Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I'm just guessing dude..καλά μούφα εννοείτε ήταν με 3 διαφορετικά NPCs models και same ass side quests, nvm. Στο metacritic πάντως μέχρι στιγμής αν και λίγοι το δέρνουν το game :D Τελικά subs/voice acting ότι νάνε παλεύετε?!

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτο καλά εισαι..

Ο τύπος έχει ακριβώς το ίδιο setup με εμένα με μόνη διαφορά την GPU.

Τα δικά μου benchmark results

1920X1080

FCPrimal_2016_03_02_00_52_02_219_zps2vve

2560Χ1440

FCPrimal_2016_03_02_00_50_00_759_zpsabb2

Πολύ ζόρι δείχνει να τραβάει πάντως στο παραπάνω βίντεο η 970. Ίσως να είναι και θέμα drivers

Δημοσ.

Ο τύπος έχει ακριβώς το ίδιο setup με εμένα με μόνη διαφορά την GPU.

Τα δικά μου benchmark results

1920X1080

FCPrimal_2016_03_02_00_52_02_219_zps2vve

2560Χ1440

FCPrimal_2016_03_02_00_50_00_759_zpsabb2

Πολύ ζόρι δείχνει να τραβάει πάντως στο πγραπάνω βίντεο η 970. Ίσως να είναι και θέμα drivers

Θα ξανατρεξω το benchmak τωρα με τους νεους drivers

Δημοσ.

Xtr έχει γίνει post twice μέχρι τώρα...ποιος δεν διαβάζει προηγούμενες σελίδες? Έει ποιος? :P :D

πήγα μέχρι και 2 σελίδες πίσω,δε το είδα,λέω ευκαιρία είναι..

γμτ έγινα και γω ένας από αυτούς τώρα :P

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να συμβεί στον καλύτερο σιγά, μπροστά σε κάτι αλλα...όπως το αγαπημένο μου "ποτε βγαίνει το τάδε?" :D πάντως βλέπω δεν το τίμησε πολύς κόσμος το game μέχρι στιγμής...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο gameplay τι σκατα κραζει ο TotalBiscuit ; Τυπικο far cry shooter ειναι . Στον τεχνικο τομεα για ελευθερα  :P

http://techfrag.com/2016/03/02/far-cry-primal-error-88500014-ubisoft-delivers-an-official-workaround/ λοιπoν παρομοια μαλακια ειχα δει και στο The crew...   cant connect to Ubisoft’s online servers για singleplayer  :P

Επεξ/σία από dimyok
Δημοσ.

Ειμαι στο 16% περιπου, μου αρεσει το gameplay του ειναι αρκετα satisfying σε σχεση με το gunplay των προηγουμενων τα spears κτλπ μου αρεσουν αρκετα οπως και το setting, με γραφικα και performance οπως ειπα δεν εχω κανενα θεμα μια χαρα ειναι. Δεν νομιζω να φτασει το 3 αλλα απο το 4 μου αρεσει ηδη περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι στο 16% περιπου, μου αρεσει το gameplay του ειναι αρκετα satisfying σε σχεση με το gunplay των προηγουμενων τα spears κτλπ μου αρεσουν αρκετα οπως και το setting, με γραφικα και performance οπως ειπα δεν εχω κανενα θεμα μια χαρα ειναι. Δεν νομιζω να φτασει το 3 αλλα απο το 4 μου αρεσει ηδη περισσοτερο.

Agreed. FC3 > Primal > FC4.

Προσωπικά αν το setting δεν ήταν stone age δε θα αγόραζα άλλο ένα far cry με όπλα τρίτη χρονιά συνεχόμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...