The_player Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Εχώ παρατηρήσει οτι ανα περιφέρεια /νομό / πόλη , υπάρχουν και διαφορετικά ακούσματα........... Για παράδειγμα , στη περριοχή μου Στη Βεροια πολύ σκυλαδικο / αλλα και Dance σκηνή Η Νάουσα παει λίγο στο πιο Εντεχνο... Θεσσαλονικη ......... Σκυλαδικο αλλα και radio και Lounge Θεσσαλία γενικά πολύ σκυλάδικο.... Ηπειρος πιο rock........ (Αυτές είναι δικές μου απόψεις.....απο τα ακούσματα μου εχω απο αυτές τις περιοχές) Οι δικές σας ποιες είναι..?
djmike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 xexe ego na po pos sta nisia genika diaskedazoun me pio palia komatia ktl vevea ekserounte mikonos paros ktl
The_player Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Diaforetika einai ta akoysmata kai sth Athina , me ta Dytika proasteia na einai pio alternative stis epiloges toys...Ta Voreia Proasteia pio Mainstream.........
Finn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Χαλκιδικη το χειμωνα σκυλαδικα,τσιφτετελια και τα γνωστα house..(ξερετε..τα bits and bytes ) Χανια ελληνικα dance (αισχρο πραμα δλδ) και πολυ γνωστα ξενα
Dreamstorm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 edo stin kriti,fisika kritika,polla laika,elaxisto rock/metal (kirios apo foitites mono) kai metria ta pragmata se house.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.