pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα saves σε ποιο φακελο βρισκονται; C:\Users\λογαριασμός-admin ή ο άλλος\Documents\"Ιταλός"_SAVES\Player\UPLAY\2010
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Στο medium-high είναι ok, από high-ultra και πάνω σέρνεται.
Federacion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εγώ είμαι ultra με πολύ μέτριο σύστημα όπως βλεπετε στην υπογραφή και κάτω από 40 fps δεν πέφτω. Πολύ καλό παιχνίδι.
pirmen56 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ρίξτε τις σκιές όσοι έχετε πρόβλημα. Αυτό κάνουν και στις κονσόλες για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο η συνολική ποιότητα. Θες gtx 1070 για ακατέβατο 60άρι σε κάθε σενάριο. Με 1060 oc 6GB δεν έχω πρόβλημα σε ultra παρά μόνο όταν σουρουπώνει(πολλές σκιές). Εκεί βλέπεις και 45άρια στιγμιαία.
tommybertsen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Με το συστημα της υπογραφης και ολα ultra (εκτος απο σκιες στο high ) , παει νερο. Εγω δε το ειχα παρει, γιατι ειχα παιξει το FC4 και εμαθα οτι ο χαρτης ειναι copy-paste στο 10000bc. Ειχα ξεχασει την υπαρξη του , μεχρι που το ειδα σε πριβε "θειάδικο". Η Vdsl μιλησε, οπως του nzeppos Δεν ειν κακο overall , αλλα δε με βλεπω να παιζω για πολυ.. 1
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερο μοιάζει με FC4 (ανεξάρτητα από τις διάφορες προσθήκες). Από την άλλη όμως νομίζω πως το συνολικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό των Ιμαλαΐων, άρα όσοι φίλοι της σειράς δεν έπαιξαν το 4 πρέπει οπωσδήποτε να δουν το Primal. Οι υπόλοιποι απλώς απολαμβάνουν τον υπέροχο κόσμο του 10.000πΧ. Παίζουμε και όσο φτάσουμε. Να το τελειώσω όμως ούτε εγώ νομίζω, γιατί έχω πολλά καλύτερα παιχνίδια ακόμα στο backlog.
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έχω σταματήσει στο 3.Λεω να πάρω ή το 4 ή αυτό κάποια στιγμή.Ποιο προτείνετε;Το προϊστορικό setting μου αρέσει αρκετά πάντως.Αλλα αν τα παίξω και τα δύο με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους φοβάμαι ότι αυτό που θα παιχτεί δεύτερο θα παραιτηθεί στη μέση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Primal μιας και είναι διαφορετικό, το 4 είναι ένα βιαστικό-κακό copy-paste του 3. 4
mastixas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα frame drops για λίγα δευτερόλεπτα όταν πετάγεται μία λέξη στη μέση της οθόνης (πχ. ανακάλυψη νέας τοποθεσίας - εμφάνιση ονομασίας της) ή μετά από κανένα cutscene και μετά από λίγο πάλι 60αρια σταθερά fps, σας τα κάνει κ εσάς; Παιζει καμία λύση;
pirmen56 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Για πόσα δευτερόλεπτα δηλαδή; Μια σύντομη δοκιμή που έκανα:
Inler Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ενω το παιχνιδι επαιζε κανονικα απο σημερα μολις μπαινει στο κεντρικο menu παγωνει η εικονα και δεν κινειται ουτε το πληκτρολογιο ουτε το mouse....Εκανα uninstall-install ξανα τα ιδια
pirmen56 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μήπως έκανες uninstall σε redistributables της microsoft που χρειάζονται. Μήπως τρέχεις κάποιο πρόγραμμα μετρήσεων που δημιουργεί προβλήματα;
Inler Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Οχι οπως ηταν διεγραψα και το φακελο των saves αλλα παλι τιποτα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα frame drops για λίγα δευτερόλεπτα όταν πετάγεται μία λέξη στη μέση της οθόνης (πχ. ανακάλυψη νέας τοποθεσίας - εμφάνιση ονομασίας της) ή μετά από κανένα cutscene και μετά από λίγο πάλι 60αρια σταθερά fps, σας τα κάνει κ εσάς; Παιζει καμία λύση; Το ''GPUMaxBufferedFrames = 0'' είναι έτσι. Με αλλαγή σε ''2'' δεν υπάρχει καθόλου micro-stutter, smooth-ίλα. Η αλλαγή γίνεται από το ''GamerProfile'' που βρίσκεται στα documents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα