Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως ισχύει αυτό που λες Psycho? sounds weird αλλα δεν έχω ιδέα...any source το educate meself? Φυσικά έχει παίξει όλα τα προηγούμενα για αυτό, δεν είναι για veterans το game, κατάντησε σαν το AC, μέχρι και η τύπισσα ολόιδια με την Citra είναι, copy paste games me διαφορετικά skins.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το engine είναι πολύ παλιό, δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πόρους του νέου hardware ή είναι αρκετά δύσκολο να γίνει(Παράδειγμα το WoW) και έχεις άθλιες επιδόσεις επειδή ας πούμε χρησιμοποιεί μόνο τους 2 από τους 4 πυρήνες CPU. Κατά τα άλλα, θέλει κι' αυτό διάλειμμα όπως το AC γιατί το παιχνίδι ήταν μέχρι το 3, το 4 και το Primal είναι εντελώς meh..

• Like 2
Δημοσ.

Enjoy your day1 games!

Βρες μου ένα game που να έτρεξε day 1 απροβλημάτιστο.

Όπως και να έχει, ες αύριον τα σπουδαία. Ο άλλος το θάβει γιατί είναι πανομοιότυπο με το FC4, εγώ που δεν έχω παίξει κανένα λοιπόν δεν θα έχω τέτοια θέματα :P

Δημοσ.

Όπως και να έχει, ες αύριον τα σπουδαία. Ο άλλος το θάβει γιατί είναι πανομοιότυπο με το FC4, εγώ που δεν έχω παίξει κανένα λοιπόν δεν θα έχω τέτοια θέματα :P

σε μενα μερικά, GTAV, Phantom Pain, Fallout 4 ακομη και η beta Division δεν ειχε προβληματα

• Like 1
Δημοσ.

σε μενα μερικά, GTAV, Phantom Pain, Fallout 4 ακομη και η beta Division δεν ειχε προβληματα

Καλά τώρα το fallout4 έχει τραγικό performance για τα γραφικά που έχει...Μην το αναφέρεις καν.

Θα τα δούμε αύριο με day1 patch & driver.

• Like 2
Δημοσ.

Να δουμε πως θα ειναι τα γραφικα του με ολα ultra. Ελπιζω να μην εχουμε αλλο ενα Downgrade σαν τα Assasin creed unity και Division. Πρεπει να ειναι οπως στα βιντεο της E3!

Δημοσ.

Καλά τώρα το fallout4 έχει τραγικό performance για τα γραφικά που έχει...Μην το αναφέρεις καν.

Αυτό ακριβώς. Τα υπόλοιπα αύριο, ας μην προτρέχουμε. Κι εγώ μικρό καλάθι κρατάω, αλλά είδα και με το ROTR που κρατούσα μεγάλο τι ξενέρα έφαγα, που είχα πρώτη μέρα το νέο PC και κατέβαζε 15αρια frames στην Soviet Installation.

PS Μόλις με πήραν από gameexplorers ότι έχει έρθει το παιχνίδι. Άψογοι. Έχε γεια φως της ημέρας :P

Δημοσ.

τι εννοεις τραγικο performance, 60 fps το έτρεχα με high very high και κατι long distance shadows νομιζω medium, αλλά δεν ειναι του παροντος

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ίδιο με το FC4. Είναι ίδιο και με τα AC γενικότερα. Ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μοτίβο, σε διαφορετική εποχή και σε διαφορετικό genre (το ένα fps, το άλλο action-adventure). Και εξηγούμαι:

1) Κλισέ, ανούσιο και αδιάφορο σενάριο.

2) Επαναλαμβανόμενα στάνταρ missions.

3) Μέτρια A.I.

4) Ποικιλία στο level design

5) Παρόμοια side missions (κατάκτηση outposts, belltowers-campfires-eagle points κλπ).

Γενικά το κακό με την Ubisoft είναι πως ακολουθεί την ίδια δομή σε όλα της τα παιχνίδια. Εμένα προσωπικά αυτό όσο μ' έχει κουράσει, άλλο τόσο το απολαμβάνω. Το FC4 το έπαιξα πριν ακριβώς ένα χρόνο. Και αφού έχω το Syndicate πολύ πρόσφατο, λέω να αφήσω το Primal για καλοκαιράκι ή πιο μετά που δεν θα έχουμε φέτος AC. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ούτε τα Assasins Creed με εξαίρεση το πρώτο να ξέρεις :P (δεν τα σήκωνε το PC μου τα επόμενα αφενός, αφετέρου με έκαιγε το WoW τότε, με αποτέλεσμα να έχω χάασει αρκετούς αξιόλογους και μη τίτλους)

Είμαι fan την εποχής βασικά στην οποία διαδραματίζεται, αυτό είναι που με ιντριγκάρει.

Αν ήταν και ακόμη πιο πίσω, με δεινόσαυρους δηλαδή, θα είχα βρέξει τα βρακιά μου, ενημερωτικά.

Έχουμε να δούμε αξιόλογο παιχνίδι με δεινόσαυρους από εποχές Turok δυστυχώς. Ίσως το Ark να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, αλλά επιφυλάσσομαι, καθότι είναι survival και δεν τα πάω καλά με το είδος.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ούτε τα Assasins Creed με εξαίρεση το πρώτο να ξέρεις :P (δεν τα σήκωνε το PC μου τα επόμενα αφενός, αφετέρου με έκαιγε το WoW τότε, με αποτέλεσμα να έχω χάασει αρκετούς αξιόλογους και μη τίτλους)

Είμαι fan την εποχής βασικά στην οποία διαδραματίζεται, αυτό είναι που με ιντριγκάρει.

Αν ήταν και ακόμη πιο πίσω, με δεινόσαυρους δηλαδή, θα είχα βρέξει τα βρακιά μου, ενημερωτικά.

Έχουμε να δούμε αξιόλογο παιχνίδι με δεινόσαυρους από εποχές Turok δυστυχώς.

Με δεινόσαυρους θα με ιντρίγκαρε και εμένα περισσότερο είναι η αλήθεια :P

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτό έπρεπε να κάνουν, την συνταγή την είχαν σχεδόν έτοιμη, to Blood Dragon σε "stone" age, single player fuck open world με καλό story και cool set pieces. Απορώ πάντως πως είναι η ίδια εταιρία που έβγαλε το 3 και BD, τώρα θα μου πεις το ίδιο έγινε και με AC4 σε Unity...oh well όσοι το αγοράσατε ελπίζω να μην απογοητευθείτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...