Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έννοια σου, εκεί κοιτάω και εγώ. Μόνο που επικεντρώνομαι σε αξιοπρεπή κλειδάδικα (πχ. instant gaming, G2A κλπ) και όχι στα VPN κόλπα του GK4A ή στο cdkeys που όντως το έχουν στα 24.90.

Ούτως ή άλλως και πάλι ακριβό είναι, ειδικά αφού έδωσα άλλα 40φεύγα για το Division προ 3 ημερών. 20 ευρώ και πολλά είναι (εκτός κι αν σπάσουν το Denuvo πρώτα, οπότε δίνω ακριβώς μηδέν ευρώ).

Το VPN version με Uplay το εχει δοκιμασει κανεις ;

αυτο το  use a VPN (Virtual Private Network) to activate your game δε μου αρεσει καθολου

Δημοσ.

Προσωπικά το far cry primal το θεωρώ το καλύτερο video game της χρονιάς, δεδομένου οτι εξέτασα

με κάθε λεπτομέρεια σε walkthrough τα υπολοιπα games (The division, Stars wars Battle front, Tomb raider 2016,Just Cause 3)

Είναι μακραν το ποιο χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό αλλά και περιπετειώδης παιχνίδι του 2016

Επίσης μόλις το αγόρασα στα 27€ και σε 25 λεπτά το αρχίζω

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά το far cry primal το θεωρώ το καλύτερο video game της χρονιάς, δεδομένου οτι εξέτασα

με κάθε λεπτομέρεια σε walkthrough τα υπολοιπα games (The division, Stars wars Battle front, Tomb raider 2016,Just Cause 3)

Είναι μακραν το ποιο χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό αλλά και περιπετειώδης παιχνίδι του 2016

Επίσης μόλις το αγόρασα στα 27€ και σε 25 λεπτά το αρχίζω

master..  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και ένα review που έκανα εδω:

Πριν λίγες ώρες έψαχνα για ένα καινούργιο video game να αγοράσω…

συγκεκριμένα η σκέψη μου ήρθε στις 1 και κάτι το πρωί, ξημέρωμα Πέμπτης 17 Μαρτίου 2016…

μπήκα στην δράση της αναζήτησης λίγα λεπτά αργότερα…

Άνοιξα τον Google Chrome ,διάβασα μερικά σχόλια, από διάφορα υποψήφια video games, σε

forum, σε σχόλια αξιολογήσεων από το Σκρουτζ …

Έπειτα, εφόσον είμαι αρκετά δύσπιστος σε σχόλια και αξιολογήσεις πιτσιρικάδων στο διαδίκτυο,

μπήκα χωρίς δεύτερη σκέψη στο youtube για

να συγκρίνω gameplay/γραφικά και story των υποψήφιων παιχνιδιών που θα αγόραζα.

Τελικά αυτό που με κέρδισε στο τέλος ήταν το Far Cry Primal .Γιατί? Επειδή το Far Cry Primal,

είχε κάτι το διαφορετικό…

κάτι μου έκανε κλικ να  πω: αυτό είναι το παιχνίδι που θα αγοράσω αυτόν τον μήνα τελικά.

Αυτά τα οποία με κέρδισαν στο Far Cry Primal ήταν τα γραφικά του ,τα οποία είναι σχεδιασμένα

να αναπαριστούν ακριβώς την πρωτόγονη εποχή οπού ζούσε ο πρωτόγονος άνθρωπος κάτι

χιλιάδες χρόνια Προ Χριστού. Η φύση ,τα δέντρα , τα άγρια ζώα , τα σπήλαια κτλ.

Επίσης, μου άρεσε η ηρεμία που διακατέχει ανά διαστήματα το παιχνίδι, δεν έχει συνέχεια μάχες

όπως το Call of Duty πχ …

Θέλω να πω ότι δεν σε αγχώνει όπως τα άλλα First Person Shooting παιχνίδια…

Παίζεις και μπορείς να πιείς και τον καφέ σου με ηρεμία.

Ένα άλλο που με κέρδισε ήταν όταν είδα τα γραφικά στο σημείο που ήταν σούρουπο και ξημέρωνε …

Έβλεπα τα χρώματα στα δέντρα ,στην φύση στον ουρανό ,ήταν απλά μαγεία.

Αυτά τα ολίγα…

Πάω να συνεχίζω την gaming περιπέτεια.

Ιάσων Θ.

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • Like 4
Δημοσ.

Σε φαντάζομαι να πίνεις τον nes cafe σου και να παίζεις. Χαχαχα

Αλλά όχι ο nes να φανταστώ θα σου χαλάσει την ηρεμία που θα ήθελες. Γαλλικός μήπως;

• Like 1
Δημοσ.

Πες του να μάθει να μιλάει σαν άνθρωπος και όχι σε Fast forward και μπορεί και να τον πάρουμε σοβαρά υπόψιν

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φυσικά το patch έχει να κάνει με ανώτερες από 1080p αναλύσεις όσον αφορά το ultra HD texture pack..

Και βασικά πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που ακόμα παίζει primal.. :P

Δημοσ.

Παίζω κι εγώ ρε :P

Απλά επειδή το ultra HD texture συνέπεσε με το Division patch, δεν έχω προλάβει να το δω.

Σήμερα, αύριο, θα ξαναμπω να δω διαφορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...