Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια αγορα καινούριου laptop που θα ήθελα να κάνω 

με μια αναζητηση στο skroutz βρήκα ενα lenovo laptop με core i7 ,8gb ram,1 tb hdd ,radeon r5 m330 στα 749 ευρώ 

http://www.skroutz.gr/s/6772640/Lenovo-G50-80-i7-5500U-8GB-1TB-Radeon-R5-M330-FHD-No-OS.html

θα ήταν σχετικά καλή αγορα κατι τέτοιο για τα λεφτά του,εγω όπως το βλέπω είναι απο τα πολύ δυνατά laptop για τα χαρακτηριστικά του

δεκτή κάθε άποψη!

ευχαριστώ.

Δημοσ.

εχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντελο στα ιδια χρήματα περίπου ή και λιγότερα αλλά χωρίς OS ετσι ώστε να κοστίσει φτηνότερα 

Δημοσ.

Δημοσίευσε καλύτερα σε αυτό το θέμα τα παιδια θα σε βοηθήσουν καλύτερα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η FHD οθόνη μπορείς να πας κι σε κάτι σαν αυτό κι με άλλα 25ευρώ παίρνεις ακόμα μια 4αρα ραμ κι είσαι άρχοντας. Υπάρχουν κι πιο οικονομικές επιλογές με i5 όπως αυτό(o i5 με τον i7 δεν έχουν τρελές διαφορές,'ισα ίσα είναι πολυ κοντά σε απόδοση). 

Δημοσ.

i7 διπύρηνο με 750 ευρώ και την R5 επάνω.

Σαπίλα.

δηλαδη τα pc games του 2015 δεν θα τα παίζει ?

Δημοσίευσε καλύτερα σε αυτό το θέμα τα παιδια θα σε βοηθήσουν καλύτερα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η FHD οθόνη μπορείς να πας κι σε κάτι σαν αυτό κι με άλλα 25ευρώ παίρνεις ακόμα μια 4αρα ραμ κι είσαι άρχοντας. Υπάρχουν κι πιο οικονομικές επιλογές με i5 όπως αυτό(o i5 με τον i7 δεν έχουν τρελές διαφορές,'ισα ίσα είναι πολυ κοντά σε απόδοση). 

φίλε μου για να έχει ο πιο φτηνός  core i5 180 euro και ο πιο φτηνος core i7 320 euro δέν νομίζω να έχουν μικρή διαφορα οπως λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...