seithan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Oroku πότε θα ξαναβγάλεις κανα youtube βίντεο να σε απολαύσουμε;
Oroku Saki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μαλλον οταν βαλω VDSL συνδεση γιατι με ετην 24αρα αργουν πολυ να ανεβουν .
kgian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το αγόρασα και εγώ και το ξεκίνησα. Καλό φαίνεται. Έχω παίξει και τα προηγούμενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Oroku πότε θα ξαναβγάλεις κανα youtube βίντεο να σε απολαύσουμε; Το προηγούμενο υπάρχει; θέλω να δω ταλέντα!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ωραίο παιχνίδι είναι το Primal ρε, δεν του το είχα.. Δεν με τρέλανε το 3 -ομολογουμένως δεν του έδωσα πολύ χρόνο τότε, το 4 απλά δεν. Και τελικά πάλι καλά, αλλιώς μπορεί να μου έκανε επανάληψη το Primal.
ektelion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως παιδιά πορώθηκα άσχημα με το Primal. Συνήθως στα sandbox/open world παιχνίδια από ένα σημείο και μετά βαριέμαι τις side missions, τις παρατάω και παίζω μόνο τη main για να τελειώνω. Σε αυτό δεν ήθελα να τελειώσει! Έκανα όλες τις αποστολές, μόνο που δεν βρήκα όλα τα βραχιόλια και τα χέρια. Απίστευτο παιχνίδι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εσάς που σας αρέσει το Primal, σας άρεσε το FC3 ; Γιατί το FC3 για μένα ήταν το τελευταίο καλό FC, το 4 ήταν μεγάλη μάπα και απλά ένα κακό copy-paste του 3. 3
kgian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό το primal, και το 3 και το 4 καλά ήταν. Απλά λίγο επαναλαμβανόμενα.
noFEARgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το 3 ηταν παιχνιδαρα. Παιζει και το τελευταιο πραγματικα καλο παιχνιδι που εβγαλε η ubisoft... 3
Despotas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μου φαίνονται παρόμοια το 4 και το Primal με το 3 οπότε δε με ελκύουν ιδιαίτερα να ασχοληθώ. Έχουμε φάει πολύ open world από Ubi και προσωπικά δε νομίζω πως την ξαναπαλεύω. Συμφωνώ για το 3 πως ήταν πολύ καλό. Επίσης πέρασα καλά και με το Blood Dragon. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Είχε κανείς πρόβλημα με το gamepad στο παιχνίδι; Το Xbox One S gamepad μου είναι κανονικά συνδεδεμένο στο OS, αλλά το παιχνίδι δεν το αναγνωρίζει καν.
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Έφτασε επιτέλους η άγια μέρα. Καιρός να μιλήσει η VDSL. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Θα το δοκιμάσω και αν μου αρέσει θα το αγοράσω... Πλάκα κάνω...
seithan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Θα το δοκιμάσω και αν μου αρέσει θα το αγοράσω... Πλάκα κάνω... σωστή κίνηση. Έφτασε επιτέλους η άγια μέρα. Καιρός να μιλήσει η VDSL.νο σιντς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα