Bigi444444 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Tη νύχτα φαίνεται καταπληκτικό. [Ελπίζω να έχετε va panels ^_^]
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Tη νύχτα φαίνεται καταπληκτικό. [Ελπίζω να έχετε va panels ^_^] Ips και απλα κάθομαι το χαζεύω. Παίζω με χαμηλωμένο φως οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου η αντίθεση. Το εχω παίξει και σε 55αρα va με 5500:1 αντίθεση αλλά va σε gaming δεν προτιμάω λόγω ghosting. To Ips η αργότερα oled είναι τα ιδανικά για μένα. Χαζεύω τις φωτογραφίες και στο κινητό που είναι oled με την άπειρη αντίθεση και τα χρώματα απλά εκπληκτικό.
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απολαυστε το. Δειτε τη φωτογραφια με τον κορμο δεντρου η αυτη με τα φυλλα δεξια. Real life οσο δεν παει και τρεχει εξαιρετικα καλα. Αγαπαμε dunia engine. Εκανα tame και την Sabertooth και δινει πονο σε καθε περισταση. Και η cave lion εξαιρετικη αλλα λιγο αργη δεν προλαβαινει τα πιο γρηγορα ζωα. Ισως το καλυτερο far cry που εχω παιξει και σε θεμα gameplay και σε γραφικων το story ειναι αρκετα απλο αλλα μου αρεσει. Οι φωτογραφιες ειναι με reshade οποτε αν θελετε ρυθμισεις στειλτε μου πμ να σας πω αναλυτικα τι εχω. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικο παιχνιδι μην το χασει κανεις. Τελος σε 29.45 ωρες για 100%. Θα κανω αναλυτικο review αργοτερα. Πρεπει να επαιξα τις τελευταιες 4 μερες πανω απο 23 ωρες. Μιας και ειχα ηδη 6 ωρες απο οταν το ειχα ξεκινησει. Το ultrawide δινει ατελειωτο πονο απλα χανεσαι στον κοσμο του παιχνιδιου. Spoiler Μερικες φωτογραφιες bonus. Απολαυστε το. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Far Cry Primal[100%] https://store.steampowered.com/app/371660/Far_Cry_Primal/ Τι να πρωτογραψω για αυτη την παιχνιδαρα. Το 10000BC ποτε δεν εδειξε καλυτερο. Καταπρασινες κυλαδες τεραστιες σπηλιες που χανεσαι και απεραντα παγωμενα μερη. Η αγρια φυση πιο ζωντανη απο ποτε θα βρουμε απο πελωρια Μαμουθ μεχρι ρινοκερους λυκους λιονταρια ελαφια. Στην διαρκεια του ταξιδιου μας αρκετες φορες θα τα δουμε να μαλωνουν αφηνοντας μας σε ησυχια. Αλλες παλι μολις μας πετυχουν θα τρεξουν να μας φανε. Το story αρκετα απλοϊκο. Εμεις ειμαστε ο Τακκαρ. Κυνηγος και με τη βοηθεια μιας γυναικας θα φτιαξουμε τη φυλη Wenja. Αντιπαλοι μας ειναι οι φυλες του Oros(το μερος που ειμαστε) και ειναι οι Udam με αρχηγο τον UII και οι Izila που ειναι προστατες του ηλιου με αρχηγο την Batari. Και οι 2 πολυ καλοι χαρακτηρες. Στο παιχνιδι θα συναντησουμε λυπη γελιο με τον Urki και πολυ αιμα. Στη διαρκεια του παιχνιδιου θα βρουμε αρκετους ανθρωπους που θα γινουν σημαντικα μελη της φυλης μας και θα μας βοηθησουν με τα skill τους και τα οπλα τους. Απο την αγρια φυση μπορουμε να εξημερωσουμε τα παντα και θα ειναι πιστοι φυλακες μας σε καθε περιπτωση. Απο loot εχει πολυ πραμα αλλα δεν θα σας ενοχλησει μιας και ολα δινουν xp το οποιο δινει skills και θα μπορεσετε να παρετε τα skills που θελετε. Προσωπικα εκανα τα παντα στο παιχνιδι με 100% completion και απλα θα πω παιξτε το και αφηστε το παιχνιδι να σας ταξιδεψει στο 1000BC. Στα του performance το παιχνιδι χρησιμοποιει την dunia engine και τρεχει υπεροχα οπως και το Far Cry 5 και δειχνει υπεροχα με real life textures σε πολλα σημεια. Χρησιμοποιει εξαιρετικα καλα το ultrawide και προσθετει στο immersion. Απλα μην το χασετε μοναδικο στο ειδος του. 8.5/10 Βγηκαν 703 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απλα απολαυστετες. https://postimg.cc/gallery/fwey25ic/ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin 1 1
giout Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ακομα δεν το εχω τελειωσει , το ειχα σταματησει για ενα μεγαλο διαστημα , αλλα μετα επαιξα παλι και κολησα τρελα.
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, giout είπε Ακομα δεν το εχω τελειωσει , το ειχα σταματησει για ενα μεγαλο διαστημα , αλλα μετα επαιξα παλι και κολησα τρελα. Τελειωσε το οπως και να εχει. Το παιχνιδι ειναι κορυφη σε 4 μερες 25 ωρες πανω κατω.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Εχω το game στο Uplay και θέλω να το παίξω με το X1S gamepad μου συνδεδεμένο μέσω bluetooth, όχι wired. Υπάρχει fix ή όχι ακόμα;
firepc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Malthador είπε Εχω το game στο Uplay και θέλω να το παίξω με το X1S gamepad μου συνδεδεμένο μέσω bluetooth, όχι wired. Υπάρχει fix ή όχι ακόμα; Εγω που το επαιξα πριν κατι μηνες, ηθελε αναγκαστικα καλωδιο. Δεν ξερω γτ αυτο το παιχνιδι δεν παιζει ασυρματα 😥 Παντως ειναι πολυ ωραιο το game και αν χωθεις μεσα στο κοσμο του, θα το ξεχασεις το καλωδιο 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 6 minutes ago, firepc said: Εγω που το επαιξα πριν κατι μηνες, ηθελε αναγκαστικα καλωδιο. Δεν ξερω γτ αυτο το παιχνιδι δεν παιζει ασυρματα 😥 Παντως ειναι πολυ ωραιο το game και αν χωθεις μεσα στο κοσμο του, θα το ξεχασεις το καλωδιο Ουφ, θα το παίξω με καλώδιο σαν πρωτόγονος, για να μπω στο κλίμα! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Έλυσα το πρόβλημα με το gamepad (για όποιον ενδιαφέρθει έκανα launch το game μέσω Steam και του έκανα force το controller), αλλά τώρα έχω άλλο, μεγαλύτερο πρόβλημα: είτε παίζω wired, είτε wireless, είτε μέσω Steam, είτε κατευθείαν από το Uplay, δεν μπορώ να κινούμαι στο χώρο και να κινώ την κάμερα ταυτόχρονα. Όταν δουλεύει το ένα analogue, δεν δουλεύει το άλλο. :/ Το έχει συναντήσει άλλος αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα