Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ορίστε η άποψή μου για την έκδοση για PS4. Δύο σημαντικές σημειώσεις (που αναφέρω και στο βίντεο):

α) Δεν έχω παίξει τα Far Cry 3 & 4

β) Δεν έχω διαβάσει καμία απολύτως κριτική ή άποψη για το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος νήματος).

https://www.youtube.com/watch?v=gCJT-RE-WUI

Ωραίο βίντεο, το είδα χθες ψάχνωντας στο google για το far cry primal και σήμερα το πήρα στο pc μιας και το έβλεπα καιρό χωρίς όμως να περιμένω ότι θα μου αρέσει ή ότι θα με κρατήσει κλπ.. 

Το παίζω τώρα κανα 2ωρο, είμαι στο 5% και να πω την αλήθεια, καιρό είχα να ευχαριστηθώ με παιχνίδι έτσι. Μου αρέσει το όλο concept του, το στυλ μάχης, τα γραφικά, η ατμόσφαιρα, ο ήχος κλπ κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Το παιχνίδι το έχω τερματίσει εδώ και καιρό και είναι το μόνο παιχνίδι της Ubi που με κράτησε τόσο ο κόσμος του ώστε να θέλω να συνεχίσω να παίζω ακόμη και αφού το είχα τελειώσει. Συνήθως με τα παιχνίδια της Ubi (βλ. Assassin's Creed) συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή από ένα σημείο παρατάω τις σούπερ βαρετές side missions και ασχολούμαι μόνο με τη main story. Σε αυτό έβγαλα όσες μπορούσα γιατί δεν ήθελα να τελειώσει! Βέβαια το πόσο θα σου αρέσει ο κόσμος του είναι υποκειμενικό, αλλά ελπίζω να σε κρατήσει μέχρι τέλους, όπως κι εμένα :)

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι αξίζει στα 12,50 €;; Είναι καλύτερο από το Far Cry 4 που ήταν μια βλακεία και μισή;;

κοίτα το 4 αν δεν είχε καμιά 10αρια patch μέχρι να στρώσει δεν θα το έλεγες κακό παιχνίδι..

.(τουλάχιστον για εμένα)

απλά το primal είναι σαφέστατα καλύτερο optimized κ καλή ιστορία!

πάρτο!το παιχνίδι αξίζει εγώ το ξεσκισα κυριολεκτικά!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι αξίζει στα 12,50 €;; Είναι καλύτερο από το Far Cry 4 που ήταν μια βλακεία και μισή;;

Άμα έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα όχι δεν αξίζει, είναι καλύτερο από το 4 αλλα γίνετε γρήγορα βαρετό και repetitive. Καλύτερα κρατα τα λεφτά σου και πάρε το 5 όταν βγει που τουλάχιστον φαίνεται πιο sandbox παρόλο το βλακώδες theme του. Επίσης κακός βασίζεσαι σε μεμονωμένες απόψεις μετά από τόσο καιρό όταν μπορείς να διαβάσεις το thread και να βγάλεις προσωπική άποψη. ;)

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπηκε reshade το εφτιαξα οπως ηθελα και βουαλα. Ακομα ενα πολυ ομορφο far cry που αν και δεν περνει δαφνες για το σεναριο η μεταφορα του στο 10000πχ το ολο theme με τους κανιβαλους να φτιαξεις το δικο σου village με τους ανθρωπους σου ειναι πολυ ωραιο. Αρκετο looting και πλειαδα skills και crafting οπως εγινε και στο 5. Υπαρχει και ενα ειδος buddy οπως στο far cry 5 μονο με ζωα ομως που τα κανεις tame. Ειχα να το πιασω απο τον Δεκεμβρη και επαιξα ενα 2ωρο πολυ ευχαριστα πολυ ανωτερη εμπειρια το UW τα 75fps και το reshade.

Spoiler

FCPrimal-2018-10-27-20-29-02.png

Spoiler

FCPrimal-2018-10-28-01-55-08.png

Spoiler

FCPrimal-2018-10-28-02-00-54.png

Spoiler

FCPrimal-2018-10-28-03-05-54.png

Spoiler

FCPrimal-2018-10-28-03-57-42.png

• Like 2
Δημοσ.

Αρε Arkin oλες τις παιχνιδαρες παιζεις

Παιζω 2 αλλα games τωρα και μολις τα τελειωσω πιανω το Primal

Τοσο καιρο το χω στο ραφι 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, firepc είπε

Πιαστω όπως και να έχει. Βάλε και reshade δεν σε ταξιδεύουν πολλά παιχνίδια στο 10000πχ. Η ubisoft εδώ τα καταφέρνει περίφημα. 

Δημοσ.
Στις Κυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 στις 9:49 ΠΜ, firepc είπε

Πως μπορειτε να εχετε παιχνιδια στο ραφι "απαιχτα".Εγω, μπορω να περιμενω χρονια για να παιξω παιχνιδι, χωρις να το εχω ομως.Εαν οταν ερθει στην κατοχη θελω να το παιξω αμεσως.Δεν θα αγοραζα κατι τωρα για να το παιξω μετα απο μηνες.Σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι ανυπομονος.

Επισης οταν παιζω ενα παιχνιδι δεν ασχολουμε με αλλο.Δινομαι ολοκληρωτικα εκει μεχρι τερματισμου.

Στο θεμα, καταπληκτικο το Primal.Το ευχαριστηθηκα.Μαλλον παραπανω απο το φυσιολογικο.Εχα μαζεψει και κανει τα παντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Πως μπορειτε να εχετε παιχνιδια στο ραφι "απαιχτα".Εγω, μπορω να περιμενω χρονια για να παιξω παιχνιδι, χωρις να το εχω ομως.Εαν οταν ερθει στην κατοχη θελω να το παιξω αμεσως.Δεν θα αγοραζα κατι τωρα για να το παιξω μετα απο μηνες.Σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι ανυπομονος.

Επισης οταν παιζω ενα παιχνιδι δεν ασχολουμε με αλλο.Δινομαι ολοκληρωτικα εκει μεχρι τερματισμου.

Στο θεμα, καταπληκτικο το Primal.Το ευχαριστηθηκα.Μαλλον παραπανω απο το φυσιολογικο.Εχα μαζεψει και κανει τα παντα.

αν βρεις κάτι σε καλή τιμή λόγω έκπτωσης το κρατάς και ας το παίξεις μετά, αν εκείνη τη στιγμή παίζεις κάτι άλλο

απλά θα πρέπει να μην το παρακάνεις και να μη μαζέψεις πολλά έτσι, αλλά αν το βάλεις στο άμεσο σχετικά πρόγραμμα που μπορεί να είναι και 2-3 μήνες μετά δεν είναι τόσο παράλογο

αν είναι να το παίξεις μετά από χρόνο+ που η τιμή μπορεί να έχει πέσει κι άλλο, ε ναι τότε έκανες βλακεία

όλοι τα έχουμε πάθει αυτά.. εγώ πλέον προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

πολλες φορες παραγγελνω πολλα μαζι επειδη τα εχω βρει σε καλες τιμες και τα θελω και physical.

Αν περιμενα κι αλλο, ή θα ανεβαινε παλι η τιμη τους ή θα εξαφανιζοταν το physical και μετα αναγκαστικα θα επρεπε να το παρω digital

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...