firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν εχω το game αλλα απο τα βιντεο που εχω δει, εχει τα πιο ομορφα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι. Πολυ καλυτερα του The Witcher 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν εχω το game αλλα απο τα βιντεο που εχω δει, εχει τα πιο ομορφα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι. Πολυ καλυτερα του The Witcher 3 not sure if u are trolling or...???
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ξαναδοκιμασα. Βγηκα απο το παιχνιδι και ξαναμπηκα δεν μου εβγαλε τετοιο μηνυμα αλλα παλι ξεκιναει απο το τελευταιο προχτεσινο save. Τι αλλο να κανω?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν εχω το game αλλα απο τα βιντεο που εχω δει, εχει τα πιο ομορφα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι. Πολυ καλυτερα του The Witcher 3
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 not sure if u are trolling or...???Δεν τρολαρω. Αλλα πες και εσυ την αποψη σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν είναι θέμα άποψης dude for the love of god.
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι ειναι τοτε; Δεν είναι θέμα άποψης dude for the love of god. Και δε μου λες φιλε, επειδη εχουμε την ιδια καρτα γραφικων, τι frames πιανεις?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μηχανής, τα καλύτερα graphs σε game τα έχει το The Order atm. Το Ethan Carter είχε απίστευτα επίσης και άμα θες game της Ubisoft τότε το Unity. Επίσης από video δεν μπορείς να καταλάβεις τέτοια πράγματα ειδικά άμα είναι από το YT.
Sprou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σε αυτο το φόρουμ νιώθω οτι αν πεις κάτι οτι ειναι καλύτερο απο witcher 3 ειναι ιεροσυλία..και οχι αδίκως... Firepc με τιποτα..το witcher ειναι ανωτέρω σε όλους τους τομείς σε συγκριςη Μαζί του απο καθε μπούρδα που παίζουμε και θα παίξουμε..
dimyok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Για το save μιλουσαμε που του το εχει κανει τωρα πλεoν overwrite τωρα παει σε γλαρους και witcher ..... Auto save = Drink the orange juice 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορεί το foliage να είναι ανώτερο από του Witcher 3 ή μπορεί κάποιος να προτιμήσει το art του Primal, μην κάνετε σαν τρελοί μερικοί γιατί και το W3 έφαγε γερό downgrade, διαφορετικά θα μιλούσαμε αλλιώς. 1
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 " ή μπορεί κάποιος να προτιμήσει το art του Primal " Αυτο ακριβως εννουσα που λεει ο φιλος Psycho_Warhead 1
Sprou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ νομιζα οτι εγραψες πολύ καλύτερα γραφικά του witcher.ok φιλος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ok τότε την επομενη φορα μην περιμένεις άλλους να εξηγήσουν τι εννοούσες, e-forum είναι Ναι το αρτίστικο μου αρέσει και μένα, και γενικά στα games της Ubi (ειδικά τα ρούχα στα AC), εδώ η Naughty Dog κλέβει από αυτούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα