Alastor192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνιδι θα εχει ενδιφερον αν βαλυον εξωγηινους για να εχουμε οπλα και οχι μονο πετρες και ξυλα. Προτεινω να βαλουν εξωγηινους δεινοσαυρους που ηρθαν να κατακτησουν τη γη και ροζ ανθρωπακια μεσα σε ρομποτ με πολυβολα! και μετα θα το ονομασουν και Horizon:Zero Dawn
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνιδι θα εχει ενδιφερον αν βαλυον εξωγηινους για να εχουμε οπλα και οχι μονο πετρες και ξυλα. Προτεινω να βαλουν εξωγηινους δεινοσαυρους που ηρθαν να κατακτησουν τη γη και ροζ ανθρωπακια μεσα σε ρομποτ με πολυβολα! Trolloku saki ομολογω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον κατι τετοιο..
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πάει η εποχή των ζομπιζΖ...τώρα έχουμε μαμουθια,πέτρες, ξύλα και δεινοσαύρους!
Oroku Saki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Trolloku saki ομολογω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον κατι τετοιο.. Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον γι αυτο το προτεινω να το φτιαξουν καπως ετσι το παιχνδιι. Λεω να γραψω στο φορουμ τους να τους προτεινω αυτη την ιδεα http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1057-Far-Cry-Primal-General-Discussion?s=0c5472fc16912a621c2f1d8861800e05 1
D.Luffy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνιδι θα εχει ενδιφερον αν βαλυον εξωγηινους για να εχουμε οπλα και οχι μονο πετρες και ξυλα. Προτεινω να βαλουν εξωγηινους δεινοσαυρους που ηρθαν να κατακτησουν τη γη και ροζ ανθρωπακια μεσα σε ρομποτ με πολυβολα! Με τέτοιο σενάριο εγώ θα σου πρότεινα να μη πας μόνο μέχρι το φόρουμ της Ubi. Γράψε στον Ridley Scott να το κάνει ταινία. 1
mclein Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον γι αυτο το προτεινω να το φτιαξουν καπως ετσι το παιχνδιι. Λεω να γραψω στο φορουμ τους να τους προτεινω αυτη την ιδεα http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1057-Far-Cry-Primal-General-Discussion?s=0c5472fc16912a621c2f1d8861800e05 εσυ είσαι έξυπνος..δεν μπορείς να δίνεις τις ιδέες σου δωρεάν...!!!! με το ένα πόδι στο 2016 που όλα πωλούνται & αγοράζονται..εσύ χαρίζεις τις ιδέες σου ;;;;
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον γι αυτο το προτεινω να το φτιαξουν καπως ετσι το παιχνδιι. Λεω να γραψω στο φορουμ τους να τους προτεινω αυτη την ιδεα http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1057-Far-Cry-Primal-General-Discussion?s=0c5472fc16912a621c2f1d8861800e05 Coold bro!
D4rkshadow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και εγω προτιμω δεινοσαυρους απο τα ζομπι,εχει γεμισει ο κοσμος παντου ζομπι ελεος πια.Ηρθε η ωρα των δεινοσαυρων. 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως ευελπιστώ για κάτι πολύ καλό, μ'αρέσει το setting αυτό. Προσωπικά βαρέθηκα παντού παιχνίδια με όπλα πιου πιου. Να μια νεα σχετικά ιδέα στο χώρο και από τη ubi. ( ark survival, the forest)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω θα πατώσει εκτος άμα βρούνε αντιρεαλιστικούς τρόπους να κάνουν το game action, σιγά μην γουστάρουν τα πιτσιρίκια slow paced fps με τόξα, shivs κτλ...τα quotes πιο πάνω τα λένε όλα... Μονο το native speech δεν μου άρεσε και ελπίζω να το γυρίσουν σε αγγλικά, μισώ υπότιτλους.
Alastor192 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 και γω πιστευω οτι θα πατωσει αν το κανουν stone age hunting simulation.Προσωπικα εχω μεγαλη περιεργια να δω πως θα τους βγει,αλλα δεν μπορω να φανταστω πως το να κυνηγας με ακοντια τιγρεις και μαμουθ θα εξαπτει το ενδιαφερον
mclein Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω γιατί πιστεύετε κάποιοι οτι θα πατώσει ενω στο τελευταίο FC το καλύτερο μέρος (οχι για εμενα) για το 80% των παιχτών ήταν όταν έπρεπε να νικήσεις του διαβόλους σε ανάλογο μοτίβο & με ανάλογο τρόπο !!!
Oroku Saki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το οτι δεν θα ειναι fps αλλα Hack N slash σε πρωτο προσωπο δεν σημαινει οτι θα πατωσει. Αν εχει γρηγορη δραση οπως τα hack n slash 3 προσωπου θα τα παει καλα σε πωλησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα