου το χαλασαν το εκλαιγα για καμια βδομαδα ......... ευχομαι να αντεξη λοιπον,και οπως ειπα και παραπανω εαν δεν αντεξη........ ξερεις που θα με βρης με ειπε το παιδι......
Euclides Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν βρήκες τέτοιο αστέρι μάστορα, γιατί δεν δίνεις τα στοιχεία του μήπως βοηθηθεί και κανένας άλλος?
preview_video Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 εαν μου επιτρεπεται να γραψω εδω δημοσια, φυσικα και θα το κανω.(και φυσικα ρωτησω και το μαστορα......) αλλα και να μην επιτρεπεται,οποιος διαβαση εδω το θεμα μου,και εχει τετοιο προβλημα,ας μου στειλη μηνημα. απο βορεια(θεσσαλονικη)
Euclides Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 εαν μου επιτρεπεται να γραψω εδω δημοσια, φυσικα και θα το κανω.(και φυσικα ρωτησω και το μαστορα......) αλλα και να μην επιτρεπεται,οποιος διαβαση εδω το θεμα μου,και εχει τετοιο προβλημα,ας μου στειλη μηνημα. απο βορεια(θεσσαλονικη) Με το Insomnia δεν υπάρχει πρόβλημα. Κατά καιρούς προβάλουμε τους καλούς επαγγελματίες. Αν το επιθυμεί και ο τεχνικός (που δεν βλέπω γιατί όχι - διαφήμιση θα του κάνεις), θα βοηθήσεις και άλλους με το ίδιο πρόβλημα που είχες και εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα