Daemonos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι (Σε 15 μέρες) Δείτε αυτό να γουστάρετε. 1
FrankyGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια τι difficalty settings θα εχει ? Γιατι το σκεφτομαι για pre order σε ps4 αλλα δεν ειμαι πολυ καλος σε τετοιου ειδους παιχνιδια αλλα μου αρεσει πολυ η περιοδος που ασχολειται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 εχεις παιξει προηγουμενα far cry?αν ναι αντε να ειναι λιγο πιο δυσκολο λογω του οτι δεν εχεις οπλα απο αποσταση περα του τοξου...αλλα μην φανταστεις οτι θα ειναι τπτ dark soul...casual θα ειναι!
FrankyGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 εχεις παιξει προηγουμενα far cry?αν ναι αντε να ειναι λιγο πιο δυσκολο λογω του οτι δεν εχεις οπλα απο αποσταση περα του τοξου...αλλα μην φανταστεις οτι θα ειναι τπτ dark soul...casual θα ειναι! Μπα δεν έχω παίξει ποτέ Far Cry. Γενικά δεν παίζω first person απλώς μου αρέσει πολύ το περιβάλλον primal και τέτοια..... 1
Daemonos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2wPSPXJN9s8
cpttony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι άλλο να περιμένω από την κορεσμένη βιομηχανία? Downgrade και στην PS4 έκδοση.. Φαντάζομαι, τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια! https://www.youtube.com/watch?v=mD8klLcOsdo
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Downgrade τρώνε και οι κονσόλες εδώ και χρόνια, δες το Forza πως έδειχνε στην Ε3 και πως είναι στην τελική έκδοση 1
Daemonos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι άλλο να περιμένω από την κορεσμένη βιομηχανία? Downgrade και στην PS4 έκδοση.. Φαντάζομαι, τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια! https://www.youtube.com/watch?v=mD8klLcOsdo Περισσότερο στο Φίλτρο χρωμάτων και στο field of view έγινε downgrade (λογικό για να πετύχουν τα fps) κατά τα άλλα ίδιο μου φάνηκε. Το φίλτρο διορθώνεται απο τις ρυθμίσεις στην τηλεόραση. 1
cpttony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Downgrade τρώνε και οι κονσόλες εδώ και χρόνια, δες το Forza πως έδειχνε στην Ε3 και πως είναι στην τελική έκδοση Εγώ είμαι της άποψης, ότι στις παρουσιάσεις, Ε3, gamescom κλπ.. όλα τα trailer, gameplays, που δεν είναι live εκείνη την ώρα είναι σε PC.. Ουκ ολίγες φορές έχουν αναφερθεί crash-αρίσματα και πετάγονται Windows!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Περισσότερο στο Φίλτρο χρωμάτων και στο field of view έγινε downgrade (λογικό για να πετύχουν τα fps) κατά τα άλλα ίδιο μου φάνηκε. Το φίλτρο διορθώνεται απο τις ρυθμίσεις στην τηλεόραση. Λείπουν και οι μισές σκιές πάνω στον χαρακτήρα αν το δεις καλύτερα 1
Daemonos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λείπουν και οι μισές σκιές πάνω στον χαρακτήρα αν το δεις καλύτερα Μικρό Downgrade θα έλεγα και το οποίο προσωπικά δεν με ενοχλεί -- πάντα σε σχέση με άλλα παιχνίδια που έφαγαν και αυτά.
Oroku Saki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στο pc θα δειχνει σαν της E3 στο ultra αν δεν κανουν downgrade σαν αυτο του watchdogs. Ειδικα τωρα που η pc εκδοση ειναι προστατευμεννη με Denuvo η ubisoft δεν εχει καμια δικαιολογια για να μην μας δωσει τα καλυτερα γραφικα που μπορει.
Daemonos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στο PC μην φοβάσαι τα Downgrades... έχεις τους Modders!
Zus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί πήγε η κυκλοφορία στις 1/3, ενώ το περίμενα πώς και πώς χθες και έφαγα την κρυάδα? Τώρα είδα ότι για PC βγαίναι μία εβδομάδα αργότερα. Ηλιθιότητες της Ubisoft BTW θα είναι το πρώτο Far Cry που θα παίξω και το περιμένω πως και πως
Daemonos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί πήγε η κυκλοφορία στις 1/3, ενώ το περίμενα πώς και πώς χθες και έφαγα την κρυάδα? Τώρα είδα ότι για PC βγαίναι μία εβδομάδα αργότερα. Ηλιθιότητες της Ubisoft BTW θα είναι το πρώτο Far Cry που θα παίξω και το περιμένω πως και πως Πίστεψέ με θα το απολαύσεις!!! Γενικά για το παιχνίδι: ΘΕΤΙΚΑ: - Πολύ όμορφα γραφικά - Σου περνάει το ένστικτο της επιβίωσης (Άν και τα pets είναι λίγο OP) - Τρομερά ατμοσφαιρικό night time! - Ξεφεύγει απο τα προηγούμενα Far Cry κατα την άποψη οτι μπορείς να πεθάνεις απο πολλά πράγματα! - Όμορφο Crafting system - Πολλά skills - ελάχιστα bugs/glitches - Αρκετά μεγάλος χάρτης - Πολύ καλό Voice Acting - Sex (ναι έχει και πρωτόγονο sex) - Είναι παιχνίδι που το κάνεις Platinum και χαίρεσαι! - Η κουκουβάγια! ΑΡΝΗΤΙΚΑ: - Η μουσική θα μπορούσε να είναι καλύτερη - Ο χάρτης θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος (αλλά ποτέ δεν είναι αρκετός! χαχα) - Τα pets είναι λίγο OP - ακόμα και στο hard mode με το που πάρεις τα καλά pets η ζωή σου γίνεται ευκολότερη - Η Ιστορία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (αλλά δεν είναι άσχημη) - Δεν έχει co op η multiplayer - Αλλα αυτό έγινε εις γνώση των κατασκευαστών - και μπράβο τους που πήραν το ρίσκο. - Δεν μπορείς να δώσεις ονόματα στα Pets. Συμπέρασμα: Το παιχνίδι αξίζει τον χρόνο σας και θα το διασκεδάσετε! Προσωπικά υποστηρίζω την κίνηση αυτή της Ubi να αλλάξει θεματολογία - Far Cry Primal και For Honor αργότερα ομολογώ οτι με έχει εκπλήξει ευχάριστα! Αν βγει και expansion για το Far Cry Primal θα το πάρω και αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα