Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαινεται για πολυ hardcore game και πολυ πιο αληθοφανη αφου στην ουσια πανω κατω ολα αυτα η ανθρωποτητα τα περασε.

Εγω παντως ανυπομονω να  ερθει.

Δημοσ.

Αμα η noobisoft το βγαλει οπως πρεπει δεν θα ξαναπω τπτ (μεχρι την επομενη βλακεια!) το παιχνιδι εχει απειρα potentials!Αρκει να μην βγει σαν το unity και να μην εχει πυργους/βουνα/εκκλησιες και οτι σκατα θελει για να βλεπεις τον χαρτη!Ελεος δλδ τοσα χρονια με αυτο το πραγμα!Αστον σκοτεινο και ασε μας να τον εξερευνησουμε! 

Δημοσ.

Σίγουρα θα ανεβαίνεις πάλι κάπου ψηλά και θα βλέπεις τον χάρτη, δεν τα κόβει αυτά η nUbisoft. Σαν παιχνίδι δείχνει ενδιαφέρον όμως και επιτέλους κάτι ξεχωριστό.

Δημοσ.

Μου μυριζει και λιγο επιρροη απο Ark εμενα παντως.. Σιγουρα δεν θα ειναι τοσο hardcore ενας τιτλος που απευθυνεται σε αλλο κοινο και ειναι μεγαλυτερος τιτλος..

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο DLC που θα βγάλουν θα είναι για ρουκέτα στο ξύλο σου.

• Moderators
Δημοσ.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα γιατί hardcore/survival (μακάρι να είναι εννοείτε) δεν υπάρχουν στο λεξικό τέτοιον εταιριών, είμαι πολύ περίεργος να δω gameplay.

Yep, το να "craft items", υπήρχε και π.χ. στο Far Cry 3.

Φάε 2 λευκούς κροκοδείλους για να πάρεις το τάδε item. Δεν περιμένω κάτι τρελό.

Δημοσ.

Καμια σχέση bud, ελπίζω....

και γω το ελπίζω..όμως σε ίδια φάση είδα ότι είναι..μόνο οι εποχές αλλάζουν..όμως,κυνήγι ο ένας,κυνήγι και ο άλλος :-D

Δημοσ.

To ενα ειναι πρωτου προσωπου  το αλλο τριτου. Το ενα γινεται στο μελλον  και πολεμας ρομποτ ενω το αλλο στην προιστορικη εποχη με δεινοσαυρους. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Και το σημαντικοτερο το HORIZON δεν βγαινει σε pc!!!!

Δημοσ.

δε πειράζει,πάλι ΑΡΧΑΙΟΣ είσαι και κυνηγάς! ρομποτικά μαμουθ και κανονικά μαμουθ! Ίδιο σκεπτικό έχουν!

θα βγει το fc σε κονσόλα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...