Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν μου προκαλεί εντύπωση από αυτήν την εταιρεία (και όχι μόνο) το παραπάνω. Τα τελευταία χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις τρώμε τόσες σκατούλες στο τομέα gaming (και όχι μόνο) που όταν μας πετάνε και λίγες φράουλες μαζί με τις σκατούλες, ήμαστε ευχαριστημένοι.

• Like 2
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι περιμένατε ; Σε 1 χρόνο δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις νέο παιχνίδι.

Καλά και το Fallout 4 βγήκε μετά από 5 χρόνια από το προηγούμενο αλλά για πολλούς είναι μια ακόμα αρπαχτή. Αλήθεια πόσοι το παίζουν ακόμη ;

Δημοσ.

Σιγά τη σκατούλα, το ίδιο map. Και το 4 να είχα παίξει, πάλι το ίδιο θα έλεγα.

Εγώ το παιχνίδι το βρίσκω εξαιρετικό πάντως so far και μετράω 15 ώρες παιχνιδιού. Τόσο που δεν θέλω να τελειώσει.

Δημοσ.

Σιγά τη σκατούλα, το ίδιο map. Και το 4 να είχα παίξει, πάλι το ίδιο θα έλεγα.

Εγώ το παιχνίδι το βρίσκω εξαιρετικό πάντως so far και μετράω 15 ώρες παιχνιδιού. Τόσο που δεν θέλω να τελειώσει.

Παντού και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και εσύ είσαι μία από αυτές. Είσαι όμως τυχερός αφού σου αρέσει το παιχνίδι οπότε δεν μας πέφτει λόγος. Τα παιχνίδια και η κριτική που γίνεται σε αυτά τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια δεν είναι ότι είναι μάπα αλλά ότι δεν παρουσιάζουν εξέλιξη σημαντική και ότι έχουν την αίσθηση της αρπαχτής.

Δημοσ.

Παιχνιδαρα ειναι. Αν και θα προτιμουσα να ηταν κανονικο fps στη σημερινη εποχη δεν πειραζει ομως.

Δημοσ.

Παντού και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και εσύ είσαι μία από αυτές. Είσαι όμως τυχερός αφού σου αρέσει το παιχνίδι οπότε δεν μας πέφτει λόγος. Τα παιχνίδια και η κριτική που γίνεται σε αυτά τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια δεν είναι ότι είναι μάπα αλλά ότι δεν παρουσιάζουν εξέλιξη σημαντική και ότι έχουν την αίσθηση της αρπαχτής.

Και εμενα μου αρεσει αρκετα, επειδη δηλαδη πρεπει να πεσει το standard κραξιμο στην ubi(για πολλα πραγματα δικαιολογημενο) μας εμποδιζει απο το να διασκεδαζουμε με το game?? Ενταξει δεν παρουσιάζει καμια πρωτοτυπία αλλα και μονο η αλλαγη setting και οτι δεν εχει gunplay λογο εποχης ειναι κατι διαφορετικό.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιχνιδαρα ειναι. Αν και θα προτιμουσα να ηταν κανονικο fps στη σημερινη εποχη δεν πειραζει ομως.

δηλαδή πιστόλια να έχει και ότι κάτσει ε. target group.

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει αρκετα, επειδη δηλαδη πρεπει να πεσει το standard κραξιμο στην ubi(για πολλα πραγματα δικαιολογημενο) μας εμποδιζει απο το να διασκεδαζουμε με το game?? Ενταξει δεν παρουσιάζει καμια πρωτοτυπία αλλα και μονο η αλλαγη setting και οτι δεν εχει gunplay λογο εποχης ειναι κατι διαφορετικό.

Κανείς δεν εμποδίζει κανένα το γράφω και στο μήνυμα. Ούτε είναι χάλια, ούτε καν μέτρια παιχνίδια, είναι games του 6.5/10 μέχρι και 8/10 κάποια από αυτά. Αλλά υπάρχει πάντα αυτό το αλλά , βγάζουμε ένα παιχνίδι τραβάει και μετά άρμεγμα της αγελάδας μέχρι να πονέσουν τα βυζιά. Σειρά Far Cry, AC, Call of Duty ακόμα και το νέο Fallout, η νέα περιπέτεια της ΛΑΡΑΣ κτλ. Που είναι ένα νέο BIOSHOCK οέο.

P.S ο καθένας γράφει την γνώμη του πχ ο από πάνω (ο νίντζα) βρίσκει σαν αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού, αυτό που εσύ έχεις σαν βασικό θετικό (αλλαγή setting).

Δημοσ.

Βάστα δηλαδή. Αν το παιχνίδι λεγόταν σκέτο Primal και το είχε βγάλει η CD Red Project πιστεύεις ότι θα έτρωγε το ίδιο κράξιμο?

Κουβαλάει τη ρετσινιά του Far Cry και της Ubisoft και αυτό πληρώνει, αλλά εδώ το κράξιμο είναι παντελώς αδικαιολόγητο, παντελώς όμως.

Το εξωφρενικότερο δε όλων είναι ότι όσοι κράζουν δεν έχουν αγοράσει και δεν παίζουν καν το παιχνίδι. Μιλάμε για παράνοια. Instead κάθονται και βλέπουν τα βίντεο του αγγλάρα και έχουν διαμορφώσει και καθολική άποψη μάλιστα.

Φευ

• Like 1
Δημοσ.

Zus bud...δεν χρειάζεται να παίξουμε το game για να καταλάβουμε τι παίζει...έχουμε παίξει 4 Far Cry μέχρι τώρα, λες να μην νιώθουμε τόσο?! Και είπανε διάφοροι παραπάνω ότι το πρόβλημα είναι το fuckin milking και όχι το actual game. Όσο καλο και να είναι το βαρεθήκαμε το ολόιδιο concept/gameplay, και το κράξιμο το αξίζει η Ubisoft γιατί το κάνει σχεδόν σε όλα τα games τις, και φυσικά ότι είναι η πιο lazy εταιρία και για αυτό έχει ανεβάσει τα specs στο θεό τα τελευταία χρονια χωρίς σοβαρή οπτική δικαιολογία (εκτος από τα τελευταία AC που ο φωτισμός είναι υπέροχος). Ο μονος λόγος που απολαμβάνεις το game σε τέτοιο βαθμό είναι γιατί δεν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα και δεν γουστάρεις guns άμα θυμάμαι καλά. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν χαλιούνται με τίποτα και bravo τους. Just enjoy ur game ;)

• Like 1
Δημοσ.

Zus bud...δεν χρειάζεται να παίξουμε το game για να καταλάβουμε τι παίζει...έχουμε παίξει 4 Far Cry μέχρι τώρα, λες να μην νιώθουμε τόσο?! Και είπανε διάφοροι παραπάνω ότι το πρόβλημα είναι το fuckin milking και όχι το actual game. Όσο καλο και να είναι το βαρεθήκαμε το ολόιδιο concept/gameplay, και το κράξιμο το αξίζει η Ubisoft γιατί το κάνει σχεδόν σε όλα τα games τις, και φυσικά ότι είναι η πιο lazy εταιρία και για αυτό έχει ανεβάσει τα specs στο θεό τα τελευταία χρονια χωρίς σοβαρή οπτική δικαιολογία (εκτος από τα τελευταία AC που ο φωτισμός είναι υπέροχος). Ο μονος λόγος που απολαμβάνεις το game σε τέτοιο βαθμό είναι γιατί δεν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα και δεν γουστάρεις guns άμα θυμάμαι καλά. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν χαλιούνται με τίποτα και bravo τους. Just enjoy ur game ;)

Δεν θα μπορούσα (αν και το έχω κάνει στο παραπάνω μου μήνυμα, αλλά δεν έγινε κατανοητό) να απαντήσω καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει που γραφει PRIMAL και περιμενουν μετα την εισαγωγη να γινει Star Wars  :-D . Που σκατα βαλανε το 

laser minigun ρε ***  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...