sourlas80 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς το εν λόγω κατάστημα , METROCOMP LIMITED? Έχει προιόντα της apple σε εξυτελιστικές τιμές και μέσω email λένε ότι είναι αυθεντικά. χωρίς φόρους κτλ. δεν βρίσκω κάτι στο δίκτυο γιαυτους ασχημο. κάθε πληροφορία δεκτή
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς το εν λόγω κατάστημα , METROCOMP LIMITED? Έχει προιόντα της apple σε εξυτελιστικές τιμές και μέσω email λένε ότι είναι αυθεντικά. χωρίς φόρους κτλ. δεν βρίσκω κάτι στο δίκτυο γιαυτους ασχημο. κάθε πληροφορία δεκτή καποιο λινκ ?
sourlas80 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 όχι δυστηχώς. επικοινωνία μόνο μέσω email. ζήτησα link ομως
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω υποπτο μου ακουγετε εισε σιγουρος οτι ειναι αλιθηνο γιατι εχω ακουσει για κλοπες με κατι τετοια
sourlas80 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ενταξει δεν δίνω 1300 ευρω για καινουριο εστω μηχάνημα έτσι αερα. αυτό απαντησαν οταν τους αμφισβητησα. Please understand that We buy these products from the manufacturers and the reason why we are selling at these rate is because the product is new and we would not like to overwhelm our clients with a Huge price so we decided to start off the pricing of the product at an affordable rate then when we see its market demand , we will begin to sell at its Original Value. Please be rest assured that what we are selling to you is 100% Genuine, not a clone or stolen product. Please respond back to us if you have more questions regarding purchase. Regards.
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 και που ξερεις εσυ αν δεν εχουν αλαξει κατι στο εσωτερικο του? ή και που ξερεις αν λενε αρλουμπες και δε σου ερθει ποτε η παραγγελεια? ή να μην εχουν εγγυιση αφου ειναι απο κινα αποτι κιταξα. ιδες τη επαθε ενα αλο μελος που χαλασε το προιον και δεν καλιπταν την εγγιυση ?
Shadows Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς το εν λόγω κατάστημα , METROCOMP LIMITED? Έχει προιόντα της apple σε εξυτελιστικές τιμές και μέσω email λένε ότι είναι αυθεντικά. χωρίς φόρους κτλ. δεν βρίσκω κάτι στο δίκτυο γιαυτους ασχημο. κάθε πληροφορία δεκτή To μαγαζι εσυ απο που το εμαθες?Το google βγαζει την metrocomp σελιδα η οποια γραφει γενικοτητες τπτ συγκεκριμενο για προιοντα.
sourlas80 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 από αγγελία εδώ. επικοινώνησα με τον χρήστη και μου έδωσε το email τους. μόλις μου έστειλαν κάτι πιστοποιητικά της εταιρίας. Fake μου φαίνεται.
solton57010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αστο fake ειναι και καλα μεχρι 2500e δεχονται πληρωμη με western union και απο εκει και πανω με paypal 2
Makis38 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η απάντησή τους μου φαίνεται τελείως μούφα, επίσης δεν μας είπες πόσο το πουλάνε, εκτός από το 1300 ευρώ που ανέφερες για ποιο μοντέλο συγκεκριμένα. 1
georgeadams Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Απλά ξέχνα το. Και μόνο που ακούς για αγορά αποκλειστικά με Western Union, τρέχα μακρυά. 1
technology_guy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οταν αγοραζουμε κατι ακριβο απο το σκρουτζ, παντα ελεγχουμε αν ειναι αξιοπιστο το καταστημα. Αν δεν μας εμπνεει προχωραμε στο επομενο, χωρις σκεψη (αν το επιτρεπει η περισταση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις