Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το ''κονσολε'' είναι πετσοκομμένα settings και 720/900P με 30FPS lock και πτώσεις στα 18άρια.
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ας πει κανένας εντυπώσεις οποιος το έχει αρχίσει για να δούμε αν θα το πάρουμε και εμεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-far-cry-primal-cd-key-compare-prices/ Άμα πέσει στα 25 ευρώ ίσως να αξίζει.
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παντως στο steam που μπηκα τωρα να διαβασω κριτικες ειναι οι μονες αρνητικες ειναι επειδη σε καποιους δεν ξεκιναει το παιχνιδι και τους βγαζει ενα error. Ολες οι υπολοιπες ειναι θετικες. Θα το αγορασω αργοτερα σημερα το μεσημερι.
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι αλα ειπαμε τα αρνητικα σχολια ειναι απο αυτους που δεν ξεκιανει το παιχνιδι . Οσοι το παιζουν κανονικα δεν εχουν θεμα.
Oroku Saki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Οτι και να λεει εγω θα το αγορασω σημερα. Επειδη το παιχνιδι ειναι κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουμε συνηθισει τα τελευταια χρονια γι αυτο θα υπαρξουν πολλοι που θα το μισησουν.
nemesiskp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ποιο far cry προτεινετε να ξεκινησω;Το εψηνα για το primal αλλα γενικα δεν διαβαζω καλα λογια.Καλυτερα το 3 ή το 4; 1
Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εξαιρετικό. Το παίζω καμία ώρα τώρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο από το οπτικό κομμάτι, όσο και από το performance. Όλα Ultra σε 1920 Χ 1080 με Vsync ανοιχτό και κάτω από τα 48 δεν πήγα ποτέ, ενώ παίζω με 55-60 συνεχώς. Το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν ξέρω αν φταίει το Uplay ή το παιχνίδι για αυτό, είναι το ότι σε κάποια σημεία κλικάροντας με το ποντίκι με πετάει στο desktop χωρίς να με πετάει από το παιχνίδι. Κοινώς πατάω και ξαναμπαίνω. Το έχει ξανασυναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα σε παιχνίδι της Ubisoft? Επιπλέον κάποιες επιλογές στο menu δεν τις φτάνει το ποντίκι (κονσολοgame γαρ)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-far-cry-primal-cd-key-compare-prices/ Άμα πέσει στα 5 ευρώ ίσως να αξίζει. Fixed 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εφτασε κιολας ε; Δεν εχω τελειωσει ακομη με το Jack the Ripper dlc, μετα θα το παρω.
Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 screenshot ανεβασε να δουμε τοπια χΔΈχω οδοντίατρο δυστυχώς. Αν δεν έχει ανεβάσει κανείς άλλος, θα ανεβάσω εγώ το μεσημέρι. Μην περιμένετε πάντως γραφικά crysis. Τυπικά κονσολογραφικά έχει, ενώ το όποιο optimization έχει γίνει σίγουρα δεν φτάνει Witcher 3, ROTR κλπ. Είναι πάντως σε καλό επίπεδο και σίγουρα δεν σε ξενερώνουν ενώ το παιχνίδι απαιτεί αρκετό χρόνο σε gathering και hunting. (έχω βαρεθεί να κυνηγάω κατσίκια, γιατί μόνο το spear σκοτώνει ακαριαία. Τα βελάκια ίσα που του ξύνουν τα αχαμνά και αναγκάζεσαι να το κυνηγάς από πίσω, εκτός κι αν το πετύχεις με flame arrowΠαντως στο steam που μπηκα τωρα να διαβασω κριτικες ειναι οι μονες αρνητικες ειναι επειδη σε καποιους δεν ξεκιναει το παιχνιδι και τους βγαζει ενα error. Ολες οι υπολοιπες ειναι θετικες. Θα το αγορασω αργοτερα σημερα το μεσημερι.Σε αυτό έχει δίκαιο. Όποιος καταφέρνει να το παίξει γράφει θετικά σχόλια. Φτου, φτου Σκορδά, προσωπικά κατέβηκε, εγκαταστάθηκε και έπαιξε με την πρώτη. Όταν, δε, με πέταξε την πρώτη φορά στο desktop, μου ήρθε στο μυαλό η Lara και μου ανέβηκε στιγμιαία το αίμα στο κεφάλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα