Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήστε το V-Sync στο NVCP για να μην έχετε αυτά τα drops, εάν δεν είναι ενεργοποιημένο(Και το Fast Sync κάνει την δουλειά), τότε όταν πατάς το map ή τα skills κλπ και τα κλείνεις έχει στιγμιαία slowdowns.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με Vsync δεν εχω κανενα προβλημα (in game). Ουτε χωρις αυτο, απλα το tearing παει συννεφο (με αλλα παιχνιδια , πχ ROTTR δεν το ειχα). 

Εκανα και αυτο που προταθηκε και θα ξαναπαιξω το παιχνιδι , να δω αν υπαρχει καμμια διαφορα :) 

Δημοσ.

Μπορώ να πω οτι το παιχνιδάκι τρέχει άψογα! Μπράβο τους!

Μιας και δεν έχω παίξει το fc4 το primal με ξετρέλανε στην αρχή αλλά δυστυχώς έγινε σχετικά γρήγορα βαρετό..παρ΄όλα αυτά νομίζω άξιζε σαν εμπειρία και ελπίζω να δούμε πάλι κάτι σε setting 10K BC. 

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα ρε μεγάλε που μας έχουν πρήξει με τα sci-fi FPS, πίου πίου με λέιζερ, μελλοντικά όπλα και αηδίες. Δώστε εκεί αρχαίες και επικές μάχες στο λαό.

• Like 1
Δημοσ.

άμα την δούνε call of duty θα εχει πίου πίου με λέιζερ και δεινοσαυρους in space 

οσο για το Assassin's Creed μετα και το Movie στα θυμαρακια θα 'ναι ..

Δημοσ.

προς τι η χρηση του cpu μεχρι το 28% ? 

δεν ειναι περιεργο να κανει τοσο μικρη χρηση? 

μπορουμε με καποιον τροπο να ανεβασουμε την χρηση ωστε το παιχνιδι ναναι ακομα πιο smooth?

Δημοσ.

μπορουμε με καποιον τροπο να ανεβασουμε την χρηση ωστε το παιχνιδι ναναι ακομα πιο smooth?

Πολλα θες :P

http://www.dsogaming.com/news/here-are-the-five-most-unoptimized-pc-games-of-2016/#more-94290

• Like 1
Δημοσ.

ΓΙατι,τι θεμα εχεις με το παιχνιδι?Εγω με 8320 και 290 νερο τρεχει.Ειναι χαμηλη η χρηση του 8320 και σε μενα βεβαια(καπου στο 25-30%) αλλα η 290 καρφωμενη στο 100%.

• Like 1
Δημοσ.

^ δεν εχω θεματα δεν μπορω να πω παιζω σταθερα και μενα η gpu στο 100% απλα μου φανηκε περιεργο η τοση χαμηλη χρηση του cpu

Δημοσ.

έχω κολλήσει στην αρχή σε ένα σημείο που πρέπει να στείλει το γεράκι να σκοτώσει 3 άτομα αλλά χωρίς να έχω βόμβες και ούτε μπορώ να φτιάξω.ΤΙ παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...