{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Dude δεν ήταν μονο αυτό αλλα και το gameplay που δεν είχαμε ξαναδεί σε fps, skills/takedowns, cover system, wild life, etc. Εγώ προσωπικά θα το γυρνούσα στις ρίζες με ένα καλο φτιαγμένο story σε κάποιο tropical island και σίγουρα όχι open-world, χίλιες φορες ένα καλο campaign τον 10+ ωρών παρα 40 ώρες κάνοντας το ίδιο πράγμα. p.s. για μένα ο Vaas ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. 1
dimyok Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εχει και voice actor τον ιδιο που παιζει τον Jensen στο Deus Ex . Που θα ηθελα να το κυκλοφορουσαν επιτελους αλλα πηγε στις καλενδες οταν καταλαβαν ποσο χαλια ειναι να τα βγαζουν γρηγορα σαν την ubisoft
Zus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για εσάς θα είναι ότι πρέπει τότε, αν και στην θέση σου Zus θα ξεκινούσα με το 3, επίσης λες day1 ενώ αναφέρεις ότι το κόβεις να έχει θέματα, πως θα σου φαινόταν να περιμένεις κάνα review/port report πριν το αγοράσεις?! Λέω εγώ τώρα... Εδώ δεν κωλώσαμε στη Lara που ξέραμε ότι έχει χοντρά κολλήματα, εδώ θα κολλήσουμε; I' ll take my chances. Και τα καντήλια στη Ubisoft μέσα στο πρόγραμμα είναι αν χρειαστεί. Και σίγουρα μετά θα πάω για το 3, για το οποίο διαβάζω συνεχώς θετικά σχόλια!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Fair enough αλλα μόλις έμαθα ότι έχει προβλήματα, check this. https://youtu.be/1ExS1-pPZvM?t=9m56s p.s. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην περιμένεις αφού μετά από μερικά patch θα έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία χωρίς προβλήματα, η έστω λιγότερα. Oh well have fun i guess 3
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εγω το παιζω day 1 γιατι αν μου αρεσει ενα παιχνιδι δεν μπορω να περιμενω, αλλιως steam sale και καααποια στιγμη, δεν υπαρχει μεση λυση. 2
Zus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Fair enough αλλα μόλις έμαθα ότι έχει προβλήματα, check this. https://youtu.be/1ExS1-pPZvM?t=9m56s p.s. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην περιμένεις αφού μετά από μερικά patch θα έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία χωρίς προβλήματα, η έστω λιγότερα. Oh well have fun i guess Αναφέρει ότι υπάρχουν performance issues (δεν αμφέβαλλα) αλλά όχι κάτι φοβερό. Επίσης επισημαίνει αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στη Lara, ότι δηλαδή σε κάποιες περιοχές πέφτουν τα frames δραματικά. Από την οπτική που το βλέπω εγώ, τα frame drops σε κάποιες περιοχές δεν διορθώνονται άμεσα και θα πάρουν πάνω από μήνα σίγουρα, εξού και το γεγονός ότι δεν μπορώ να περιμένω τόσο πολύ για να παίξω ένα παιχνίδι που οπτικά και σεναριακά μου αρέσει πολύ. Για παράδειγμα, στο ROTR έχει περάσει ένας μήνας ακριβώς, έχουν μεσολαβήσει 2-3 patches αν θυμάμαι καλά και στην Soviet installation σε 1440 συνεχίζει να γονατίζει κάθε φορά το συστημά μου. Μόνο εκεί έχω δει 15άρια, ενώ οπουδήποτε αλλού είμαι μεταξύ 35 και 45 με τα shadow details στο very high μάλιστα. (κοινώς απόλαυση) PS Επειδή δεν αναφέρεται στο βίντεο, τουλάχιστον στο κομμάτι που μιλάει για το FC Primal, σε τι σύστημα παίζει ο μπισκοτάκιας? Άκυρο, το βρήκα Cynical Rig Mk IV (TB's current computer): Part Model CPU: Intel Core i7-5930K RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2800 Motherboard: ASUS Rampage V Extreme Cooler: Swiftech H320 55.0 CFM Liquid GPU: 2x Nvidia Geforce GTX 980 SSDs: 3x Sandisk Extreme Pro 480gb HDDs: WD Cavier Black, 4TB OS: Windows 7 x64 Ultimate. Capture: DXTory Microphone: EV RE20 Audio interface: RME Babyface
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά έχει 2x Nvidia Geforce Titan X, δες το update στο about.Το ότι δεν μπορείς να περιμένεις για καλύτερη εμπειρία δεν το καταλαβαίνω αλλα το σέβομαι, παρόλα αυτά υποστηρίζοντας games με προβλήματα δίνουμε λόγο στην Ubi και κάθε Ubi να συνεχίζει να βγάζει games πρόωρα χωρίς να έχει γίνει σωστή δουλειά, και αυτό το βλέπεις γιατί τέτοια προβλήματα θεωρούνται πια "standard" στο gaming industry και δεν θα έπρεπε. Just my two cents Περιμένουμε εντυπώσεις και συγκεκριμένα από κάποιον FC veteran Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 2
Zus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως η εβδομάδα που χρειάστηκε για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι η Ubi να χρησιμοποιήθηκε για να βελτιωθούν κάποια προβλήματα. Εγώ θεωρώ πάντως πώς είτε το αγοράσει κάποιος day 1, είτε ένα μήνα μετά, τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και αυτό οφείλεται στις κονσόλες, καθώς για εκεί προορίζονται τα περισσότερα games και εκεί είναι που αποτυγχάνει το optimization.
Oroku Saki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Fair enough αλλα μόλις έμαθα ότι έχει προβλήματα, check this. https://youtu.be/1ExS1-pPZvM?t=9m56s p.s. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην περιμένεις αφού μετά από μερικά patch θα έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία χωρίς προβλήματα, η έστω λιγότερα. Oh well have fun i guess Τι προβληματα εχει αφου δεν εχει βγει ακομα σε pc?
Zus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τα 60 του steam δεν τους τα δίνω ούτε στον ύπνο τους. Μπήκε προπαραγγελία από gameexplorers στα 41€ για την Special Edition. Ελπίζω Τρίτη να το έχει φέρει, γιατί έχω Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή ρεπό και λέω να καώ!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 In order to enhance your immersion, the entire dialog audio is in a primitive language inspired by Proto-Indo-European, a language that was spoken by our ancestors 12,000 years ago, and subtitled in English. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Η γλώσσα τα σπάει πέρα απ' την πλάκα, μπορεί να 'ναι και το μοναδικό πράγμα που αξίζει στο Primal
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Enjoy your day1 games! Sincerely Ubisoft Που να μην έτρεχε στο 6+ χρονια παλιό engine...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γι' αυτό το λόγο έχει θέματα, γιατί είναι αρχαίο το engine και όταν push-άρεις μια μηχανή γραφικών στα όριά της παίρνεις άθλιες επιδόσεις. Δεν του αρέσει καθόλου πάντως το παιχνίδι και δεν έχει και άδικο αφού δείχνει να 'ναι ''Hunting Simulator'' στην προϊστορία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα