Προς το περιεχόμενο

Far Cry Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το main story είναι το παν σε τέτοια παιχνίδια, αν αυτό είναι μέτριο ή κακό, χάνει πολλούς πόντους. Ας πούμε το 3 με τον Vaas έσπερνε..Το 4 ήταν meh..

• Like 2
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το main story είναι το παν σε τέτοια παιχνίδια, αν αυτό είναι μέτριο ή κακό, χάνει πολλούς πόντους. Ας πούμε το 3 με τον Vaas έσπερνε..Το 4 ήταν meh..

Οντως, το 3ο είχε πολύ δυνατό κακό. Πολύ μελετημένος χαρακτήρας. Γενικα στο 3ο η UBI είχε ρίξει περισσότερη δουλειά. Το 4 απλά ήταν καρμπον με άλλη ιστορία η οποία ήταν σχετικά μέτρια και δε σε κρατούσε, σε αντίθεση με το 3ο που από την αρχή έκανε μπαμ.

Δημοσ.

Είμαι κάφρος και ρωτάω: "Και πώς είναι το πρωτόγονο sex;" :P

χαχαχα Για πρωτόγονο ήταν lightcore πάντως! χαχα

Δημοσ.

Μόνο στο view distance υστερεί το XOne, αλλιώς ίδια τα βλέπω.

Σωστά, για εμένα όμως παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια.

Επίσης οι σκιές στο XB1 είναι πιο συμπυκνωμένες - καλύτερες αυτές του PS4

Δημοσ.

Εμένα πάντως που δεν έχω παίξει κανένα Far Cry (ελάχιστα το 2 μόνο) με εξιτάρει.

Day one θα το αγοράσω, ελπίζω μόνο να μην έχει performance issues και να μην είναι τίγκα στα bugs

Δημοσ.

Όσο μου αρέσει το στορυ των far cry είμαι hater των σύνχρονων όπλων δεν μου αρέσουν καθόλου. Το πριμαλ είναι το πρώτο far cry με όπλα τύπου δόρια τσεκούρια κλπ και νομίζω ότι θα είναι και το πρώτο που θα παίξω.

Δημοσ.

Εμένα πάντως που δεν έχω παίξει κανένα Far Cry (ελάχιστα το 2 μόνο) με εξιτάρει.

Day one θα το αγοράσω, ελπίζω μόνο να μην έχει performance issues και να μην είναι τίγκα στα bugs

Όσο μου αρέσει το στορυ των far cry είμαι hater των σύνχρονων όπλων δεν μου αρέσουν καθόλου. Το πριμαλ είναι το πρώτο far cry με όπλα τύπου δόρια τσεκούρια κλπ και νομίζω ότι θα είναι και το πρώτο που θα παίξω.

Για εσάς θα είναι ότι πρέπει τότε, αν και στην θέση σου Zus θα ξεκινούσα με το 3, επίσης λες day1 ενώ αναφέρεις ότι το κόβεις να έχει θέματα, πως θα σου φαινόταν να περιμένεις κάνα review/port report πριν το αγοράσεις?! Λέω εγώ τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ήρθε η ώρα της ανάπαυλας και για του λόγου του.Όσο και ωραίο setting να έχει, 3 σχεδόν ίδια παιχνίδια μέσα σε τόσο μικρό διάστημα, είναι πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...