Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ταυτοχρονα τα παιζω ναι απολαυστικα και τα 3 αρκετες ωρες ομως ολα για 100%.

Δεν το εχω κανει ποτε.Παντα λιωνω, αλλα λιωνω με ενα παιχνιδι.Το ξεζουμιζω και μετα αλλο.Γιατι γινομαι ενα με το gameplay  του καθε τιτλου και μετα θα μπερδευομαι με τον αλλο.Παρεπιπτωντος ειχα καει με το primal.Ηταν ο τιτλος που ειχα τελειωσει με την μεγαλυτερο ποσοσστο σε % απο καθε αλλο.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 1
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Δεν το εχω κανει ποτε.Παντα λιωνω, αλλα λιωνω με ενα παιχνιδι.Το ξεζουμιζω και μετα αλλο.Γιατι γινομαι ενα με το gameplay  του καθε τιτλου και μετα θα μπερδευομαι με τον αλλο.Παρεπιπτωντος ειχα καει με το primal.Ηταν ο τιτλος που ειχα τελειωσει με την μεγαλυτερο ποσοσστο σε % απο καθε αλλο.

Οπως σε βολεύει φίλε μου. Εγώ δεν έχω θέμα. Έχοντας 100% far cry 3 4 5 θα πάω και το primal έτσι. Τελευταία βδομάδα λιώνω Black blag αλλά μόλις επιστρέψω στο primal σε μισο λεπτό θα μπω στο πνεύμα του παιχνιδιού. 

Δημοσ.

Αγαπημένο το Primal και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν πήρε την αναγνώριση που του άξιζε. Τι Reskin του Far Cry 4 έχω ακούσει, τι για αδιάφορο στόρι λες και μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω, έχοντας υπόψιν εννοώ το πότε λαμβάνει χώρα(10.000 πΧ), και άλλα πολλά. Μόνο και μόνο ο χάρτης και τα μαγευτικά του τοπία, η ατμόσφαιρα, το Stealth Combat που επιβάλλεται να εφαρμόσεις(μη έχοντας άλλη λυση) και οι ήχοι που σε συνοδεύουν κατά το walkthrough σου, είναι μοναδικοί. Το είχα λατρέψει πριν καν το αγοράσω και είχα ενθουσιαστεί με την χρονολογική βάση του παιχνιδιού.

Το έχω τερματίσει 2 φορές , μία στο perma death extreme αν θυμάμαι καλά δηλαδή το δυσκολότερο που μπορείς, με το save να διαγράφεται μόλις πεθάνεις και μια στο extreme αλλά κανονικά αυτή τη φορά το save. Στο πρώτο περιττο να πω πως είχα πεθάνει καμια 30αρια φορές τουλάχιστον, άρα είχε χαθεί το save άλλες τόσες, παρόλα αυτά γούσταρα τόσο το Challenge που σε έβαζε το Permadeath και η απίστευτα stealth προσέγγιση που έπρεπε να εφαρμόσεις, που το έκανε εθιστικά όμορφο και να είσαι στην τσίτα 100%. Εννοείται και ακουστικά να ακούς τα πάντα μην σου πεταχτεί καμια sabertooth τίγρης και σε σκοτώσει instant. Το δεύτερο Walkthrough με κανονικό Save μπορώ να πω πως δεν είχε την ίδια μαγεία με το πρώτο μιας και υπήρχε η ασφάλεια του και να πεθάνεις θα συνεχίσεις κανονικά. Εντάξει είχα κάνει κάτι Alt+F4 στο πρώτο λίγο πριν πεθάνει ο χαρακτήρας, αλλά μόλις πέθαινε, τέλος, New Game δεν υπήρχε επιστροφή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο το perma death ακουγεται αρκετα μαζοχιστικο. Δηλαδη το παιχνιδι δινει 40 ωρες gameplay. Εισαι στις 20 ωρες και 50% χανεις και πας απο την αρχη τελειως? Χαρειτε τα παιχνιδια ρε σεις αρκετα σκοτουρες εχουμε καθημερινα αυτο μας ελειπε να παιζουμε καμια 50αρια φορες το ιδιο παιχνιδι ξανα και ξανα τα ιδια και τα ιδια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και όμως πέρα από τον εκνευρισμό της πρώτης ώρας μέχρι δηλαδή τη στιγμή που θα κάνεις tame το λυκο, μετά ένιωθα λες και το παίζω πάλι πρώτη φορά κάθε φορά. Είναι μαζοχιστικό συμφωνώ αλλά το έβλεπα ως Challenge. Επίσης δεν θα το έκανα ποτέ αν το παιχνίδι δεν μάρεσε, αλλά εντάξει το είχα λατρέψει το συγκεκριμένο. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που είχα νομίζω 17 ώρες και ήθελα να κατέβω ένα πολυ μικρό γκρεμό με σύρσιμο. Εν τέλει ο χαρακτήρας ήταν πιο μπροστά από εκεί που έπρεπε να ήμουν στο σύρσιμο και πέθανα από fall damage.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavros750 είπε

Και όμως πέρα από τον εκνευρισμό της πρώτης ώρας μέχρι δηλαδή τη στιγμή που θα κάνεις tame το λυκο, μετά ένιωθα λες και το παίζω πάλι πρώτη φορά κάθε φορά. Είναι μαζοχιστικό συμφωνώ αλλά το έβλεπα ως Challenge. Επίσης δεν θα το έκανα ποτέ αν το παιχνίδι δεν μάρεσε, αλλά εντάξει το είχα λατρέψει το συγκεκριμένο. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που είχα νομίζω 17 ώρες και ήθελα να κατέβω ένα πολυ μικρό γκρεμό με σύρσιμο. Εν τέλει ο χαρακτήρας ήταν πιο μπροστά από εκεί που έπρεπε να ήμουν στο σύρσιμο και πέθανα από fall damage.

Για να το τελειωσεις ομως μπορει να σε παει 200-300 ωρες ενω στις 40 το τελειωνεις. Δηλαδη οκ βαλτο στο hard αλλα χωρις save δεν γινεται. Ακομα θυμαμαι στο snes το 97 ουτε save δεν ειχαν συνεχεια απο την αρχη μολις εχανες. Πιο σπαστικο πραγμα δεν εχει. Καταλαβαινω ομως οτι εφοσον το γουσταρες πολυ το παιχνιδι το εκανες αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε μου δηλαδη δεν μπορω να ξανα παιζω τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα. Τελειωνω ενα παιχνιδι 100% και δεν προκειται να το ξανα πιασω ποτε μιας και ηδη εχω τεραστιο backlog ακομα αυτο να εκανα θα ειχα αφησει στην ακρη 10000 παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για να το τελειωσεις ομως μπορει να σε παει 200-300 ωρες ενω στις 40 το τελειωνεις. Δηλαδη οκ βαλτο στο hard αλλα χωρις save δεν γινεται. Ακομα θυμαμαι στο snes το 97 ουτε save δεν ειχαν συνεχεια απο την αρχη μολις εχανες. Πιο σπαστικο πραγμα δεν εχει. Καταλαβαινω ομως οτι εφοσον το γουσταρες πολυ το παιχνιδι το εκανες αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε μου δηλαδη δεν μπορω να ξανα παιζω τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα. Τελειωνω ενα παιχνιδι 100% και δεν προκειται να το ξανα πιασω ποτε μιας και ηδη εχω τεραστιο backlog ακομα αυτο να εκανα θα ειχα αφησει στην ακρη 10000 παιχνιδια.

Ναι εντάξει δεν μιλάμε για 200-300 ώρες, νομίζω το πολυ 80 να χρειάστηκαν στις τοσες προσπάθειες μαζί με τερματισμό. Ε εντάξει 110 χαλασα στο AC Origins(με Season Pass) οπότε δεν με ταλαιπώρησε και πολύ εν τέλει 😋.

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.

Μεσα στο κουτακι του physical ειχε και αλλο κωδικο για το Legend of the Mammoth και εχω τωρα κι αλλες αποστολες ☺️

Τρεις εξτρα αποστολες οπου εισαι ενα μαμουθ και βγηκαν και καποιες ακομα απο χωρικους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, firepc είπε

Μεσα στο κουτακι του physical ειχε και αλλο κωδικο για το Legend of the Mammoth και εχω τωρα κι αλλες αποστολες ☺️

Τρεις εξτρα αποστολες οπου εισαι ενα μαμουθ και βγηκαν και καποιες ακομα απο χωρικους 

Αυτες με το μαμουθ τις εχω κανει ακομα οταν επαιζα στην 55αρα και μου αρεσαν παρα πολυ. Γενικα τοπ παιχνιδι καθεσαι και ουτε καταλαβαινεις ποτε περνανε οι ωρες οπως γινεται στα περισσοτερα παιχνιδια της ubisoft.

FCPrimal-2017-11-29-04-54-15-007.png
FCPrimal-2017-11-29-05-00-10-459.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτες με το μαμουθ τις εχω κανει ακομα οταν επαιζα στην 55αρα και μου αρεσαν παρα πολυ. Γενικα τοπ παιχνιδι καθεσαι και ουτε καταλαβαινεις ποτε περνανε οι ωρες οπως γινεται στα περισσοτερα παιχνιδια της ubisoft.

FCPrimal-2017-11-29-04-54-15-007.png
FCPrimal-2017-11-29-05-00-10-459.png

Εχω τερματισει το game, εχω κανει ολα τα missions, εχω κραφταρει τα παντα και εχω εξημερωσει ολα τα ζωα. Τωρα απλα καθαριζω το map μεχρι να βαρεθω :)

Πολυ χαλαρωτικο παιχνιδι και πολυ fan

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Εχω τερματισει το game, εχω κανει ολα τα missions, εχω κραφταρει τα παντα και εχω εξημερωσει ολα τα ζωα. Τωρα απλα καθαριζω το map μεχρι να βαρεθω :)

Πολυ χαλαρωτικο παιχνιδι και πολυ fan

To ελιωσες αδερφε χαιρομαι που σε αρεσε. Θα σε παρει κοντα στις 30-35 ωρες για 100%. Εγω καηκα με το black flag χθες ενα 8ωρο και το τελειωσα και τωρα μολις παιξω τα 2 dlc συνεχιζω tomb raider και μετα primal. Αρκετα μεγαλα παιχνιδια ολα θελουν το χρονο τους αλλα τοσο ομορφα φτιαγμενα χανεσαι στον κοσμο τους. Αρκουδα εχεις για buddy? Σκυλο και τιγρη που εχω αυτη τη στιγμη κατι κανουν αλλα πεθαινουν αρκετα ευκολα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

To ελιωσες αδερφε χαιρομαι που σε αρεσε. Θα σε παρει κοντα στις 30-35 ωρες για 100%. Εγω καηκα με το black flag χθες ενα 8ωρο και το τελειωσα και τωρα μολις παιξω τα 2 dlc συνεχιζω tomb raider και μετα primal. Αρκετα μεγαλα παιχνιδια ολα θελουν το χρονο τους αλλα τοσο ομορφα φτιαγμενα χανεσαι στον κοσμο τους. Αρκουδα εχεις για buddy? Σκυλο και τιγρη που εχω αυτη τη στιγμη κατι κανουν αλλα πεθαινουν αρκετα ευκολα.

εχω το bloodfang sabretooth πολυ δυνατη τιγρη

Ειναι που βρησκεις σε ξεχωριστη αποστολη, οπως και την πολυ μεγαλη αρκουδα και το snowblood wolf

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανεμορφο παιχνιδι και απολαυστικο 2 μερες τωρα το εχω λιωσει με 4ωρα χωρις να το καταλαβω. Οσο περνεις skill και αναβαθμιζεσαι γινεται και πιο ωραιο το παιχνιδι. Εβαλα και ενα μικρο reshade και απλα η dunia δειχνει τα δοντια της. FOV 120 ultrawide και 75fps σταθερα συνεχεια προσφερουν μια απιστευτη εμπειρια του παιχνιδιου. Αρκετες εικονες αν μου ελεγαν οι ειναι απο real life θα το πιστευα.

FCPrimal-2019-01-26-05-59-49.png&key=2aa

FCPrimal-2019-01-26-08-08-19.png
FCPrimal-2019-01-27-09-56-42.png
FCPrimal-2019-01-27-10-01-41.png
FCPrimal-2019-01-27-11-33-48.png
FCPrimal-2019-01-27-11-39-19.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dinos234 είπε

Το είχα πάρει για τον αδελφό μου όταν βγήκε αλλά το παράτησε ωραίο παιχνίδι φαινόταν πάντως.

Εξαιρετικό είναι και απίστευτα fun όπως όλα τα far cry. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...