Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+μην πέσετε από τα σύννεφά αλλά έχω φάει application not responding (κάπως έτσι) ουκ ολίγες φορες στο osx...σε σημείο χεράτα να 'σκοτώνεις΄ το λαπτοπ.....Για να τελειώνει το παραμύθι .....

Τι σχεση εχει αυτο ρε μαστορα; Ειπε ποτε κανεις οτι το OSX δεν κολλαει κρασαρει, κτλ; Προγραμμτιστες δεν τα φτιαχνουνε; Αυτο που υπερτερει το OSX ειναι στο οτι κατασκευαζεται με σκοπο να το χρησιμοποιεις απροσκοπα με το touchpad .  

• Like 1
Δημοσ.

εχεις προσεξει σε ορισμενους φορητους που κλείνει τελειως, τα πλήκτρα φαίνονται στην οθόνη! ΜΟΝΟ εαν βαλει πλαισιο γυρω απο τα πληκτρα Η τα κανει πιο χαμηλα μπορεί να γίνει αυτό...αλλιως, μένει οπως το βλέπεις

H apple νομίζω απλά έχει βυθισμένα τα πλήκτρα λίγο ώστε να μην ακουμπάνε....

Αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία μακράν από support που έχω ακούσει.... Παραλίγο να πάρεις το 4...

Α και εννοείτε ότι δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ για μεταφορικά που πήγαινε και ερχότανε με UPS Γερμανία ή για οτιδήποτε άλλο.

Επίσης στο chat support ήτανε όλοι τους ελλεινά ευγενικοί..με εκφράσεις του τύπου "Anything else I help you to make sure we will end this chat with a smile? "

• Like 2
Δημοσ.

εχεις προσεξει σε ορισμενους φορητους που κλείνει τελειως, τα πλήκτρα φαίνονται στην οθόνη! ΜΟΝΟ εαν βαλει πλαισιο γυρω απο τα πληκτρα Η τα κανει πιο χαμηλα μπορεί να γίνει αυτό...αλλιως, μένει οπως το βλέπεις

Σε κάποια macbook έχω δει στην οθόνη στάμπες από τα πλήκτρα πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι λίγο οριακά οπότε με το που πιεστή λίγο η οθόνη ακουμπάνε. Αλλά είναι σημάδια λαδίλας από τα δάχτυλα που μένει στα πλήκτρα και σταμπάρετε μετά στην οθόνη όταν ακουμπήσουνε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε macbook pro δεν υπάρχει θέμα. Χρόνια τώρα το έχω χωρίς τίποτα πάνω στο πληκτρολόγιο και δεν αφήνει στάμπες. Ίσως το κάνει αν είναι σκονισμένη πολύ η οθόνη οπότε και αφήνει ένα σημάδι.

Μια λεπτομέρεια για macbook pro είναι ότι όταν το κλείνεις το αισθάνεσαι πως έκλεισε τελείωσε. Σε άλλα laptop δεν κάνει τέλεια επαφή και δεν είσαι σίγουρος πως έκλεισε. Και έχει κάποια σημασία γιατί κλειστό μπαίνει σε sleep mode.

• Like 1
Δημοσ.

Δε γραφεις ψεματα, απλα καποια βλακεια εχεις κανει και δεν το πηρες χαμπαρι. Αν ηταν οπως τα παρουσιαζεις δε θα χρησιμοποιούσε κανεις windows, και δεν θα ήταν μακραααααααααν το ποιο δημοφιλές και ποιο χρησιμοποιουμενο λειτουργικο στον κοσμο.. Τροφη για σκεψη: Ολοι οι υπολοιποι που χρησιμοποιουμε χρονια windows και δεν εχουμε παρατηρησει ποτε αυτο που περιγραφεις και επισης δεν λεμε ψεματα, ποτς γκενεν αυτο?

Το οτι εχεις windows οπως εχουν κ φυσικα οι περισοτεροι ,  δε σημαινει οτι ειναι κ το σωστο ! οπως το οτι πινουμε γαλα απο μικροι ολοι επειδη καποιος μας το περασε , ουτε αυτο σημαινει πως ειναι το σωστο (άποψη μου) Επίσης γράφεις Επίσης λες "" Ολοι οι υπολοιποι που χρησιμοποιουμε χρονια windows και δεν εχουμε παρατηρησει ποτε αυτο που περιγραφεις'' : Εσυ πως ξέρεις για όλους αυτούς? εγω τουλαχιστον μιλάω καθαρα για μένα όχι για άλλους !

Τεσπα,  θελω να καταλήξω πως τα winodws (μέχρι ενα σημειο που τα γνωριζω κυριως 7 κ λίγο 8) ειναι καλώς η κακώς ευάλωτα αρκετά ! 

(και πάλι "" λέω "" την αποψη μου , χωρις να θελω να την επιβάλω ) 

Δημοσ.

1423139397987591345-780x458.jpg

αγαπητε η apple δεν έβαλε ποτε keyboard.. το smart cover ειναι απλα ενα cover.. και δν ηταν αυτο το point μου σε ολο το αρθρο, αλλα μαλλον δεν εχεις κατι να πεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ συμφορουμίτη θα πρέπει να έχεις να δουλέψεις από την εποχή το Xp για να το λες αυτό... 3.5 χρόνια έχω το laptop μου dell με win 7 και λόγω δουλειάς είναι ανοιχτό τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα και φυσικά 7 ημέρες την εβδομάδα... Ποτέ δε χρειάστηκε format ευτυχώς και δεν θα τολμούσα να το κάνω κιόλας με τόσα προγράμματα που το έχω φορτωμένο... Μπλε οθόνη δεν είδα...

Ναι ήθελα να πάρω mac αλλά πήρα το dell γιατί κόστιζε λιγότερο από τα μισά και όχι δεν το μετάνιωσα... Αν κάτι ζηλεύω από τα mac αυτό είναι μόνο η αυτονομία τους...

Φυσικά και το book δεν μου φαίνεται φθηνό (στην Ελλάδα των ανύπαρκτων μισθών είμαστε) αλλά σίγουρα καλύτερο VFM από τα Mac... Καλά προϊόντα τα Mac αλλά δεν θα τα αποκτήσω ποτέ αν δεν αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική τους...

Και το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα tablet της microsoft φυσικά...

Χαίρομαι που εκανες καλή επλιγογή και δεν έχασες , αυτή ειναι η ουσία να έχεις μια επιτυχημένη αγορά ! Δε θα πώ ψεμματα απο τα 7 και μετά δ ασχολουμαι πλέον με winodws... οπως και δεν αναφέρθηκα σε μπλε οθόνη εγω απλά ειπα για το "δεν αποκρινεται" ! ! 

Ειδες ειπες δ εχεις mac δεν ειχες αλλά θα ήθελες.. μακάρι με το καλό καποια στιγμή να πάρεις και τότε θα καταλάβεις πολλά απ το σκεπτικό μου το οποίο ισως τωρα να μην καταλαβαινεις !! Δεν κατηγορω τα windows απλα εκφραζω την αποψη μου !! :)

Δημοσ.

αγαπητε η apple δεν έβαλε ποτε keyboard.. το smart cover ειναι απλα ενα cover.. και δν ηταν αυτο το point μου σε ολο το αρθρο, αλλα μαλλον δεν εχεις κατι να πεις.

Μάλλον αυτό το είδα στον ύπνο μου και δεν υπάρχει έτσι;

apple-kgCB--621x414@LiveMint.jpg

Εσείς όλοι που πάθατε την πλάκα σας με το "εργαλείο" που παρουσίασε η Microsoft να σας θυμήσω μια απλή ατάκα: First they laugh, then they copy. 

Θεωρείς ότι με το Surface Book η Microsoft αντέγραψε την Apple? Γελάνε και οι πέτρες.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον αυτό το είδα στον ύπνο μου και δεν υπάρχει έτσι;

apple-kgCB--621x414@LiveMint.jpg

Θεωρείς ότι με το Surface Book η Microsoft αντέγραψε την Apple? Γελάνε και οι πέτρες.

Χωρις λογια.. . Μια εικόνα, 1000 λέξεις που λενε, ε... :)
  • Like 2
Δημοσ.

• Like 10
Δημοσ.
Ο χρήστης mpentenis είπε:

Ο χρήστης Dagsieboy είπε:

Σταμπες θα εχεις μαλλον λόγο του προστατευτικού σιλικόνης των πλήκτρων που έχουν μερικοί, οπως και εγω. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεις στάμπα απο πλήκτρο σε MacBook Pro
  • Like 1
Δημοσ.

Σταμπες θα εχεις μαλλον λόγο του προστατευτικού σιλικόνης των πλήκτρων που έχουν μερικοί, οπως και εγω. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεις στάμπα απο πλήκτρο σε MacBook Pro

Μπορεί να ήταν απ'αυτό, ειδικά αν ήταν και βρώμικη η οθόνη! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...