ektelion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 έχω κολλήσει στην αρχή σε ένα σημείο που πρέπει να στείλει το γεράκι να σκοτώσει 3 άτομα αλλά χωρίς να έχω βόμβες και ούτε μπορώ να φτιάξω.ΤΙ παίζει? Η κουκουβάγια μπορεί να σκοτώσει και χωρίς βόμβες. Εκτός αν είναι ελίτ οι εχθροί. Απλά τους σημαδεύεις, πατάς και κάνει βουτιά. Μετά φυσικά υπάρχει το σχετικό cooldown.
johnyboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ναι αυτό ψάχνω να βρω, πως το κάνει αυτό που λες.όλα τα πάτησα τίποτα δεν κάνει
ektelion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Στο PS4 που το έπαιζα εγώ γίνεται με το RT (την κάτω δεξιά σκανδάλη δηλαδή στο χειριστήριο). Μάλιστα το σχετικό σύμβολο εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι του εχθρού που βλέπει η κουκουβάγια.
hitman 21 original Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 έβαλα και το gamepad δεν κάνει τίποτα. Πηγαινε στα σκιλλς κ παρε το OWL ATTACK I απ τον beast master!Μετα οταν πετας με την κουκουβαγια κ τους ταγκαρεις θα σου βγαζει το RT για να κανεις attack!
johnyboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 το βρήκα, έπρεπε να απλά να τους ανιχνεύσω με την κουκουβάγια και μετά να τους σκοτώσω μόνος μου.είμαι πολύ νωρίς για να ανοίξω τόσα σκιλς. πάντως είναι παιχνιδάρα, επιτέλους γιατί είχα βαρεθεί τα διαστημικά. 1
3DJIN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 καλυτερα ενω εχεις την κουκουβαγια να στελνεις καποιο θηριο να τους σκοτωνει εναν εναν,πιο γρηγορα θα ξεμπερδεψεις,τους σημαδευεις και πατας το G
ektelion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η κουκουβάγια είναι λίγο OP πάντως, εγώ όταν την είχα τελικιάσει καθάριζα ολόκληρα camps με δαύτη. Από ένα σημείο και μετά μπορεί να τρώει και τους elite εχθρούς.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καιρό είχα πάντως να κολλήσω έτσι με παιχνίδι.Πολύ καλό.
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ετσι και γω, καιρο ειχε να με τραβηξει τοσο offline παιχνιδι. Απο περσι που επαιξα το hitman absolution και το bioshock infinite. Τα υπολοιπα τα βαριεμαι στο μισαωρο.
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Βάζω κι εγώ τώρα Primal γιατί έχω μια βδομάδα αποχής, ντροπή.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ που έπαιξα witcher 3, οκ απίστευτα γραφικά, μουσική, ατμόσφαιρα παιχνιδιού αλλά κάτι με χάλασε και το παράτησα. 1
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τουναντίον εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για έναν από τους τρεις με πέντε κορυφαίους τίτλους που έχω δει τα τελευταία τριάντα χρόνια, μακράν ο καλύτερος σε θέμα ποιότητας quests και πιθανόν το top open world RPG ever. Για να μη μιλήσω για τη διάρκεια (180 ώρες χωρίς grinding και ζήτημα να είμαι στα 2/3). Δικαίως πήρε κάμποσες σελίδες βραβεία. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Φυσικά το Primal είναι άλλο είδος παιχνιδιού, δεν υπάρχει σύγκριση. Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια σε παλιότερες εποχές (γιατί όχι και κανα Assassin's Creed).
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ενώ περίμενα ότι θα 'ναι μάπα στο combat λόγω όπλων, τα headshots με το bow είναι πολύ απολαυστικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα