Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα εχει ενδιφερον αν βαλυον εξωγηινους για να εχουμε οπλα και οχι μονο πετρες και ξυλα.  Προτεινω να βαλουν εξωγηινους δεινοσαυρους που ηρθαν να κατακτησουν τη γη και ροζ ανθρωπακια  μεσα σε ρομποτ με πολυβολα!

και μετα θα το ονομασουν και Horizon:Zero Dawn

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα εχει ενδιφερον αν βαλυον εξωγηινους για να εχουμε οπλα και οχι μονο πετρες και ξυλα.  Προτεινω να βαλουν εξωγηινους δεινοσαυρους που ηρθαν να κατακτησουν τη γη και ροζ ανθρωπακια  μεσα σε ρομποτ με πολυβολα!

Trolloku saki ομολογω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον κατι τετοιο..

Δημοσ.

Trolloku saki ομολογω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον κατι τετοιο..

Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον γι αυτο το προτεινω να το φτιαξουν καπως ετσι το παιχνδιι. Λεω να γραψω στο φορουμ τους να τους προτεινω αυτη την ιδεα http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1057-Far-Cry-Primal-General-Discussion?s=0c5472fc16912a621c2f1d8861800e05

• Like 1
Δημοσ.

Με τέτοιο σενάριο εγώ θα σου πρότεινα να μη πας μόνο μέχρι το φόρουμ της Ubi. Γράψε στον Ridley Scott να το κάνει ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον γι αυτο το προτεινω να το φτιαξουν καπως ετσι το παιχνδιι. Λεω να γραψω στο φορουμ τους να τους προτεινω αυτη την ιδεα http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1057-Far-Cry-Primal-General-Discussion?s=0c5472fc16912a621c2f1d8861800e05

εσυ είσαι έξυπνος..δεν μπορείς να δίνεις τις ιδέες σου δωρεάν...!!!!

με το ένα πόδι στο 2016 που όλα πωλούνται & αγοράζονται..εσύ χαρίζεις τις ιδέες σου ;;;;

Δημοσ.

Coold bro!

Δημοσ.

Και εγω προτιμω δεινοσαυρους  απο τα ζομπι,εχει γεμισει ο κοσμος παντου ζομπι ελεος πια.Ηρθε η ωρα των  δεινοσαυρων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως ευελπιστώ για κάτι πολύ καλό, μ'αρέσει το setting αυτό. Προσωπικά βαρέθηκα παντού παιχνίδια με όπλα πιου πιου. Να μια νεα σχετικά ιδέα στο χώρο και από τη ubi. ( ark survival, the forest)

Δημοσ.

Εγώ λέω θα πατώσει εκτος άμα βρούνε αντιρεαλιστικούς τρόπους να κάνουν το game action, σιγά μην γουστάρουν τα πιτσιρίκια slow paced fps με τόξα, shivs κτλ...τα quotes πιο πάνω τα λένε όλα...

Μονο το native speech δεν μου άρεσε και ελπίζω να το γυρίσουν σε αγγλικά, μισώ υπότιτλους.

Δημοσ.

και γω πιστευω οτι θα πατωσει αν το κανουν stone age hunting simulation.Προσωπικα εχω μεγαλη περιεργια να δω πως θα τους βγει,αλλα δεν μπορω να φανταστω πως το να κυνηγας με ακοντια τιγρεις και μαμουθ θα εξαπτει το ενδιαφερον

Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί πιστεύετε κάποιοι οτι θα πατώσει ενω στο τελευταίο FC το καλύτερο μέρος (οχι για εμενα) για το 80% των παιχτών ήταν όταν έπρεπε να νικήσεις του διαβόλους σε ανάλογο μοτίβο & με ανάλογο τρόπο !!!

Δημοσ.

Το οτι δεν θα ειναι fps αλλα Hack N slash σε πρωτο προσωπο δεν σημαινει οτι θα πατωσει. Αν εχει γρηγορη δραση οπως τα hack n slash 3 προσωπου θα τα παει καλα σε πωλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...