Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά θέλει μέτρο, επίσης καλό είναι να νιώθεις και πότε μια τιμή είναι πραγματικά καλή ή ποτέ πρόκειται να ξαναγίνει καλή

Αν πχ κάποιος πάει και πάρει σε κάνα black Friday το rdr 2 στα 45-47€ (λέμε τώρα αν και δεν το θεωρώ και τελείως απίθανο) αυτή θα είναι μια καλή τιμή

Αν κάποιος πάρει το tomb raider στα 40 είναι καλή με αστερίσκους, όχι πάρα πολύ καλή αν δεν το θέλει άμεσα

Ή ένα παιχνίδι έτους+ που μπορεί να το βρει κανείς στα 25 αν δεν το θέλει άμεσα μπορεί να περιμένει κι άλλο γιατί αν το πάρει και περιμένει άλλο ένα χρόνο να το παίξει μπορεί ενδιάμεσα να έχουμε και 20 ή και 15

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Πολυ ωραια εισαγωγη και πολυ ωραια αρχη! Σε βαζει απευθειας στο κλιμα.

Απλα και κατανοητα σε βαζει στα controlls και στο συστημα του.

Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις και δεν το περιμενα. Διαφερει πολυ απο τα αλλα.

Επιτελους ubi, open world μεν αλλα ειναι αλλιως και σε αυτο βοηθαει και το ολο setting του

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω παίξει γύρω στις 2 ώρες. Φαίνεται πολύ καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω χρόνο να το συνεχίσω...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Πολυ ωραια εισαγωγη και πολυ ωραια αρχη! Σε βαζει απευθειας στο κλιμα.

Απλα και κατανοητα σε βαζει στα controlls και στο συστημα του.

Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις και δεν το περιμενα. Διαφερει πολυ απο τα αλλα.

Επιτελους ubi, open world μεν αλλα ειναι αλλιως και σε αυτο βοηθαει και το ολο setting του

Καλο καψιμο fire. Εχει και κατι αντιστοιχο της shangri la που ειχε το far cry 4 οπου περνεις την μορφη καποιου ζωου και σε μεταφερει σε ενα τελειως διαφορετικο περιβαλλον. Πολυ ωραιες αποστολες οι συγκεκριμενες. Λιωστο.

• Like 1
Δημοσ.

Το game εχει μια ηρεμια, μια ησυχια, δεν υπαρχει κοσμος να σε πριζει. Εισαι σχεδον μονος σου στη κεντρικη ευρωπη το 10.000 πχ.  Ειχα καιρο να δω κατι τετοιο και ειδικα σε FC

Και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πυροβολα οπλα το γουσταρω παρα πολυ

Θυμαμαι στα προηγουμενα FC ειχες ολη την ωρα κοσμο να ουρλιαζει, αγροτικα αυτοκινητα να σκανε μπροστα σου με ατομα να να φωναζουν, να σε πατανε, στα καλα καθουμενα να σε πυροβολανε διαφοροι... Πολλες φορες δεν μπορουσα ουτε κραφτινγκ να κανω λιγο ησυχα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο αρνητικό που είχε για μένα το παιχνίδι (αν μπορούσα να κάνω skip σε εκείνα τα σημεία θα το έκανα) είναι τα σημεία rhino killing spirits.. 

Σπαστικά και βαρετά..

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Να πω κιολας οτι ειναι παρα πολυ φιλικο προς τον νεο παικτη. Στη διαχειριση και στο gameplay του δλδ.

Να μη φοβαται δλδ να το πιασει καποιος που δεν εχει εμπειρια με FC ή Open World

Καμια σχεση πχ. με το χαος του Shadow of Mordor

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ καλο μεχρι τωρα, σε βαζει για τα καλα στο κοσμο του. Εχει πολυ ψωμι αλλα το παω σταθερα. Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι εχει παρα πολυ gathering. Αλλα οκ, εχω μασει πολυ πραμα, εχω κραφταρει πολυ και εχω χτισει και σχεδον ολο το χωριο, οπότε το ολο θεμα του gather το εχω σχεδον πισω μου πλεον

Το σιγουρο ειναι οτι αν δεν τελειωσω το FC Primal. δεν γραφω αλλο game στο pc γτ θα χαθω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Πολυ καλο μεχρι τωρα, σε βαζει για τα καλα στο κοσμο του. Εχει πολυ ψωμι αλλα το παω σταθερα. Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι εχει παρα πολυ gathering. Αλλα οκ, εχω μασει πολυ πραμα, εχω κραφταρει πολυ και εχω χτισει και σχεδον ολο το χωριο, οπότε το ολο θεμα του gather το εχω σχεδον πισω μου πλεον

Το σιγουρο ειναι οτι αν δεν τελειωσω το FC Primal. δεν γραφω αλλο game στο pc γτ θα χαθω

Το καλύτερο θα κάνεις. Πως σου φάνηκαν οι αποστολές που τρως ματια κτλ και γίνεσαι πουλί μαμούθ? Στυλ Shangri LA αλλάζει όλος ο κόσμος. Το παιχνίδι όντως έχει αρκετό grind αλλά δεν το βαριέσαι γιατί είναι απολαυστικός όλος ο κόσμος που έχουν φτιαξει. Πόσο % είσαι? Παίζω ταυτόχρονα Black flag 70% shadow 30% και primal 35%. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το καλύτερο θα κάνεις. Πως σου φάνηκαν οι αποστολές που τρως ματια κτλ και γίνεσαι πουλί μαμούθ? Στυλ Shangri LA αλλάζει όλος ο κόσμος. Το παιχνίδι όντως έχει αρκετό grind αλλά δεν το βαριέσαι γιατί είναι απολαυστικός όλος ο κόσμος που έχουν φτιαξει. Πόσο % είσαι? Παίζω ταυτόχρονα Black flag 70% shadow 30% και primal 35%. 

Μια χαρα μου φαινονται οι αποστολες. Αυτες που λες ειναι στην αρχη και ηταν ευκολες. Παρακατω που το εχω προχωρισει γινονται δυσκολες μερικες. Γυρω στο 35% λεει αλλα πιστευω το main τερματιζει γυρω στο 50%. Μετα πρεπει να ειναι ολο σημαδακια στο χαρτη για τα υπολοιπα.

3 tripleA παιζεις ταυτοχρονα?

ουαου

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

Μια χαρα μου φαινονται οι αποστολες. Αυτες που λες ειναι στην αρχη και ηταν ευκολες. Παρακατω που το εχω προχωρισει γινονται δυσκολες μερικες. Γυρω στο 35% λεει αλλα πιστευω το main τερματιζει γυρω στο 50%. Μετα πρεπει να ειναι ολο σημαδακια στο χαρτη για τα υπολοιπα.

3 tripleA παιζεις ταυτοχρονα?

ουαου

Δεν εχω παει στις αποστολες που γραφεις. Κανω ταυτοχρονα και ολο το grinding περνω τα collectibles κτλ. Ταυτοχρονα τα παιζω ναι απολαυστικα και τα 3 αρκετες ωρες ομως ολα για 100%.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δεν εχω παει στις αποστολες που γραφεις. Κανω ταυτοχρονα και ολο το grinding περνω τα collectibles κτλ. Ταυτοχρονα τα παιζω ναι απολαυστικα και τα 3 αρκετες ωρες ομως ολα για 100%.

εγω εννοειται θα το τερματισω και θα κανω και οσες υποαποστολες μεχρι να βαρεθω. Δεν εχω και τοσο τρελα να τα πηγαινω πλατινα αλλα μπορει. Θα δειξει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

εγω εννοειται θα το τερματισω και θα κανω και οσες υποαποστολες μεχρι να βαρεθω. Δεν εχω και τοσο τρελα να τα πηγαινω πλατινα αλλα μπορει. Θα δειξει

Ναι αυτο μου ειχε μεινει τοτε απο το ps3 αλλα κυριως το κανω γιατι μου αρεσει και μαθαινω καλυτερα το παιχνιδι. Σκεψου στο black flag τα εχω κανει ολα εχω παρει fortress και ειμαι 40% στις αποστολες ενω 95% στα collectibles side missions. Οταν μου αρεσει το παιχνιδι και δεν το νιωθω αγγαρεια απλα αραζω και ταξιδευω χωρις να σκεφτομαι main missions. Καποιοι το βαριουνται αυτο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...