Bspus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Με trading τι παιζει? Προφανως οι αυτοματοι πωλητες οπλων απο τα προηγουμενα far cry δεν κολλανε ουτε υπαρχουν χρηματα.
fever25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δηλαδή εμένα που μου άρεσε πολύ το fc3, με κούρασε πραγματικά το fc4 (σε σημείο να το παρατήσω μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού) , να μην σκεφτώ να το αγοράσω...; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 το ολο θεμα ειναι αν θα γουσταρει καποιος την εποχη...αν την γουσταρεις θα σου αρεσει αν οχι αστο... 1
liakinen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δηλαδή εμένα που μου άρεσε πολύ το fc3, με κούρασε πραγματικά το fc4 (σε σημείο να το παρατήσω μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού) , να μην σκεφτώ να το αγοράσω...; Κοίτα αν ήταν και αυτό με όπλα και στην σύγχρονη εποχή και με σχεδόν μηδέν εξέλιξη που θα είχε (ένας χρόνος πέρασε από το 4), θα σου έλεγα ξέχνα το ίσως όταν πάει σε 5€ και έχεις ξεμείνει από games. Τώρα επειδή είναι πάνω σε διαφορετικό και ιδιαίτερο setting καλό είναι να το δοκιμάσεις και βλέπεις.
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δηλαδή εμένα που μου άρεσε πολύ το fc3, με κούρασε πραγματικά το fc4 (σε σημείο να το παρατήσω μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού) , να μην σκεφτώ να το αγοράσω...; Το ιδιο και εμενα για το 3 και 4, προς το παρόν μου αρεσει αρκετα το primal, μην περιμενεις ομως τιποτα διαφορετικο τα ιδια πραγματα κανεις στην ουσια, hunting/crafting/gather resources/clear outposts κτλπ. αν σου αρεσει το setting και δεν σε κουρασαν οι μηχανισμοι του fc θα σου αρεσει πιστευω. Στην αρχη ειδικα ειναι πολυ καλο σου δινει και μια αισθηση survival οτι κινδυνεύεις απο το περιβάλλον οπως θα ηταν στην προϊστορική εποχη.
Sprou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 50€ public σήμερα..και γω στα ίδια με σας πάνω κάτω με far cry 3 και 4.. Μέχρι στιγμης καλό φαίνεται λόγω εποχής τίποτα άλλο..κατά τ'αλλα τα ίδια Παντελάκη μου..θα δούμε στη συνέχεια..
ektelion Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ορίστε η άποψή μου για την έκδοση για PS4. Δύο σημαντικές σημειώσεις (που αναφέρω και στο βίντεο): α) Δεν έχω παίξει τα Far Cry 3 & 4 β) Δεν έχω διαβάσει καμία απολύτως κριτική ή άποψη για το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος νήματος). 9
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δηλαδή εμένα που μου άρεσε πολύ το fc3, με κούρασε πραγματικά το fc4 (σε σημείο να το παρατήσω μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού) , να μην σκεφτώ να το αγοράσω...; Το FC4 το τέλειωσα χθες και μου φάνηκε μια χαρά παιχνίδι. Διάρκεια αρκετών ωρών, σχετικά επαναλαμβανόμενες αποστολές (αναμενόμενο) αλλά συνολικά πολύ μεγάλος αριθμός δραστηριοτήτων κάθε είδους, εξαιρετικά γραφικά και ατμόσφαιρα, απίστευτος χάρτης και ανάγλυφο. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο (ειδικά στον τομέα του ΑΙ) αλλά ακόμα κι έτσι εμένα τουλάχιστον με ικανοποίησε. Περιμένω τα ίδια (και περισσότερα) από το Primal. Πρώτα όμως να πέσει η τιμή ή να έχουμε νέα από τον μπάρμπα. 1
Zus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ορίστε η άποψή μου για την έκδοση για PS4. Δύο σημαντικές σημειώσεις (που αναφέρω και στο βίντεο): α) Δεν έχω παίξει τα Far Cry 3 & 4 β) Δεν έχω διαβάσει καμία απολύτως κριτική ή άποψη για το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος νήματος). Άψογος! Κάποιες πρόσθετες παρατηρήσεις μετά από 25 ώρες παιχνιδιού (είμαι στο 48% στο progress) ΘΕΤΙΚΑ Το gathering είναι ζωτικής σημασίας. Το παίζω σε medium δυσκολία και εγώ και έχω ζοριστεί μόνο όταν έχω πάει σε μία αποστολή εντελώς απροετοίμαστος από υλικά, με αποτέλεσμα να ξεμένω από spears π.χ. Τα spears, μιας και το ανέφερα, fully upgraded είναι τέρμα OP, μιας και αρκεί μία βολή για να γίνει ο εχθρός one shoted. Η αλληλεπίδραση στο περιβάλλον είναι τρομερή, κυρίως στις περιοχές που υπάρχουν μαμούθ. Είναι απίστευτο το πόσο ενοχλούνται από τις διενέξεις και έχω κλάψει αρκετές φορές το pet μου που έχει βγει για κυνήγι, ενώ εγώ έχω βάλει τα πόδια στους ώμους για να γλυτώσω. Στα άκρως θετικά και το animation των ζώων. Χρησιμοποιώ για pet το λατρεμένο μου sabretooth τιγράκι και κάθε φορά που βρίσκω ρινόκερο, του την πέφτω και απλά κάθομαι και ρεμβάζω τη μάχη. Σα να βλέπω National Geographic είναι, όταν το γατί μου πηδάει πάνω στη ράχη του ρινόκερου και προσπαθεί να τον ρίξει κάτω με το βάρος του, ενώ καπάκι τον αρπάζει από το λαιμό και τον πνίγει. 10 με τόνο σε αυτό. Στο κομμάτι των ζώων μάλιστα, αποτελεί εξαιρετική ιδέα το big game hunting των 4 ζώων, αν και εγώ θα έβαζα το μαμούθ στην κορυφή δυσκολίας και όχι έναν λύκο. Η χρήση της γλώσσας αποτελεί εξαιρετική ιδέα και φυσικά το ηχητικό κομμάτι όπως αναφέρθηκε παίρνει άριστα. Στο κομμάτι των γραφικών δεν έχω παράπονο, αν και θεωρώ και εγώ ότι πολλά σημεία (κυρίως το νερό) θα μπορούσαν να είχαν προσεχθεί περισσότερο. Επιπλέον τα pets, ειδικά όταν τα καβαλάς είναι σαν χάρτινα, ενώ ειρήστω εν παρόδω, αν είσαι καβάλα στο pet δέχεσαι επιθέσεις από ζώα που αν ήσουν πεζός θα είχαν λακίσει. Εν τέλει, σίγουρα δεν θα μνημονεύουμε μετά από καιρό το παιχνίδι για τα γραφικά του, αξίζει όμως ιδιαίτερης μνείας ο φωτισμός του παιχνιδιού, ο οποίες κυρίως στις βόρειες χιονισμένες περιοχές παίρνει άριστα. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι το φώς του ηλίου μέσα σε χιονοθύελλα, μου θυμίζει πάρα πολύ πραγματικές συνθήκες που έχω συναντήσει σε βουνά. ΑΡΝΗΤΙΚΑ Στα αρνητικά, οι επαναλαμβανόμενες αποστολές και κυρίως τα events που συνήθως απαιτούν είτε να ελευθερώσεις κάποιους κρατούμενους Wenja, είτε να αμυνθείς μαζί τους. Τέρμα βαρετό, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις, αν θέλεις να αυξήσεις το population στο χωριό σου. Επιπλέον, η δυσκολία του παιχνιδιού αλλάζει άρδην από τη στιγμή που θα πάρεις κάποιο ισχυρό pet (όπως το sabretooth π.χ.) Εκεί που κινδυνεύεις ακόμα και από αγριογούρουνα, δεν σε πλησιάζει τίποτα, (εκτός από τα μαμούθ φυσικά) ενώ μπορείς να ξεκληρίσεις ένα ολόκληρο outpost χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα βέλος. Για να μην μιλήσω για τις κάθε είδους βόμβες που αποτελούν το aoe του παιχνιδιού και μία κυψέλη με μέλισσες π.χ. μπορεί να σκοτώσει σχεδόν ακαριαία 3 Udam. Θα προτιμούσα να είναι πιο challenging το παιχνίδι σε αυτό το κομμάτι. Στο κομμάτι των skills, από ένα σημείο και μετά, κάποια εξ αυτων είναι εντελώς άχρηστα (μιλάω κυρίως για τα crafting skills, τα οποία σου επιτρέπουν να κραφτάρεις με τη μία 2, 4, ή 8 βέλη, klein κοινώς) Οι σπηλιές προσωπικά δεν μου αρέσουν (σε κάνένα παιχνίδι δεν μου άρεσαν, μου δημιουργούν κλειστοφοβία ) αλλά δεν δίνουν και κάποιο ιδιαίτερο reward, γεγονός που τις καθιστά λίγο χάσιμο χρόνου πολλές φορές. Γενικά, θεωρώ ότι το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά στο θέμα της διάρκειας χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τόσο με κάποιες κοινότυπες αποστολές, όσο και με τα random events. Σε αυτό τους βοηθάει και ο τεράστιος χάρτης, αλλά όπως είδαμε, αυτός προυπήρχε, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι έγινε άρπα κόλλα δουλειά στο σενάριο και αντί να πρωτοτυπήσουν περαιτέρω στη δημιουργία quests, προσπάθησαν να το πασαλείψουν με επαναλαμβανόμενες και ομοιάζουσες αποστολές προκειμένου να γεμίσουν τον τεράστιο, επαναλαμβάνω, χάρτη. Τέλος, το προσωπικό μου παράπονο είναι ότι δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μπορώ να καβαλήσω ένα αδέσποτο μαμούθ, ενώ δεν μπορώ να καβαλήσω την εξημερωμένη μου Cave Bear. PS Εξαιρετικά αστεία η σειρά των quests με τον Urki. 5
ektelion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με όσα λες (όσα μπορώ να ξέρω τουλάχιστον, είσαι αρκετά πιο μπροστά από εμένα αφού εγώ είμαι στο 20% του progress ακόμη). Τα random events καταντούν όντως βαρετά από ένα σημείο και μετά, όμως αν τα κρίνουμε ως φαρμάρισμα (γιατί περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά), θεωρώ ότι είναι πιο συναρπαστικά από άλλων παιχνιδιών. Βέβαια δεν ξέρω αν θα λέω τα ίδια όταν φτάσω κι εγώ τις 25 ώρες παιχνιδιού ;-) Σε γενικές γραμμές πάντως η Ubi δεν το έχει με τις side missions. Π.χ. στο GTA κάθε side mission είναι σαν ξεχωριστή ταινία μικρού μήκους, ενώ η Ubi ακολουθεί τη λογική "more is better", μόνο που τελικά είναι worse. Θυμάμαι ότι για αυτό το λόγο υπέφερα στο πρώτο Assassin's Creed, αφού ήθελα να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές (από ψυχαναγκασμό και μόνο, είμαι από αυτούς που αν δεν μπορώ να "βάψω" κάθε γωνία του χάρτη, παρατάω το παιχνίδι). Όταν, όμως, κατάφερα να ξεπεράσω τον ψυχαναγκασμό μου, έπαιξα ένα οκτάωρο σερί όλες τις main missions και το καταφχαριστήθηκα! Οπότε και τώρα λέω να αρχίσω να αγνοώ τα Wenja Events (χώρια που συνήθως σε αναγκάζουν να παρεκκλίνεις από τη διαδρομή σου) και να αρχίσω να μαζεύω pets και να κυριεύω outposts. Μια από τα ίδια και για τις σπηλιές, μόλις χθες εξερεύνησα μία και δεν ξέρω αν αξίζουν τα rewards από τα deya hands κλπ για τέτοια βαρεμάρα. Συχνά όμως έχουν κάποια σπάνια resources μέσα... Συμφωνώ απόλυτα για το φωτισμό, μάλιστα ήταν κάτι στο οποίο ήθελα να αναφερθώ στο review αλλά για κάποιο λόγο το ξέχασα. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι το φως του ήλιου αλλάζει απότομα από μεσημέρι σε σούρουπο κι από σούρουπο σε βράδυ, με το λυκαυγές και το λυκόφως να είναι πάνω κάτω ίδια, ενώ στην υπόλοιπη ημέρα δεν γίνονται αισθητές οι διαβαθμίσεις. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον. Τέλος, η μόνη μου διαφωνία με όσα λες αφορά στο κραφτάρισμα πολλών βελών με τη μία (το οποίο είναι hunter's skill), γιατί η ειδοποιός διαφορά είναι ότι τα φτιάχνεις με τα ίδια resources. Δηλαδή εκεί που ήθελες π.χ. ένα wood για να φτιάξεις ένα βέλος (στην τύχη το λέω, δεν θυμάμαι τι resources χρειάζεται το βέλος), τώρα με ένα wood φτιάχνεις τέσσερα. Και εντάξει, πες ότι τα υλικά του βέλους είναι κοινά και άφθονα, αλλά στη συνέχεια, όσο αναβαθμίζονται τα όπλα, τόσο πιο σπάνια γίνονται τα υλικά τους. Όσο για τα mounts/pets, μόνο μαμούθ έχω καβαλήσει μέχρι στιγμής, αλλά ζω για τη στιγμή που θα εξημερώσω saber-tooth! ^-^ 2
Sprou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μετά απο κάποιες ώρες παιχνιδιού εχω καλυφθεί απο τα ανωτέρω.. Πολυ καλο game με εξαιρετικό περιβάλλον και την ιδέα των beasts και του upgrade village με το population πολυ καλη.. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε κάτι παρόμοιο με village στα προηγούμενα.. Βαρετά για μένα οι σπηλιές και οτι οι αποστάσεις χωρις όχημα ειναι μεγαλουτσικες.. αναρωτιέμαι ποτε παίρνω μαμούθ για τις μετακινήσεις.. Αν ξερει κάποιος να μου πει τι γινεται με ένα ερωτηματικό location στο οποίο καίγονται τα δέντρα που ειναι στην είσοδο της σπηλιας αλλα δεν εξαφανίζονται με αποτέλεσμα να μην μπορω να εισέλθω.. 1
Zus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αναρωτιέμαι ποτε παίρνω μαμούθ για τις μετακινήσεις.. Στο fighting skills section υπάρχει ένα perk που λέγεται Mammoth Rider. Το επιλέγεις, μετά πας δίπλα από ένα μικρό μαμούθ (τα μεγάλα δεν μπορείς να τα καβαλήσεις) και πατάς E. Σημειωτεόν ότι δεν το έχεις για πάντα. Μόλις το ξεκαβαλήσεις είναι πάλι αδέσποτο. Κοινώς δεν γίνεται να έχεις δικό σου μαμούθ για τις μετακινήσεις, αλλά μόνο περιστασιακά. Εγώ συνήθως το κάνω αυτό όταν θέλω να επιτεθώ σε κανένα χωριό σε πεδιάδα (γιατί σε βουνό δεν ανεβαίνει τέτοιο θηρίο) ή όταν θέλω να το ξεμοναχιάσω από το κοπάδι του για να το σκοτώσω
Sprou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Α μάλιστα δεν ειναι αμάξι οποτε θέλω μπαίνω-φεύγω..ok δεν εχω ξεκλειδώσει ακόμη αυτή την κατηγορία των skills..δεν εχω κανει explore δλδ ακόμη τον κατάλληλο wenja.. Το πάω αργά αργά(caves,secret locations,campfires,side quests) με αποτέλεσμα κάποια απο αυτα να με παρεκκλίνουν όπως αναφέρατε και πιο πάνω.. Παντως ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές απο την αγορά του συγκεκριμένου.. Γτ ηταν λιγο ριςκο λογω της πατάτας far cry 4 που το παράτησα τελείως..
dimyok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 lol σαν χτεσινος κανεις .Τα προσεχουν αυτα , δεν ειδες που εγραψα προσεχε γιατι ειναι *** το συστημα σα το the crew .Περιμενε να συνδεθεις στο ubi ουγκα μπουγκα club πρωτα και ξαναδοκιμασε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η ατάκα με τον γλάρο και το tagging. :lol: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα