Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι. Η αλλαγη μπαταριας προσφερεται σαν υπηρεσια, με στανταρ τιμη. Ουτε ειναι σαν να τους λες χαλασε, ουτε τιποτα.

Φυσικα δεν ειναι η πλεον οικονομικη λυση, αλλα τα surface book, macbook pro δεν αποτελουνε οικονομικες λυσεις εξαρχης, ειναι high end προιοντα, πολυ μακρια απο value for money

Προσωπικα, ποτε δεν εχω χρειαστει να αλλαξω μπαταρια ουτε καν σε κινητο, ποσο μαλλον σε λαπτοπ, αρα με αφηνει αδιαφορο σαν γεγονος. Αμα χρειαστει ομως, δεν θα κατηγορήσω καμια εταιρια για τις επιλογες μου.

Την εταιρεία και την κάθε εταιρεία φυσικά και την κατηγορούμε, γιατί αφαιρεί ένα καίριο χαρτηριστικό της συσκευής με μόνο κίνητρο το προσωπικό της όφελος και εις βάρος του τελικού χρήστη. Αυτό είναι ανεξάρτητο με το τι επιλέγω και τι όχι.

Επίσης, έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο δεν θα υπάρχει καν η επιλογή (π.χ. του removable battery), καθώς το καρκίνωμα που λέγεται Apple εξαπλώνεται ανενξέλεγκτα και κάθε ηλίθια εταιρεία αντιγράφει τη φιλοσοφία της.

Φυσικά μιλάω για τη φιλοσοφία και όχι το design και features που είναι μεγάλη καινοτομία στην εν λόγω συσκευή, αν εξαιρέσει κανείς βέβαια τη μεγάλη γκάφα ότι σε laptop mode δε κλείνει τελείως κ αφήνει κενό.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την εταιρεία και την κάθε εταιρεία φυσικά και την κατηγορούμε, γιατί αφαιρεί ένα καίριο χαρτηριστικό της συσκευής με μόνο κίνητρο το προσωπικό της όφελος και εις βάρος του τελικού χρήστη. Αυτό είναι ανεξάρτητο με το τι επιλέγω και τι όχι.

Επίσης, έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο δεν θα υπάρχει καν η επιλογή (π.χ. του removable battery), καθώς το καρκίνωμα που λέγεται Apple εξαπλώνεται ανενξέλεγκτα και κάθε ηλήθια εταιρεία αντιγράφει τη φιλοσοφία της.

Φυσικά μιλάω για τη φιλοσοφία και όχι το design και features που είναι μεγάλη καινοτομία στην εν λόγω συσκευή, αν εξαιρέσει κανείς βέβαια τη μεγάλη γκάφα ότι σε laptop mode δε κλείνει τελείως κ αφήνει κενό.

Εχω την εντύπωση οτι επιτηδες άφησαν λιγο κενο, ωστε να μη έρχεται σε πληρη επαφη το πληκτρολόγιο με την οθόνη αφης. Στο sp3 που τα πλήκτρα ακουμπουν στην οθονη, υπηρξαν περιπτώσεις που τα πληκτα ξυσαν την oleophobic επιστρωση της οθόνης (για να μην κρατα δαχτυλιες) και αφησαν μικροσημαδια.

Εδω έχουμε μια οθονη αφης, μη το ξεχνατε αυτό.

Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλά είναι και στο χερι μας να αναγκασουμε τις εταιρίες να βαζουν removable battery, τοσο στα ταμπλετ οσο και στα κινητα, με το ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.. Βέβαια αυτο ειναι ολο και ποιο δυσκολο αφου ολο και περισσότεροι το εφαρμόζουν..

Βρηκαν ενα ωραιο τροπο να σε αναγκαζουν να αγοραζεις συνεχεια..

Σε 2 χρονια η μπαταρία σέρνεται, σε συνδυασμό με το οτι θα εχουν βγει πολυ καλύτερα προιοντα, συν βαρεθηκες και λιγο το παλιο, λες να το στείλω για σερβις να αλλαξουν μπαταρία? Θελει και ενα σωρο λεφτα, και στο τελος το 80% απλα παιρνει καινούργιο..

Απλη ψυχολογία.. Η μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον (τους) ειναι η μη αφαιρουμενη μπαταρία..

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα με αυτό που γράφεις καταλαβαίνεις πόσο σοβαρός ακούγεσαι.

νομίζω οτι του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και του οχήματος που εχει  απο του χαρου τα δόντια γλίτωσε....

εμενα μου αρεσε αρκετα μπορώ να πω και το επόμενο που θα παρω θα ειναι σε hybrid πας καπου βγαζεις απο την τσαντα μονο την οθονη και κανεις οτι ειναι να κανεις... 

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι επιτηδες άφησαν λιγο κενο, ωστε να μη έρχεται σε πληρη επαφη το πληκτρολόγιο με την οθόνη αφης. Στο sp3 που τα πλήκτρα ακουμπουν στην οθονη, υπηρξαν περιπτώσεις που τα πληκτα ξυσαν την oleophobic επιστρωση της οθόνης (για να μην κρατα δαχτυλιες) και αφησαν μικροσημαδια.

Εδω έχουμε μια οθονη αφης, μη το ξεχνατε αυτό.

Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλά είναι και στο χερι μας να αναγκασουμε τις εταιρίες να βαζουν removable battery, τοσο στα ταμπλετ οσο και στα κινητα, με το ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.. Βέβαια αυτο ειναι ολο και ποιο δυσκολο αφου ολο και περισσότεροι το εφαρμόζουν..

Βρηκαν ενα ωραιο τροπο να σε αναγκαζουν να αγοραζεις συνεχεια..

Σε 2 χρονια η μπαταρία σέρνεται, σε συνδυασμό με το οτι θα εχουν βγει πολυ καλύτερα προιοντα, συν βαρεθηκες και λιγο το παλιο, λες να το στείλω για σερβις να αλλαξουν μπαταρία? Θελει και ενα σωρο λεφτα, και στο τελος το 80% απλα παιρνει καινούργιο..

Απλη ψυχολογία.. Η μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον (τους) ειναι η μη αφαιρουμενη μπαταρία..

Γενικά συμφωνούμε. Προσωπικά όταν βλέπω το dissembly του Surface 3 στο ifixit τραβάω τα μαλλιά μου. Οι τύποι είναι οι πλέον ειδικοί και σπάσαν την οθόνη προσπαθώντας να το ανοίξουν (όπως είπε και ένας φίλος προηγούμενα).

Στο θέμα του κενού, κάθε σοβαρό laptop έχει λάστιχο περιφερειακά της οθόνης ώστε όταν κλείνει να μην ακουμπάει με το πληκτρολόγιο. Μια χαρά λύση και δουλεύει. Το να αφήνεις άνοιγμα για να το κάνουν τουνελ οι μύγες με ξεπερνάει.

Ευτυχώς τα Lumia 950 δεν ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία. Removable battery + SD Card, η ελπίδα ακόμα δεν έχει χαθεί :D

Δημοσ.

12084026_10153187344738595_1967419297_n-

Να πω την αληθεια ψιλοξενερωσα μολις ειδα τον επεξεργαστη....Οχι οτι ειναι κακος, αλλα με τοσα λεφτα θα καθοταν καλυτερα ενας τετραπυρηνος

Δημοσ.

P.S. Αν και microsoftάκιας στα hardware, ένα έχω να πω. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ που δεν κλείνει τελείως τα laptop? Φτιάξανε μηχάνημα από άλλο πλανήτη και δεν μπορούσανε να το κάνουνε να κλείνει τελείως?

en-INTL-L-Atlas-Devices-CR9-00001-RM2-mn

εχεις προσεξει σε ορισμενους φορητους που κλείνει τελειως, τα πλήκτρα φαίνονται στην οθόνη! ΜΟΝΟ εαν βαλει πλαισιο γυρω απο τα πληκτρα Η τα κανει πιο χαμηλα μπορεί να γίνει αυτό...αλλιως, μένει οπως το βλέπεις

Δημοσ.

Γενικά συμφωνούμε. Προσωπικά όταν βλέπω το dissembly του Surface 3 στο ifixit τραβάω τα μαλλιά μου. Οι τύποι είναι οι πλέον ειδικοί και σπάσαν την οθόνη προσπαθώντας να το ανοίξουν (όπως είπε και ένας φίλος προηγούμενα).

Στο θέμα του κενού, κάθε σοβαρό laptop έχει λάστιχο περιφερειακά της οθόνης ώστε όταν κλείνει να μην ακουμπάει με το πληκτρολόγιο. Μια χαρά λύση και δουλεύει. Το να αφήνεις άνοιγμα για να το κάνουν τουνελ οι μύγες με ξεπερνάει.

Ευτυχώς τα Lumia 950 δεν ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία. Removable battery + SD Card, η ελπίδα ακόμα δεν έχει χαθεί :D

Ναι, εγω το εγραψα για το ifixit.., ξερω.. :)

Σιγουρα υπαρχει και ο κλασικος τροπος που περιγράφεις για να κλεινει.. Προφανώς (υποθετω) θελησαν να προτωτυπησουν στο design και δεν ακολουθησαν αυτο το μοντελο. Σωστα σε καποιους θα αρεσει και σε καποιους οχι. Εγω αυτο που εγραψα, ηταν οτι αφου αποφασισαν να ακολουθησουν αυτο το σχεδιασμο, σωστά αφησαν καποια χιλιοστα κενο αναμεσα στα πληκτρα και την οθονη, γιατι υπαρχει το πρόβλημα που περιεγραψα και οχι μονο εδω, αλλα και σε κινητα. Η oleophobic επιστρωση, ειναι πανω απο το gorilla glass, για να γλυστραει και ειναι αρκετα ευαισθητη, ειδικα στη σκονη. Με τον καιρο καθεται σκονη πανω στα πλήκτρα και με την τριβη, την καταστρεφει. Αλλοτε φαίνεται και αλλοτε οχι, αλλα γλυστραει λιγοτερο, και αφηνει ποιο ευκολα δαχτυλιες. (Μη ξεχνας οτι και ο μηχανισμος ειναι ελαστικος και αν το πατησεις παει παρακατω, αρα θελει μια αποσταση)

Και κατι σημαντικό που θα αλλαξει πολλους στο τι να παρουν. Διαβασα οτι ενω το sp4 εχει 9 ωρες αυτονομια, το book εχει μονο 3 οταν βγει απο τη βαση.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το support του Surface και τα σχετικά να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία

Αγόρασα Surface Pro Original σε προσφορά όταν είχε βγει ήδη το 2.

Λίγες ημέρες πριν λήξει η Εγγύηση παρατήρησα ότι όταν έτρεχα OS X VMWare με συνδεδεμένο το 27" monitor το ανεμιστηράκι στα full του έκανε καμια φορά θόρυβο. Περισσότερο από το κανονικό τέλος πάντων. 

Το στέλνω στη Microsoft και μου στέλνει replacement. (αυτό που τους έστειλα είχε και 2 σπασμένες γωνίες από διάφορες τούμπες :D) Κανω image recovery και μετά από μερικές ημέρες βλέπω ότι μου έχει στείλει το Surface Pro 2. Χαρές δάκρυα κλπ. 

Βγαίνουν τα Windows 10, τα περνάω αλλα με χάλαγε που δεν είχε internet explorer metro app που είναι πολύ καλός για Surface. Προσπαθώ να πάω πίσω στα 8.1 και δεν γινότανε ούτε με καινούριο recovery image από την MS. Είχα χαλάσει το recovery partition γιατί το SP2 έχει 8.1 και εγώ του έκανα recovery από SP1 που έχει σκέτα 8.Μιλάω με Microsoft και δεν φτιαχνόταν με τις οδηγίες τους και μου λέει στείλε το πίσω και θα σου στείλουμε άλλο με περασμένα 8.1.

Το στέλνω και μου επιστρέφουν ελαττωματικό με  ξεκολλημένο σε ένα σημείο το γυαλί.

Το στέλνω και αυτό πίσω και βλέπω στο Status στο site τους ότι μου στέλνουν Surface Pro 3.

Τους λέω ευχαριστώ αλλά ο φορτιστής μου δεν κάνει στο 3. Το type cover και το Pen επίσης. Μου απαντάνε ότι μου στέλνουν καινούριο type cover, charger και N-Trig pen για να δουλεύουν όλα!

Ατυχές το ότι χάλασε αλλά από Support δεν έχω παράπονο.

Πόσοι εδώ έχουν αντίστοιχη εμπειρία από Apple? Άσχετα με το ότι τα ipad τους σπάνε για πλάκα μιας και είχα και με το παραμικρό έσπαγε το τζάμι και μου ζήτησε περισσότερο από τα μισά λεφτά ενός καινούριου για να μου το αντικαταστήσει.

κάτσε ρε φίλε , έτσι όπως το πας θα φτάσεις στο s.book χωρίς κόστος..καλή φάση πάντως το support  (τίμιο )....όσο για το μηχάνημα απλά φαίνεται τέλειο. Η δεύτερη έκδοση θα έχει διορθώσει και τις όποις ατέλειες θα βγούν . Ως χρήστης 13 macbook pro ζηλεύω το γεγονός του tablet όποτε το χρειάζεσαι...και μα το θεό η ανάγκη στη δουλειά είναι μεγάλη ώρες ώρες. Αν έχει και αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής σε βγάζει άνετα καμμιά 5-7 ετία.

Δημοσ.

Σχετικά με το support του Surface και τα σχετικά να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία

Αγόρασα Surface Pro Original σε προσφορά όταν είχε βγει ήδη το 2.

Λίγες ημέρες πριν λήξει η Εγγύηση παρατήρησα ότι όταν έτρεχα OS X VMWare με συνδεδεμένο το 27" monitor το ανεμιστηράκι στα full του έκανε καμια φορά θόρυβο. Περισσότερο από το κανονικό τέλος πάντων. 

Το στέλνω στη Microsoft και μου στέλνει replacement. (αυτό που τους έστειλα είχε και 2 σπασμένες γωνίες από διάφορες τούμπες :D) Κανω image recovery και μετά από μερικές ημέρες βλέπω ότι μου έχει στείλει το Surface Pro 2. Χαρές δάκρυα κλπ. 

Βγαίνουν τα Windows 10, τα περνάω αλλα με χάλαγε που δεν είχε internet explorer metro app που είναι πολύ καλός για Surface. Προσπαθώ να πάω πίσω στα 8.1 και δεν γινότανε ούτε με καινούριο recovery image από την MS. Είχα χαλάσει το recovery partition γιατί το SP2 έχει 8.1 και εγώ του έκανα recovery από SP1 που έχει σκέτα 8.Μιλάω με Microsoft και δεν φτιαχνόταν με τις οδηγίες τους και μου λέει στείλε το πίσω και θα σου στείλουμε άλλο με περασμένα 8.1.

Το στέλνω και μου επιστρέφουν ελαττωματικό με  ξεκολλημένο σε ένα σημείο το γυαλί.

Το στέλνω και αυτό πίσω και βλέπω στο Status στο site τους ότι μου στέλνουν Surface Pro 3.

Τους λέω ευχαριστώ αλλά ο φορτιστής μου δεν κάνει στο 3. Το type cover και το Pen επίσης. Μου απαντάνε ότι μου στέλνουν καινούριο type cover, charger και N-Trig pen για να δουλεύουν όλα!

Ατυχές το ότι χάλασε αλλά από Support δεν έχω παράπονο.

Πόσοι εδώ έχουν αντίστοιχη εμπειρία από Apple? Άσχετα με το ότι τα ipad τους σπάνε για πλάκα μιας και είχα και με το παραμικρό έσπαγε το τζάμι και μου ζήτησε περισσότερο από τα μισά λεφτά ενός καινούριου για να μου το αντικαταστήσει.

Επόμενη κίνηση να τους πεις ότι δεν ταιριάζει με το χρώμα του αμαξιού να σου στείλουν καινούριο αμάξι :P (j/k πολύ θετικό ότι υπάρχει τόσο καλό support)

• Like 2
Δημοσ.

ε εντάξει αφού το είπε η adobe είναι νόμος. Έλεος ρε παιδιά.

Τα specs δεν μετράνε. Ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όλη η δουλειά γίνεται στο λειτουργικό σύστημα. Εντολές 0 1 !!!!!!!

Για αυτό συγκρίνουμε πάντα επιδόσεις στην πράξη!!!!

Θα στο πώ απλά...

ένα audi a3 1600 FSI είναι πιο αργό απο ένα a3 1400 TFSI

Ακόμα δηλαδή και το turbo boost παίζει ρόλο στον επεξεργαστή. Πώς λοιπόν κάνεις σύγκριση 2 μοντέλων ειδικά όταν δεν έχει λάβει υπόψιν σου όλες τις παραμέτρους?

Πολύ απλά το τεστάρεις στην πράξη.

Ωραία φτάσαμε και στα αυτοκίνητα.... Μάλιστα, λοιπόν μάθημα πρώτο: θεωρητικά το turbo αυξάνει τον κυβισμό 100% στο 1bar πρακτικά με τις απώλειες 70-80%. Άντε πάλι μάθημα κάνω δωρεάν στα παιδάκια.

2ον στα αυτοκίνητα μετράει το κιλά/hp, ένα 5000cc 8 κύλινδροι με 200hp είναι σαφώς κατώτερο από ένα 4 κύλινδρο 2000cc με τα ίδια άλογα εάν τα κιλά είναι λιγότερα (που 99% είναι).

Εάν έχεις ερωτήσεις απορίες αντί να βλέπεις fast and furious στείλε πμ δεν τρέχει τίποτα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα macbook δουλεψε το για να εχεις αποψη και μετα γιρισε πισω στη  Miscrosoft αν μπορεις....Η ουσια μετραει κ η αξιοπιστια + πως οταν εχεις ενα Macbook νιωθεις παντα σαν το ανοιγεις 1η φορα ! Τι να το κανω να εχω ενα τετοιο λαπτοπ η Pc (αν δ ειμαι gamer) και να βλεπω μια στο τοσο  "δεν αποκρινεται" sorry φιλε μου αλλη δε θελω να το βλεπω ουτε 1 φορα στα 5 χρονια !

Αγαπητέ συμφορουμίτη θα πρέπει να έχεις να δουλέψεις από την εποχή το Xp για να το λες αυτό... 3.5 χρόνια έχω το laptop μου dell με win 7 και λόγω δουλειάς είναι ανοιχτό τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα και φυσικά 7 ημέρες την εβδομάδα... Ποτέ δε χρειάστηκε format ευτυχώς και δεν θα τολμούσα να το κάνω κιόλας με τόσα προγράμματα που το έχω φορτωμένο... Μπλε οθόνη δεν είδα...

Ναι ήθελα να πάρω mac αλλά πήρα το dell γιατί κόστιζε λιγότερο από τα μισά και όχι δεν το μετάνιωσα... Αν κάτι ζηλεύω από τα mac αυτό είναι μόνο η αυτονομία τους...

Φυσικά και το book δεν μου φαίνεται φθηνό (στην Ελλάδα των ανύπαρκτων μισθών είμαστε) αλλά σίγουρα καλύτερο VFM από τα Mac... Καλά προϊόντα τα Mac αλλά δεν θα τα αποκτήσω ποτέ αν δεν αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική τους...

Και το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα tablet της microsoft φυσικά...

Δημοσ.

Εσείς όλοι που πάθατε την πλάκα σας με το "εργαλείο" που παρουσίασε η Microsoft να σας θυμήσω μια απλή ατάκα: First they laugh, then they copy. Στην σημερινή αγορά του ανταγωνισμού βλεπουμε πολλά πράγματα εμπνευσμένα από άλλα που κυκλοφόρησαν πρώτα. Είδαμε τωρα αυτό "εμπνευσμένο" απο το Macbook 12-inch της Apple. δεν κατακρίνω την κίνηση, αντιθέτως έτσι υπάρχει και ανταγωνισμός, αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτό είναι μια απάντηση της Microsoft καθαρα στην Apple, και προφανως αφου η απάντηση έρχεται μετα θα ειναι και πιο ανταγωνιστική εφόσον η άλλη ήρθε πρώτη. Για να κρίνεται είναι αναγκαίο να περιμένεται και την αντ-απάντηση της Apple ξανα που στην ουσία είναι και ευνοούμενη γιατί αυτό το "εργαλείο" δικός της πρώτυπο είναι. Κατι σαν την εποχή 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone με multi-touch οθόνη, την εποχή που όλα τα αυτοαποκαλλούμενα "smartphone" είχαν κουμπιάαα (blackberry, Nokia express ( με Symbian) ). Να μην θυμύσω τα ειρωνευτικά σχόλεια του Steve Ballmer την πρωτη μερα κυκλοφορίας του iPhone, οπως ανέφερε: "δεν το θεωρώ breakthrough το σημερινό προΪόν της εταιρίας, εμείς εχουμε τα δοκιμασμένα smartphone απο τους ευχαριστήμενους πελάτες μας και δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε πολιτική" ΓΑΤΟΙ. αυτά. αα και οσον αφορά την τιμή επειδη είδα καποια σχόλια, είναι "barely close" που θα λέγαμε, με τη διαφορά οτι στη μια πληρώνεις και λογισμικό κλάσεων ανώτερο και προφανώς δεν αναφέρομαι στην Microsoft...

• Like 2
Δημοσ.

Επόμενη κίνηση να τους πεις ότι δεν ταιριάζει με το χρώμα του αμαξιού να σου στείλουν καινούριο αμάξι :P (j/k πολύ θετικό ότι υπάρχει τόσο καλό support)

Πάντως επειδή στην Ελλάδα δεν παρεχόταν απο τη microsoft η δυνατότητα για πλήρη εγγύηση σε ότι και αν συμβεί υπάρχουν εδώ στο forum αναφορές από συμφορουμίτες οι οποίοι έσπασε η οθόνη του tablet τους από πτώση με δική τους ευθύνη και τους την αντικατέστησαν δωρεάν... Με την αιτιολογία ότι και να ήθελαν δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση της πλήρης εγγύησης!!!

Δημοσ.

Εσείς όλοι που πάθατε την πλάκα σας με το "εργαλείο" που παρουσίασε η Microsoft να σας θυμήσω μια απλή ατάκα: First they laugh, then they copy. Στην σημερινή αγορά του ανταγωνισμού βλεπουμε πολλά πράγματα εμπνευσμένα από άλλα που κυκλοφόρησαν πρώτα. Είδαμε τωρα αυτό "εμπνευσμένο" απο το Macbook 12-inch της Apple. δεν κατακρίνω την κίνηση, αντιθέτως έτσι υπάρχει και ανταγωνισμός, αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτό είναι μια απάντηση της Microsoft καθαρα στην Apple, και προφανως αφου η απάντηση έρχεται μετα θα ειναι και πιο ανταγωνιστική εφόσον η άλλη ήρθε πρώτη. Για να κρίνεται είναι αναγκαίο να περιμένεται και την αντ-απάντηση της Apple ξανα που στην ουσία είναι και ευνοούμενη γιατί αυτό το "εργαλείο" δικός της πρώτυπο είναι. Κατι σαν την εποχή 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone με multi-touch οθόνη, την εποχή που όλα τα αυτοαποκαλλούμενα "smartphone" είχαν κουμπιάαα (blackberry, Nokia express ( με Symbian) ). Να μην θυμύσω τα ειρωνευτικά σχόλεια του Steve Ballmer την πρωτη μερα κυκλοφορίας του iPhone, οπως ανέφερε: "δεν το θεωρώ breakthrough το σημερινό προΪόν της εταιρίας, εμείς εχουμε τα δοκιμασμένα smartphone απο τους ευχαριστήμενους πελάτες μας και δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε πολιτική" ΓΑΤΟΙ. αυτά. αα και οσον αφορά την τιμή επειδη είδα καποια σχόλια, είναι "barely close" που θα λέγαμε, με τη διαφορά οτι στη μια πληρώνεις και λογισμικό κλάσεων ανώτερο και προφανώς δεν αναφέρομαι στην Microsoft...

1423139397987591345-780x458.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ συμφορουμίτη θα πρέπει να έχεις να δουλέψεις από την εποχή το Xp για να το λες αυτό... 3.5 χρόνια έχω το laptop μου dell με win 7 και λόγω δουλειάς είναι ανοιχτό τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα και φυσικά 7 ημέρες την εβδομάδα... Ποτέ δε χρειάστηκε format ευτυχώς και δεν θα τολμούσα να το κάνω κιόλας με τόσα προγράμματα που το έχω φορτωμένο... Μπλε οθόνη δεν είδα...

Ναι ήθελα να πάρω mac αλλά πήρα το dell γιατί κόστιζε λιγότερο από τα μισά και όχι δεν το μετάνιωσα... Αν κάτι ζηλεύω από τα mac αυτό είναι μόνο η αυτονομία τους...

Φυσικά και το book δεν μου φαίνεται φθηνό (στην Ελλάδα των ανύπαρκτων μισθών είμαστε) αλλά σίγουρα καλύτερο VFM από τα Mac... Καλά προϊόντα τα Mac αλλά δεν θα τα αποκτήσω ποτέ αν δεν αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική τους...

Και το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα tablet της microsoft φυσικά...

+μην πέσετε από τα σύννεφά αλλά έχω φάει application not responding (κάπως έτσι) ουκ ολίγες φορες στο osx...σε σημείο χεράτα να 'σκοτώνεις΄ το λαπτοπ.....Για να τελειώνει το παραμύθι .....

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...