Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^This so much! Αν ένας τίτλος αξίζει, θα πουλήσει οτι DRM και να έχουνε βάλει.

MadMax dude!! Ειδικά αν σου αρέσει το post-apocalyptic στοιχείο + Batman ξύλο.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον τα παιχνίδια δεν έχουν demo, και ο μόνος τρόπος να δοκιμάσεις ένα παιχνίδι πριν την αγορά είναι να κατεβάσεις την πειρατική έκδοση(Εκτός και αν έτυχε να παίξεις την Alpha/Beta).

Αυτό ξαναπέσ'το. Πολλές φορές στο μισάωρο άφησα το σπασμένο και περίμενα να το τσιμπήσω σε price drop.
  • Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι θα χρησιμοποει Uplay? Σαν υπηρεσια πως σας φαινεται οσοι το εχετε χρησιμοποιησει σε συγκριση με το steam? Ειναι καλυτερο η χειροτερο?

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα χρησιμοποει Uplay? Σαν υπηρεσια πως σας φαινεται οσοι το εχετε χρησιμοποιησει σε συγκριση με το steam? Ειναι καλυτερο η χειροτερο?

Χειροτερο ειναι κατα την γνωμη μου αλλα πρεπει να ομολογησω οτι το εχουν βελτιωσει πολυ...

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να αγορασω παιχνιδι της ubisoft γι αυτο ρωταω. Αλλα και παλι λειτουργει σαν το steam ετσι? Θελω να πω το ανοιγεις μονο για να ξεκινησει το παιχνιδι και αυτο ηταν . Σωστα?

Δημοσ.

Χειροτερο ειναι κατα την γνωμη μου αλλα πρεπει να ομολογησω οτι το εχουν βελτιωσει πολυ...

Τι ακριβώς έχουν βελτιώσει; ούτε καν play time δεν κράτα :P. Εκτός αν αναφερεσαι σε bugs και crashes...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να αγορασω παιχνιδι της ubisoft γι αυτο ρωταω. Αλλα και παλι λειτουργει σαν το steam ετσι? Θελω να πω το ανοιγεις μονο για να ξεκινησει το παιχνιδι και αυτο ηταν . Σωστα?

διάβασα κάπου οτι έχει πρόβλημα με το DSR και δεν κρατάει τις τιμές, στο alt tab το χάνεις. Και τώρα τι θα κάνεις;

Δημοσ.

διάβασα κάπου οτι έχει πρόβλημα με το DSR και δεν κρατάει τις τιμές, στο alt tab το χάνεις. Και τώρα τι θα κάνεις;

Δεν έχει και refund το uPlay :D

Δημοσ.

Και refund να ειχε και παλι οι περισσοτεοροι απο steam αγοραζου τα παιχνιδια της ubisoft. Εγω θα το παρω retail οπως κανω σε ολα τα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...