Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω πως έφτασε η ώρα να δοκίμασω το παιχνιδακι μιας και το βλέπω κοντά στα 23 euro

Δημοσ.

Νομίζω πως έφτασε η ώρα να δοκίμασω το παιχνιδακι μιας και το βλέπω κοντά στα 23 euro

Και πολύ καλά θα κάνεις..το καλύτερο της σειρας και σίγουρα από τα κορυφαία μου φέτος..

Δημοσ.

Και στα 23€ που αναφέρθηκε παραπάνω μια χαρά είναι πάντως.

Ένας καφές με το παλιό ΦΠΑ δηλαδή παραπάνω από το ψυχολογικό όριο των 20€.

Δημοσ.

Μπα εγώ θα περιμένω και το καλοκαίρι για κάνα 10-15 euro, το game είναι τελείως mediocre άμα κοιτάξεις reviews και scores οποτε δεν νομίζω ότι αξίζει παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το παιχνιδάκι φοβερές περιοχές και γραφικάρες και ωραία ατμόσφαια αλλα δεν ξέρω σαν να λείπει το στοιχείο του challenging δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς , πάντως για 15 20 euro αξίζει

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πήρα χθες... το έκανα dl/install και σήμερα είπα να κάτσω να το δώ...

Για αρχή , για το καλημέρα ρε παιδί μου, είπε να μου βγάλει uplay failed to syncronise saved files (χωρίς να έχω ξαναπαίξει το παιχνίδι.) ε μετα απο άπειρες προσπάθειες και χωρίς κανένα mail απο την Ubi για έναν κωδικό που ζητούσε... στο ξεκάρφωτο είπε να λειτουργήσει.

Μόνο το benchmark έκανα γιατί έχασα την όρεξη που είχα για να παίξω. Ultra + hd pack

1b4RTWK.jpg

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά σιχαίνομαι το Uplay... :-(

Προσφατα κυκλοφορησε εκδοση που δεν χρειαζεται Uplay (if you know what I mean  ;) )

• Like 3
Δημοσ.

Το μονο προβλημα που μου εχει κανει το  uplay(που μαι φορα το ειχε και το steam) ειναι οτι στο Far Cry Primal ξαφνικα οταν ειχα χασει μου εβγαλε να επιλεξω ποιο αρχειο save θελω και καταλαθος επειδη επελεξα cloud ξεκινησε αρκετα πιο πισω απο εκει που ημουν. Το παιχνιδι το τερματισα ολο σε 1 εβδομαδα 100% χωρις αλλα προβληματα λογω uplay. Σαν το steam ειναι περιπου.

Το μονο προβλημα που μου εχει κανει το  uplay(που μαι φορα το ειχε και το steam) ειναι οτι στο Far Cry Primal ξαφνικα οταν ειχα χασει μου εβγαλε να επιλεξω ποιο αρχειο save θελω και καταλαθος επειδη επελεξα cloud ξεκινησε αρκετα πιο πισω απο εκει που ημουν. Το παιχνιδι το τερματισα ολο σε 1 εβδομαδα 100% χωρις αλλα προβληματα λογω uplay. Σαν το steam ειναι περιπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...