Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα το πάρω και 'γω μόλις πέσει στα 20, για την ώρα βρίσκεται στα 25. 1
Daemonos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα το πάρω και 'γω μόλις πέσει στα 20, για την ώρα βρίσκεται στα 25. Που το έχει 25?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στα κλειδάδικα. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-far-cry-primal-cd-key-compare-prices/
Daemonos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στα κλειδάδικα. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-far-cry-primal-cd-key-compare-prices/ Σωστός, νόμιζα για κονσόλα γιατί εκεί δεν έχει πέσει η τιμή.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 22 εφτασε!Λιγο ακομα και ισως το παρω κ εγω...μιας και τερματισα το 4 πριν κανα διμηνο ακομα δεν θελω να το πιασω...
SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Νομίζω πως έφτασε η ώρα να δοκίμασω το παιχνιδακι μιας και το βλέπω κοντά στα 23 euro
Sprou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Νομίζω πως έφτασε η ώρα να δοκίμασω το παιχνιδακι μιας και το βλέπω κοντά στα 23 euro Και πολύ καλά θα κάνεις..το καλύτερο της σειρας και σίγουρα από τα κορυφαία μου φέτος..
_Theo_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά σιχαίνομαι το Uplay... 2
LeTroy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και στα 23€ που αναφέρθηκε παραπάνω μια χαρά είναι πάντως. Ένας καφές με το παλιό ΦΠΑ δηλαδή παραπάνω από το ψυχολογικό όριο των 20€.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μπα εγώ θα περιμένω και το καλοκαίρι για κάνα 10-15 euro, το game είναι τελείως mediocre άμα κοιτάξεις reviews και scores οποτε δεν νομίζω ότι αξίζει παραπάνω. 1
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ωραίο το παιχνιδάκι φοβερές περιοχές και γραφικάρες και ωραία ατμόσφαια αλλα δεν ξέρω σαν να λείπει το στοιχείο του challenging δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς , πάντως για 15 20 euro αξίζει 2
omghi2u Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το πήρα χθες... το έκανα dl/install και σήμερα είπα να κάτσω να το δώ... Για αρχή , για το καλημέρα ρε παιδί μου, είπε να μου βγάλει uplay failed to syncronise saved files (χωρίς να έχω ξαναπαίξει το παιχνίδι.) ε μετα απο άπειρες προσπάθειες και χωρίς κανένα mail απο την Ubi για έναν κωδικό που ζητούσε... στο ξεκάρφωτο είπε να λειτουργήσει. Μόνο το benchmark έκανα γιατί έχασα την όρεξη που είχα για να παίξω. Ultra + hd pack
ledaque Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά σιχαίνομαι το Uplay... Προσφατα κυκλοφορησε εκδοση που δεν χρειαζεται Uplay (if you know what I mean ) 3
Oroku Saki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το μονο προβλημα που μου εχει κανει το uplay(που μαι φορα το ειχε και το steam) ειναι οτι στο Far Cry Primal ξαφνικα οταν ειχα χασει μου εβγαλε να επιλεξω ποιο αρχειο save θελω και καταλαθος επειδη επελεξα cloud ξεκινησε αρκετα πιο πισω απο εκει που ημουν. Το παιχνιδι το τερματισα ολο σε 1 εβδομαδα 100% χωρις αλλα προβληματα λογω uplay. Σαν το steam ειναι περιπου. Το μονο προβλημα που μου εχει κανει το uplay(που μαι φορα το ειχε και το steam) ειναι οτι στο Far Cry Primal ξαφνικα οταν ειχα χασει μου εβγαλε να επιλεξω ποιο αρχειο save θελω και καταλαθος επειδη επελεξα cloud ξεκινησε αρκετα πιο πισω απο εκει που ημουν. Το παιχνιδι το τερματισα ολο σε 1 εβδομαδα 100% χωρις αλλα προβληματα λογω uplay. Σαν το steam ειναι περιπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα