tonkpils Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 . Γιατι ολα τα παιχνιδια της Ubisoft τεινουν προς το sandbox πλεον ... Διότι πατάνε σε μια αναμασημένη κ εύκολη συνταγή με την μέθοδο του reskin κ απλά αυτοί προσθέτουν κάποια textures, story, voice acting, πετάνε μετά κ έναν σκασμό trailers να ανεβάσουν το hype να κερδίσουν τα pre-order κ ορίστε! Easy game, easy money. Άντε και το επόμενο στο διάστημα. Μην το γελάς. Αμφιβάλω αν το επόμενο Far Cry θα έχει κάποια σχεση με την σημερινή εποχή όπου θα είσαι καποιος κομάντο με πράσινο μπερέ (ναι ρε νοσταλγία Far Cry 1) σε κάποιο εξωτικό κ επικινδυνο περιβάλλον. Το καινούργιο Ghost Recon που μας έρχεται θα μπορούσε να είναι κ Far Cry απλά ξερουν οτι ο κόσμος θα κράξει περί ''επανάληψης''. Λογικά θα βγάλουν κάποιο καινούργιο, χειμώνα 2017-2018. Αλλωστε, πέρα από το AC που θα δούμε φέτος λογικά, τι άλλο έμεινε να βγάλουν? Κάτι από FC εννοείται. Αλήθεια, το μόνο καινοτόμο στο Wildlands είναι το co-op. Από εκεί κ περα θα είναι ένας ακόμα χάρτης στον οποίο απλά καθαρίζεις περιοχές. 1
noFEARgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 towers θα εχουμε ; αν δεν εχει towers να να ξεκλειδωσεις δεν υφισταται παιχνιδι απο την ubisoft 4
Jastonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 10-11 ώρες παιχνίδι, πάνω από 15 ευρώ δεν αξίζει με τίποτα. Καλό ήταν όμως γενικά, βέβαια τα textures ακόμα και με το texture pack που προσθέτει ''4Κ'' textures, ήταν για τα μπάζα. Στο δάσος όμως, ειδικά τη νύχτα ήταν αρκετά όμορφο. Βέβαια έχει single-thread issues, οπότε θες έναν πρόσφατο υψηλά χρονισμένο i5/i7 για σταθερό 60άρι. στο RE7 όμως το έσκασες το 30αρι ή 50αρί για 10ώρες για linear gameplay! Η εργασία ο κόπος και ο πλούτος δεν μετριούνται μόνο σε ώρες. Αυτά έλεγε ο Μαρξ και είδες που καταντήσαμε Πέρα από την πλάκα (που δεν είανι και τόσο πλάκα), ο καθένας αξιολογεί τον χρόνο του και το χρήμα του διαφορετικά. Έχω δώσει πολλά λεφτά για λίγη ώρα και λίγα λεφτά για πολύ ώρα (σε gaming). Υπάρχουν πολλά κριτήρια πριν αποφασίσεις και αξιολογήσεις το που θα δώσεις τα χρήματά σου, και η ώρα είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά χαρτιά, αλλά όχι το μόνο. Battlefield 4 έδωσα 10 ευρώ και είχα παίξει 200 ώρες (μετά πήρα και premium με άλλα 30 ευρώ), και έχω δώσει και 5ευρώ για παιχνίδι που δεν ακούμπησα πάνω από 10 λεπτά. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Η εργασία ο κόπος και ο πλούτος δεν μετριούνται μόνο σε ώρες. Αυτά έλεγε ο Μαρξ και είδες που καταντήσαμε Πέρα από την πλάκα (που δεν είανι και τόσο πλάκα), ο καθένας αξιολογεί τον χρόνο του και το χρήμα του διαφορετικά. Έχω δώσει πολλά λεφτά για λίγη ώρα και λίγα λεφτά για πολύ ώρα (σε gaming). Υπάρχουν πολλά κριτήρια πριν αποφασίσεις και αξιολογήσεις το που θα δώσεις τα χρήματά σου, και η ώρα είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά χαρτιά, αλλά όχι το μόνο. Battlefield 4 έδωσα 10 ευρώ και είχα παίξει 200 ώρες (μετά πήρα και premium με άλλα 30 ευρώ), και έχω δώσει και 5ευρώ για παιχνίδι που δεν ακούμπησα πάνω από 10 λεπτά. δεν βλέπω να ζεις-ζούμε ή να ζούσες-ζουσαμε ποτέ,σε μαρξιστική κοινωνία ή να έχουμε κομουνιστικές κυβερνήσεις ..το άκρως αντίθετο,βαθύ καπιταλισμό είχαμε και έχουμε.. οπότε ας το αφήσουμε όντως στην πλάκα..Και ναι πείραξα τον psyco όπως του είπα για τον χαβαλέ της κουβέντας
Zus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι έχουμε λέει στην τελευταία Σοβιετία των Βαλκανίων; Καπιταλισμό; ROFL 2
Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Έχοντας τελειώσει τα Far cry 3 far cry 4 στο ps3 στο 100% τα οποία απόλαυσα ξεκίνησα σήμερα το βράδυ το primal. Με ένα ταπεινό Laptop i7 4510u 840m 2gb κάρτα συνδεση hdmi με τηλεόραση έπαιξα 1 ώρα και το απόλαυσα και αυτό. Πανεμορφα γραφικά άλλη εποχή και ίδιο στυλ με τα προηγούμενα που μου αρέσουν πολύ τέτοια παιχνιδια. Το τρέχω στα 720p με όλα τέρμα high ultra εκτός shadows που είναι low και στο off το motion blur με το παραπάνω Laptop και βγάζει 25fps σταθερά τα οποία είναι 100% playable. Εχω μάθει από το ps3 τόσα χρόνια και δεν μου φαίνονται καθόλου τα ~30fps. Δεν περίμενα με τίποτα μια τέτοια κάρτα γραφικών με 750 gflops μόνο να βγάζει τέτοια γραφικά. Θα πάω για το 100% σίγουρα και εδω. Σύνδεσα ps3 controller με scp και είμαι τζετ και στο θέμα χειρισμού. 1
joker myrddin Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το παιχνίδι. Ενώ η κάρτα γραφικών μου asus 7770 hd 2gb πιάνει τις ελάχιστες προδιαγραφές του παιχνιδιού σε κάποια σημεία καθώς παίζω μου κολλάει το παιχνίδι. Σε συγκεκριμένα μόνο σημεία. Γνωρίζουμε πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?
firepc Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το παιχνίδι. Ενώ η κάρτα γραφικών μου asus 7770 hd 2gb πιάνει τις ελάχιστες προδιαγραφές του παιχνιδιού σε κάποια σημεία καθώς παίζω μου κολλάει το παιχνίδι. Σε συγκεκριμένα μόνο σημεία. Γνωρίζουμε πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? το εχεις αυθεντικο ή πειρατικο?
firepc Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 το δεύτερο Τα πειρατικα ειναι χαλασμενα. Τα αυθεντικα συνεχεια πατσαρωνται γτ οι αρχικες τους εκδοσεις εχουν ολο προβληματα.
aOUaS88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 καλα ρε μαγκες την βρισκεται με το να σκωτονετε ζωακια κ να τα βασανιζετε?
firepc Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 καλα ρε μαγκες την βρισκεται με το να σκωτονετε ζωακια κ να τα βασανιζετε? Ποιος ηρθε? 2
Bspus Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καλα ρε μαγκες την βρισκεται με το να σκωτονετε ζωακια κ να τα βασανιζετε? Εχει και αποστολες που σωζεις τα ζωα και σκοτωνεις τους ανθρωπους 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Εχει και αποστολες που σωζεις τα ζωα και σκοτωνεις τους ανθρωπους Την βρίσκεις με το να σκοτώνεις ανθρώπους ?! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα