Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει μιλαμε για παιχνιδαρα,Βλεπω να αλλαζουν πολλα μετα απο αυτο το game.Το οτι μπορεις να εχεις ζωα βοηθους που οντως μπορουν να κανουν πολλα πραγματα,αλλα και ο σχεδιασμος τους ειναι κατι απιθανο

• Like 1
Δημοσ.

Ok...άμα εξαιρέσεις το owl artillery που είναι χαζό φαίνεται μια χαρά, φτιάξανε το game με βάση το Sangri-La gameplay, so far im sold, και tbh είναι από τα καλύτερα "refresh" σε AAA franchise που έχω δει το τελευταίο καιρό,  Ας ελπίσουμε θα είναι καλο.

p.s. είπε ότι θα μπορείς να καβαλας διαφορα σωστά?! He-Man boyhood fantasy achieved! :D

no16.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Εμένα από τα βίντεο που είδα μου φάνηκε υπερβολικά μονότονο και εύκολο. Περιμένω να κυκλοφορήσει να δω reviews πρώτα, αλλιώς δεν πείθομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι bullshots, απλά έχουν ενεργοποιήσει τα πάντα(+ NVIDIA Fur Tech για τα ζώα) και έχουν μεγάλη ανάλυση ή πολύ ΑΑ. Άσε που δεν λένε και τίποτα το τρομερό τα γραφικά, βελτιωμένο FC4 είναι.

Δημοσ.

Δεν είναι bullshots, απλά έχουν ενεργοποιήσει τα πάντα(+ NVIDIA Fur Tech για τα ζώα) και έχουν μεγάλη ανάλυση ή πολύ ΑΑ. Άσε που δεν λένε και τίποτα το τρομερό τα γραφικά, βελτιωμένο FC4 είναι.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ίδιο το 4 στον οπτικό τομέα? :P

Δημοσ.

το πιο αναμενόμενο παιχνίδι μου για το 2016.

το trailer γ@μησε, αλλά το δόρυ θέλει βελτίωση στο τρόπο που χειρίζεται και τα animations του.

ιστορικά κιόλας είναι μη ρεαλιστικό. το δόρυ κρατιώταν από πιο πίσω και είχε αντίβαρο για να έχει μεγαλύτερο βεληνεκές, και εκτός αυτού δεν πετούσαν τα δόρυα τους σαν να ήταν ακόντια. γιατί έτσι αφού πέταγαν ένα δεν θα είχαν άλλο, και δεν κουβαλούσαν ένα σωρό δόρυα ο καθένας.

τέσπα.

φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. (y)

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για εκατομμύρια χρονια πριν είναι πολύ σχετικό τι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και τι όχι...and lol τι σε ενόχλησε. Εμενα πάντως δεν μου αρέσει καθόλου που μιλάν ότι νάνε, δηλαδή θα πρέπει να κάθομαι να διαβάζω υπότιτλους θέλω δεν θέλω, και στα actions scenes τι κανεις?! Θυμάμαι στο FC4 όταν ήσουν Sangri-La και μιλούσε επάνω στο gameplay δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις subs. Για μένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και κάτι μου λέει το story θα είναι πιο dull από ποτε.

Imho το FC δεν θέλει ριζικές αλλαγές, το μονο που θέλει είναι ένα πολύ καλο μεγάλο main story με έναν likeble hero που σταδιακά γίνετε bad ass μέσω training κτλ. Άμα στο 4 την φωνή του AJ την έκανε ο Baker και γράφαν ένα λίγο πιο σοβαρό story με καλύτερο hero background & progression θα ήταν πολύ καλύτερο imho.. Anyways θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...