Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ''κονσολε'' είναι πετσοκομμένα settings και 720/900P με 30FPS lock και πτώσεις στα 18άρια.

Στο ps4 1080p είναι όλοι οι τίτλοι. Γενικά για μένα fps > μπουρδοπροσθετα εφέ στα γραφικα (πχ Gameworks, ultra textures σε μερικά παιχνίδια). Και προσωπικά αν είχα το monitor σου θα πήγαινα όσο πιο πάνω από 60 με έπαιρνε χωρίς να κάνω μεγάλη θυσία στα γραφικά. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις 2 οθόνες δίπλα δίπλα να τα συγκρίνεις και μερικά settings στο ultra φέρνουν διαφορες που τις προσέχεις μόνο με μικροσκόπιο.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετρεξα το benchmark σε ultra 1080p και

Minimum 43
Average 58
Maximum  69

Ειναι καλα? Η θα επρεπε να μου βγαλει παραπανω? Αυτα με overclcock την καρτα +100 mhz πυρηνα + 450 mhz μνημη.

Δημοσ.

Το Performance του παιχνιδιού πάντως είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με αυτά που έλεγε χθες ο TotalBiscuit, λόγω του day1 patch προφανώς αν και δίχως driver ακόμη. Επίσης δεκτή η άποψη του για το παιχνίδι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί αρκετός ΄κοσμος να το απολαύσει. Ειδικά κόσμος που δεν έχει μπουχτίσει από τα προηγούμενα. . Εδώ ο ίδιος ελεγε ότι το Syndicate ήταν βήμα μπροστά για τα Assasin's Creed, άκουσον άκουσον...

Το Syndicate "γύρισε" πίσω στην συνταγή του 2/Brotherhood και ναι ήταν πολύ καλύτερο από Unity, άμα τα είχες παίξει θα το καταλάβαινες. Παρόλα αυτά ήρθε ο κορεσμός για τους veterans, δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που αγοράζουν αυτά τα games είναι νέοι στο franchise.

Είχα τρομοκρατηθεί με τις μλκιες του Biscuit και δεν τόλμησα σε native εξαρχής. Το γύρισα σε 1440 και τρέχει με 45αρια. Τα screens είναι σε 1440

Ο τύπος είτε θέλει σφαλιάρες, είτε δεν πήρε χαρτζηλίκι που σημαίνει ότι θέλει μπουνιές.

Μάλιστα...για σφαλιάρες ένας από τους ελαχιστους σωστούς youtubers εδώ και χρονια, βλέπε IGN και Gamespot τότε dude...anyways το τόνισε άπειρες φορες για αυτούς που δεν ακούνε ότι έπαιζε review copy χωρίς drivers/day1patch. Δηλαδή...

Δημοσ.

Έχει 2 μέρες τώρα που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τα performance issues. Τα προανήγγειλε και το συνέχισε στο review και διαψεύστηκε. Το τρέχω σε 1440 με 50αρια και πραγματικά δεν υπάρχει το παραμικρό perform issue για εμένα.

Δεν τον κρίνω συνολικά, τον κρίνω για τα όσα είπε παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει 2 μέρες τώρα που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τα performance issues. Τα προανήγγειλε και το συνέχισε στο review και διαψεύστηκε. Το τρέχω σε 1440 με 50αρια και πραγματικά δεν υπάρχει το παραμικρό perform issue για εμένα.

Δεν τον κρίνω συνολικά, τον κρίνω για τα όσα είπε παραπάνω.

Δηλαδή τότε τι ήθελες?! Να μην κάνει την δουλειά του η να πει ψέματα, αυτό του στείλανε αυτό έπαιξε. Σταματήστε να ενοχλείστε με τελείως αβάσιμες δηλώσεις επειδή έχετε "επενδύσει" σε ένα game. Μέχρι και update είπε θα κάνει αφού βγει patch/drivers. Μήπως δεν καταλαβαίνεις καλά UK english?!

Επίσης 50fps σε old ass engine game σε τέτοιο σύστημα που έχεις είναι ψιλό απαράδεκτο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό έτσι?!

p.s. anyways i care not, ενημερώστε μας κατά ποσο λέει το story και κατά ποσο επαναλαμβανόμενα είναι τα sides plz ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πείτε μας λίγο για το παιχνίδι αν το έχετε και ας αφήσουμε για αρχή το performance στην άκρη , δεν λέω να μην το σηζητάμε και αυτο αλλα ας μην αναλωθεί εκει η συζήτηση οχι τίποτα αλλο αλλα να δούμε αν αξίζει και εμεις να το αγοράσουμε :)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να πάρετε ως θέσφατο τη γνώμη του καθενός για το εάν σας κάνει ΕΣΑΣ ένα παιχνίδι είτε αυτός ο καθείς είναι γνωστός γιουτούμπερ είτε όχι, πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω.

Άσε που τα gameplay video reviews που ανεβάζουν είναι σαν να παίζει δεκάχρονο παιδάκι. Σε παιχνίδια και μάλιστα όταν κάποιος έχει μια ηλικία καλύτερος κριτής από τον εαυτό του δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τότε τι ήθελες?! Να μην κάνει την δουλειά του η να πει ψέματα, αυτό του στείλανε αυτό έπαιξε. Σταματήστε να ενοχλείστε με τελείως αβάσιμες δηλώσεις επειδή έχετε "επενδύσει" σε ένα game. Μέχρι και update είπε θα κάνει αφού βγει patch/drivers. Μήπως δεν καταλαβαίνεις καλά UK english?!

Επίσης 50fps σε old ass engine game σε τέτοιο σύστημα που έχεις είναι ψιλό απαράδεκτο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό έτσι?!

p.s. anyways i care not, ενημερώστε μας κατά ποσο λέει το story και κατά ποσο επαναλαμβανόμενα είναι τα sides plz ;)

Όχι, να μην πει ψέμματα, να το πει μία φορά και τέλος, πάπαλα, όχι να εμμείνει και να επιμείνει σε αυτό. 

Δεν έχω επενδύσει προσωπικά σε κανένα game (μόνο σε WoW κάποτε το είχα κάνει με ένα σκασμό λεφτά) και δεν έχω την παραμικρή διάθεση να μπώ μπροστάρης μιας εταιρείας, πόσο μάλλον της Ubisoft.

Όμως, από την άλλη πλευρά οφείλεις να παραδεχτείς ότι κράζεις το game από day "prezero" και χτενίζεις όλο το internet για να βρεις τα αρνητικά του παιχνιδιού, ενώ προσπαθείς να αποτρέψεις κάποιον να το αγοράσει από day 1, λες και σου έχουν πειράξει το σόι οι developers ας πούμε. Ε λοιπόν, τίποτα από όσα τρομολαγνικά γράφτηκαν και ειπώθηκαν, δεν συνέβησαν σε εμένα. Αυτό για τα περί UK English, ασχολίαστο, για να μην το κουράζουμε.

Και ναι, 50 fps (σε αρκετά σημεία κλειδώνει στα 60 προς μεγάλη μου έκπληξη btw) είναι ψιλοαπαράδεκτο, αλλά όταν έχεις καεί από το Tomb Raider φυσάς και το γιαούρτι.

Over and out από εμένα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Για το story δεν μπορώ να πω πολλά, είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να έχω άποψη, εντούτοις η πρώτη εντύπωση είναι ότι το 79/100 του ταιριάζει βαθμολογικά.

Ένα πρώτο σχόλιο αφορά το σενάριο και την έλλειψη γραμμικότητας αυτού. Δεν αναλαμβάνεις κάποιο quest και μετά προχωράς, αλλά συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, όπερ και σημαίνει ότι η φάση είναι περπατώ εις το δάσος όταν ο λύκος δεν είναι εδώ και ο λύκος εμφανίζεται για να σου δώσει το quest. 

Επιπλέον υπάρχουν και κάποια events, συνήθως για να σώσεις villagers από τα χέρια εχθρών και να τους προσθέσεις στο χωριό σου. Αν πεθάνεις, το event δεν υπάρχει όταν ξαναπας στο ίδιο σημείο.

Το κουλό δε που παρατήρησα είναι ότι έχω skill points, αλλά δεν έχουν ξεκλειδώσει τα skills για να τα αποκτήσω, ενώ σε κάποια σημεία το respawn time των beasts είναι τόσο σύντομο που αναγκάζομαι να φύγω τρέχοντας, γιατί μπορεί να τύχει να έρθεις αντιμέτωπος με 3 αρκούδες σερί, γεγονός που δεν παλεύεται ειδικά στο αρχικό στάδιο που είμαι εγώ και δεν έχω κάνει ακόμα tame κάποιο beast ενώ δεν έχω πάρει και owl.

Επίσης, ο ρόλος του gathering είναι ζωτικής σημασίας, καθώς αν δεν έχεις αρκετό ξύλο, ξεμένεις σχετικά σύντομα από βέλη, ενώ τα όπλα τα οποία κάνεις ignite (spear και club) μόλις καούν εντελώς τα χάνεις και πρέπει να κραφτάρεις εκ νέου (που απαιτούν σαφώς περισσότερα mats από τα βέλη)

• Like 2
Δημοσ.

Ετρεξα το benchmark σε ultra 1080p και

Minimum 43

Average 58

Maximum  69

Ειναι καλα? Η θα επρεπε να μου βγαλει παραπανω? Αυτα με overclcock την καρτα +100 mhz πυρηνα + 450 mhz μνημη.

Κάτι δεν πάει καλά. Ένας φίλος με 970 είχε 96 average και minimum 70 χωρίς overclock. Βέβαια εκείνος δεν είχε gigabyte κάρτα.

Μήπως η G1 που έχεις δεν είναι τόσο καλή τελικά?

• Like 5
Δημοσ.

:lol: Επικό τρολάρισμα :P

Απορία: Μπορώ να συνδέσω το Uplay account μου με το Steam?

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά. Ένας φίλος με 970 είχε 96 average και minimum 70 χωρίς overclock. Βέβαια εκείνος δεν είχε gigabyte κάρτα.

Τι επεξεργαστη και τι μνημη εχει αυτος?

Δημοσ.

Το Syndicate "γύρισε" πίσω στην συνταγή του 2/Brotherhood και ναι ήταν πολύ καλύτερο από Unity, άμα τα είχες παίξει θα το καταλάβαινες. Παρόλα αυτά ήρθε ο κορεσμός για τους veterans, δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που αγοράζουν αυτά τα games είναι νέοι στο franchise.

Μ'αρέσει που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν τα είχα παίξει. Τέλοσπάντων.

Τα είχα παίξει τότε και δεν το κατάλαβα αυτό που λες. Φυσικά είναι και ο κορεσμός που αναφέρεις, έχοντας παίξει τόσα assasin's creed πλεόν, όσο παλιότερα τόσο καλύτερα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Γενικά μου φάνηκε πολύ πιο μέτριο σε σχέση με προηγούμενα. Το unity ανώτερο κατ'εμε , αν εξαιρέσεις το τεχνικά θέματα που είχε.

Μακάρι να αξιοποιήσουν το κενό φέτος για να δούμε κάτι όντως διαφορετικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...