Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλη δουλεια φαινεται να εχουν κανει με τα οπλα και τις βομβες...μακαρι να ειναι οπως πρεπει αυτοι οι μηχανισμοι!
Daemonos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Είδα κινήσεις "Parkour" και μου άρεσε πολύ!
mclein Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 δυστυχως το ιδιο με το fc3 - fc4. αντι να τρωνε ατσαλι οι επιστημονες, θα τρωνε πετρες !!! 1
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να δω πόσοι θα το πάρουν day one τώρα που δεν έχει multi-player και έρχεται με Denuvo. Θα φανεί από το πόσοι θα γράψουν εντυπώσεις σε αυτό το thread 2
Despotas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Απλά αντιγραφή των προηγούμενων μηχανισμών σε άλλη εποχή βλέπω εγώ. Πόσο crafting και πόσα fortress θα πρέπει να κατακτήσουμε πάλι? Α ρε Ubi πόσο άρμεγμα πια.. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θα πέσει κλάμα με PCSS+ Ultra και HBAO+ Ultra.. 1
Sprou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θα πέσει κλάμα με PCSS+ Ultra και HBAO+ Ultra.. To creed syndicate μου θύμησες..που οντως εκει έπεσε πολυ κλάμα με δαύτα..
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να δω πόσοι θα το πάρουν day one τώρα που δεν έχει multi-player και έρχεται με Denuvo. Θα φανεί από το πόσοι θα γράψουν εντυπώσεις σε αυτό το thread Εντάξει, το multi για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, εκτός αν έχει Co-Op αλλα και πάλι. Πιστεύω τέτοια games πρέπει να τα παίζεις single. Επίσης ελπίζω να έχει περισσότερο Crafting και στοιχεία RPG (Που έχει απο ότι είδα) Με το θέμα δεν έχω πρόβλημα, που αρέσει πολύ. 2
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, το multi για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, εκτός αν έχει Co-Op αλλα και πάλι. Πιστεύω τέτοια games πρέπει να τα παίζεις single. Επίσης ελπίζω να έχει περισσότερο Crafting και στοιχεία RPG (Που έχει απο ότι είδα) Με το θέμα δεν έχω πρόβλημα, που αρέσει πολύ. Έχεις δίκιο αλλά το primal αποτελεί μια περίπτωση αντιγραφής του Far cry 4 σε άλλη εποχή. Όσα βίντεο και να βλέπω, σαν να βλέπω Far cry 4 είναι. Για αυτό δεν με τραβάει προς το παρόν και θα περιμένω μια γενναία πτώση τιμής για να το τιμήσω. 1
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δίκιο αλλά το primal αποτελεί μια περίπτωση αντιγραφής του Far cry 4 σε άλλη εποχή. Όσα βίντεο και να βλέπω, σαν να βλέπω Far cry 4 είναι. Για αυτό δεν με τραβάει προς το παρόν και θα περιμένω μια γενναία πτώση τιμής για να το τιμήσω. Είμαι απο αυτούς που δεν έπαιξαν το 4... Τα Preview λένε καλά πράγματα πάντως, μένει να τα δούμε και στην πράξη. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει σύγκριση με το Assasins Creed που είναι ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ (εκτός το black flag).
dimitris21gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Pre-order για να παίξεις άλλα 3 missions, preorder και για να παίξεις ως ο τάδε. Πάλι καλά που οι υπόλοιποι που δεν θα το κάνουν pre-order μπορούν να το παίξουν μέχρι το τέλος!
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και όμως τα Far Cry 3 και 4 είναι ακριβώς ίδια. Αλλάζει λίγο το περιβάλλον και οι villains. Μέχρι και το σενάριο παρουσιάζει ομοιότητες σε σημεία Pre-order για να παίξεις άλλα 3 missions, preorder και για να παίξεις ως ο τάδε. Πάλι καλά που οι υπόλοιποι που δεν θα το κάνουν pre-order μπορούν να το παίξουν μέχρι το τέλος! Μα δεν θα κάνεις pre-order για να παίζεις ως μαμούθ? 1
Oroku Saki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να δω πόσοι θα το πάρουν day one τώρα που δεν έχει multi-player και έρχεται με Denuvo. Θα φανεί από το πόσοι θα γράψουν εντυπώσεις σε αυτό το thread Πολλοι περισσοτεροι απο οσοι θα το ειχαν παρει αν δεν ειχς Denuvo. Οπως εγω για παραδειγμα. Παει αν οχι για day one σγουρα την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γιατί είδαμε πως και πόσο το denuvo η το οποιοδήποτε κλείδωμα βοηθάει τις πωλήσεις. Κάτσε και δες τώρα πόσο πιο aggresive θα γίνει η πολιτική τους σχετικά με τα dlc και βάλε και dsr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα