Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μπράβο πάντως στη Ubisoft που παρέδωσε ένα παιχνίδι στην αγορά καθόλα έτοιμο. Δεν έχω το παραμικρό performance issue σε καμία περιοχή, δεν έχω φάει ούτε ένα κρασάρισμα, δεν έχω πουθενά frame drops και το παιχνίδι έτρεξε σε εμένα προσωπικά από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζω το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε αρκετούς με το firewall αλλά εφόσον λύθηκε και αυτό, από εκεί και πέρα έτρεξε για τους πάντες απροβλημάτιστα. PS Τίποτα δεν φτάνει το Witcher 3 σε κανέναν τομέα του, δυστυχώς. Το artwork που αναφέρθηκε παραπάνω, ίσως, αλλά και πάλι αποτελεί μεμονωμένο στοιχείο και δεν μπορεί να μπει συγκριτικά δίπλα στο Game of the Century. Από το Primal μόνο τον φωτισμό θα έβαζα δίπλα, δίπλα που είναι εξαιρετικός, ίσως και το animation. Από εκεί και πέρα το χάος 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αφού είναι το FC4 με αλλαγμένα skins, λείπουν και ένα σωρό πράγματα όπως αμάξια, γουρούνες κλπ οπότε δεν μπορεί να υπάρξει και stuttering κατά την οδήγηση λόγω κακού streaming των υφών.
Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε, η αντίστοιχη γουρούνα είναι το εκάστοτε pet σου που καβαλάς, συνεπώς θα μπορούσε να υπάρχει εκεί το όποιο stuttering
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ευτυχώς να λες γιατί το rendering του δρόμου ήταν στο ένα μέτρο και φαινόταν πολύ άσχημα με το κάρο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε, η αντίστοιχη γουρούνα είναι το εκάστοτε pet σου που καβαλάς, συνεπώς θα μπορούσε να υπάρχει εκεί το όποιο stuttering Πάει το προϊστορικό αγρίμι τόσο γρήγορα ; Λολ.. 1
Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πάει το προϊστορικό αγρίμι τόσο γρήγορα ; Λολ.. Yamaha Sabertooth FTW (*** τα γκρικλισ) 2
Oroku Saki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Που μπορω να βρω save απο την αποστολη Escape from Udam Prison?
Zus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχω προχωρήσει αρκετά παρακάτω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Συν τοις άλλοις θα πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι αν σου δώσει άλλος το save ίσως να πρέπει να πάρεις μαζί και τις επιλογές του
Sprou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπράβο πάντως στη Ubisoft που παρέδωσε ένα παιχνίδι στην αγορά καθόλα έτοιμο. Δεν έχω το παραμικρό performance issue σε καμία περιοχή, δεν έχω φάει ούτε ένα κρασάρισμα, δεν έχω πουθενά frame drops και το παιχνίδι έτρεξε σε εμένα προσωπικά από την πρώτη στιγμη Πραγματικά ποσό ωραία δουλειά..αξίζει ν'αναφερθει ακόμα μια φορά.. 30% story με bloodfang saber tooth πια και δε καταλαβαίνω Χριστό..
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Far Cry: Primal – Patch 1.2 Now Available, Improves Performance & Stability
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 27 ευρώπουλα ακόμα (για PC). Περιμένω να πέσει γύρω στα 20 και το τσιμπάω άμεσα, μέχρι τότε θα έχουν βγει και όλα τα patches για να στρώσει το παιχνίδι. Far Cry χωρίς μισή ντουζίνα updates δε λέει. 1
naruto14 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 27 ευρώπουλα ακόμα (για PC). Περιμένω να πέσει γύρω στα 20 και το τσιμπάω άμεσα, μέχρι τότε θα έχουν βγει και όλα τα patches για να στρώσει το παιχνίδι. Far Cry χωρίς μισή ντουζίνα updates δε λέει. Δεν ξέρω που κοιτάς, αλλά στα κλειδάδικα ξεκινάει από 24.90€ (μαζί με το μαμουθ dlc)...
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω που κοιτάς, αλλά στα κλειδάδικα ξεκινάει από 24.90€ (μαζί με το μαμουθ dlc)... Έννοια σου, εκεί κοιτάω και εγώ. Μόνο που επικεντρώνομαι σε αξιοπρεπή κλειδάδικα (πχ. instant gaming, G2A κλπ) και όχι στα VPN κόλπα του GK4A ή στο cdkeys που όντως το έχουν στα 24.90. Ούτως ή άλλως και πάλι ακριβό είναι, ειδικά αφού έδωσα άλλα 40φεύγα για το Division προ 3 ημερών. 20 ευρώ και πολλά είναι (εκτός κι αν σπάσουν το Denuvo πρώτα, οπότε δίνω ακριβώς μηδέν ευρώ). 1
labrosviz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μετα απο αρκετες ωρες με το παιχνιδι η εντυπωση που μου δινει ειναι οτι ειναι πολυ καλο....η αναπαρασταση της εποχης που εχουν κανει ειναι πραγματικα θαυμασια...την έχω λατρεψει...αυτη η αισθηση που σου δινει για εμενα δεν υπήρχε ουτε στο 3 ουτε στο 4...σεναριο δεν υπαρχει φυσικα αλλα οπως ειπα ο κόσμος του ειναι υπεροχος..ειναι σαν βρίσκεσαι σε ενα τεραστιο πανεμορφο πάρκο με ποταμια βουνα λιμνες κ.α. και να εξερευνεις...τα πιστιρίκια που έχω στο σπίτι το έχουν λατρεψει λόγο της πανίδας φυσικα που υπαρχει...ο πρωτότυπος κόσμος του νομιζω οτι το σωνει...αν πηγαιναν πάλι στο ίδιο μοτιβο οπως 3 και 4 δεν είχαν καμία τυχη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα