Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ουσία είναι δεν έχουν καμία σχέση με επισκευή συμβατικού λάπτοπ

Και το συζηταμε αν μπορεις να αλλάξεις και μπαταρια.. Μονος σου, ειναι σχεδον αδυνατον. Εδω το site ifix it, δοκιμασε να ανοιξει το surface pro 3 (μιλαμε για ειδικους που εχουν ανοιξει ολες τις συσκευες της αγορας), ε δεν τα καταφερανε. Παρα την εμπειρια τους, το ζεσταμα του τζαμιου με τα πλεον ειδικα εργαλια κλπ, η οθονη έσπασε.. Του βαλανε 10/10 στη δυσκολια, ως το ποιο δύσκολο μηχανημα που ειδανε ποτε στο ανοιγμα..

Στελνοντας το στην εταιρια να σου αλλαξει μπαταρια, ουσιαστικά ειναι σαν να τους λες, χαλασε. Και πληρωνεις παρα πολυ και ΑΝ γινεται και δε σου στελνουν καινουριο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ξεχασα γιατι απεχω απο windows....τωρα που το λες ομως εβαλα winodw 7 with bootcamp στον imac  μονο για να παιζω nba2k και για ενα αλλο παλιο προγραμμα που μου αρεσε κ το ηθελα αλλα χωρις να κανω πολλα στα windows καταφερε κ εγινε χαμος απο ιους και σπαμ και και και ... αγανακτησα κ τα εσβησα !!! αλλο επιπεδο το ΟS οποιος δουλευει ξερει και 8α καταλαβει!

Τώρα με αυτό που γράφεις καταλαβαίνεις πόσο σοβαρός ακούγεσαι.

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ απλά να πώ σε όσους λένε PC είναι ότι λειτουργικό θές του βάζεις :

Δεν είναι απλό laptop , μιλάμε για ultrabook με δυνατότητες tablet και οθόνη αφής.

Εγώ που έχω το lenovo yoga 2 pro δεν μπορώ να το κάνω hackintosh, έπαιξα με 4 διανομές linux για να βρώ κάποιο που να παίζει της προκοπής και έχω χάσει αρκετές λειτουργικότητες και ακόμη και οι drivers για windows 10 είναι μάπα και έχει αρκετά θέματα.

Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Επίσης το μόνο που έχω να σχολιάσω περι Apple , τα αγαπώ αλλά με λιγότερα λεφτά παίρνεις καλύτερες δυνατότητες. Το OSX όμως συγνώμη δεν μπορώ να το συγκρίνω με καμία version των Windows έστω και μετά απο τόσα χρόνια.

Αυτο που γραφεις ειναι αληθεια, αλλα συνηθως αυτο που παιζει τον μεγαλύτερο ρολο στο αν θα υποστηριχθουν οι drivers απο ενα μηχανημα, ειναι ποσο δημοφιλές ειναι.. Ποσα κομματια πουλησε ωστε να ασχοληθουν να το υποστηριξουν. Δεν ξερω για το lenovo, αλλα τα surface γενικα εχουν καλη υποστήριξη. Οπως γραφω και το surface pro 2, και το 3, δουλευουν μια χαρα με linux, ενω και τα 2 τρεχουν και android εστω με καποια μικρα θεματακια. Για hackintosh δεν παιρνω ορκο γιατι δεν ειμαι σιγουρος.

Φυσικα θα χρειαστει κάποιος χρονος για να υποστηριχθει το Surface book, αλλα 99% θα υποστηριχθει. Πλην hackintosh που δεν ξερω αν θα φτιαξουν. Απλά δεν ειναι τοσο ευκολο για το μεσο χρηστη να τα σεταρει ωστε να δουλευουν σωστα, γιατι δεν υποστηριζονται επισημα οπως τα windows.

Δημοσ.

Τώρα με αυτό που γράφεις καταλαβαίνεις πόσο σοβαρός ακούγεσαι.

γιατι να μην ειμαι σοβαρος? επειδη διαλεξα να παιξω ενα παιχνιδι ? και να κανω μια δουλεια συγκεκριμενη με ενα αρχαιο προγραμμα ομως τιμιο ? για ολες τις αλλες δουλεις μου εχω βρει αυτο που θελω... εμπιστευτηκα τα Windows για 2 μου δουλειες ! τοσο απλο ! κ ειχα προβληματακια ! αν απ αυτο κρινεις πως δ ειμαι σοβαρος οκ κανενα προβλημα ! η ουσια ειναι αλλη (το οτι επελεξα κατι για καποιο λογο και είχα προβλημα)

• Like 1
Δημοσ.

γιατι να μην ειμαι σοβαρος? επειδη διαλεξα να παιξω ενα παιχνιδι ? και να κανω μια δουλεια συγκεκριμενη με ενα αρχαιο προγραμμα ομως τιμιο ? για ολες τις αλλες δουλεις μου εχω βρει αυτο που θελω... εμπιστευτηκα τα Windows για 2 μου δουλειες ! τοσο απλο ! κ ειχα προβληματακια ! αν απ αυτο κρινεις πως δ ειμαι σοβαρος οκ κανενα προβλημα ! η ουσια ειναι αλλη (το οτι επελεξα κατι για καποιο λογο και είχα προβλημα)

Όσα "θέματα ασφάλειας" και να έχουν τα Windows δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να έχεις προβλήματα με ιούς και σπάμ απλώς περνώντας δύο προγράμματα, πρέπει "το ελάττωμα" ή "το κενό" να βρίσκετε στον χρήστη και όχι στο λειτουργικό και αν δεχτούμε ότι όντως αυτά που γράφεις έχουν έστω και ένα μικρό ίχνος αλήθειας τότε "το ελάττωμα" ή "το κενό" πρέπει να είναι μεγάλο.

• Like 2
Δημοσ.

Όσα "θέματα ασφάλειας" και να έχουν τα Windows δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να έχεις προβλήματα με ιούς και σπάμ απλώς περνώντας δύο προγράμματα, πρέπει "το ελάττωμα" ή "το κενό" να βρίσκετε στον χρήστη και όχι στο λειτουργικό και αν δεχτούμε ότι όντως αυτά που γράφεις έχουν έστω και ένα μικρό ίχνος αλήθειας τότε "το ελάττωμα" ή "το κενό" πρέπει να είναι μεγάλο.

οχι γραφω ψεμματα δεν εχω τι αλλο να κανω !! καλη συνεχεια φιλε μου!

Υ.Γ. τουλαχιστον εγω εδω στο forum εγραψα σαν ""γνωστης κ κατοχος"" και Windows κ Οs (αγοραμσενα οχι σπασμενα) αρα εχω γνωμη και προσωπικη εμπειρια και μπορω να κρινω !

Δημοσ.

Ρε παίδες όσοι μιλάτε για αντιγραφή που την ειδατε;

Εχει η apple tablet με φουλ os που να γίνεται ultarabook με οθόνης αφής και ξεχωριστή κάρτα γραφικών και η βάση με το πληκτρολόγιο να γυρίζει κατά 360 μοίρες;

Δημοσ.

@paliapoli

Χρήστης και γνώστης των Windows (10) όμως που έχει το μηχάνημα στο θέμα του τόπικ δεν είσαι.

Καλώς ή κακώς,

άλλα Windows τα Windows 10

και άλλα τα Windows 7.

Για να μην παρεξηγηθεί,

τα Windows 7 είναι πίσω σε ασφάλεια-επιδόσεις σε σχέση με τα 8-10.

Τα δε σπασμένα/ασύμβατα προγράμματα, τη μη προσαρμογή των ρυθμίσεων του λειτουργικού, την καταλληλότητα των επιλογών του χρήστη και τις όποιες ασυμβατότητες hw για την ρηχή χρήση που κάνει ο επισκέπτης-χρήστης

δε χρειάζεται να τα αναφέρει κανείς ως προαπαιτούμενα της σωστής εμπειρίας τoυ όποιου λειτουργικού.

• Like 2
Δημοσ.
οχι γραφω ψεμματα δεν εχω τι αλλο να κανω !! καλη συνεχεια φιλε μου!

Υ.Γ. τουλαχιστον εγω εδω στο forum εγραψα σαν ""γνωστης κ κατοχος"" και Windows κ Οs (αγοραμσενα οχι σπασμενα) αρα εχω γνωμη και προσωπικη εμπειρια και μπορω να κρινω !

Δε γραφεις ψεματα, απλα καποια βλακεια εχεις κανει και δεν το πηρες χαμπαρι.

Αν ηταν οπως τα παρουσιαζεις δε θα χρησιμοποιούσε κανεις windows, και δεν θα ήταν μακραααααααααν το ποιο δημοφιλές και ποιο χρησιμοποιουμενο λειτουργικο στον κοσμο..

Τροφη για σκεψη: Ολοι οι υπολοιποι που χρησιμοποιουμε χρονια windows και δεν εχουμε παρατηρησει ποτε αυτο που περιγραφεις και επισης δεν λεμε ψεματα, ποτς γκενεν αυτο?

• Like 5
Δημοσ.

Στελνοντας το στην εταιρια να σου αλλαξει μπαταρια, ουσιαστικά ειναι σαν να τους λες, χαλασε. Και πληρωνεις παρα πολυ και ΑΝ γινεται και δε σου στελνουν καινουριο.

Σχετικά με το support του Surface και τα σχετικά να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία

Αγόρασα Surface Pro Original σε προσφορά όταν είχε βγει ήδη το 2.

Λίγες ημέρες πριν λήξει η Εγγύηση παρατήρησα ότι όταν έτρεχα OS X VMWare με συνδεδεμένο το 27" monitor το ανεμιστηράκι στα full του έκανε καμια φορά θόρυβο. Περισσότερο από το κανονικό τέλος πάντων. 

Το στέλνω στη Microsoft και μου στέλνει replacement. (αυτό που τους έστειλα είχε και 2 σπασμένες γωνίες από διάφορες τούμπες :D) Κανω image recovery και μετά από μερικές ημέρες βλέπω ότι μου έχει στείλει το Surface Pro 2. Χαρές δάκρυα κλπ. 

Βγαίνουν τα Windows 10, τα περνάω αλλα με χάλαγε που δεν είχε internet explorer metro app που είναι πολύ καλός για Surface. Προσπαθώ να πάω πίσω στα 8.1 και δεν γινότανε ούτε με καινούριο recovery image από την MS. Είχα χαλάσει το recovery partition γιατί το SP2 έχει 8.1 και εγώ του έκανα recovery από SP1 που έχει σκέτα 8.Μιλάω με Microsoft και δεν φτιαχνόταν με τις οδηγίες τους και μου λέει στείλε το πίσω και θα σου στείλουμε άλλο με περασμένα 8.1.

Το στέλνω και μου επιστρέφουν ελαττωματικό με  ξεκολλημένο σε ένα σημείο το γυαλί.

Το στέλνω και αυτό πίσω και βλέπω στο Status στο site τους ότι μου στέλνουν Surface Pro 3.

Τους λέω ευχαριστώ αλλά ο φορτιστής μου δεν κάνει στο 3. Το type cover και το Pen επίσης. Μου απαντάνε ότι μου στέλνουν καινούριο type cover, charger και N-Trig pen για να δουλεύουν όλα!

Ατυχές το ότι χάλασε αλλά από Support δεν έχω παράπονο.

Πόσοι εδώ έχουν αντίστοιχη εμπειρία από Apple? Άσχετα με το ότι τα ipad τους σπάνε για πλάκα μιας και είχα και με το παραμικρό έσπαγε το τζάμι και μου ζήτησε περισσότερο από τα μισά λεφτά ενός καινούριου για να μου το αντικαταστήσει.

• Like 12
Δημοσ.

Και το συζηταμε αν μπορεις να αλλάξεις και μπαταρια.. Μονος σου, ειναι σχεδον αδυνατον. Εδω το site ifix it, δοκιμασε να ανοιξει το surface pro 3 (μιλαμε για ειδικους που εχουν ανοιξει ολες τις συσκευες της αγορας), ε δεν τα καταφερανε. Παρα την εμπειρια τους, το ζεσταμα του τζαμιου με τα πλεον ειδικα εργαλια κλπ, η οθονη έσπασε.. Του βαλανε 10/10 στη δυσκολια, ως το ποιο δύσκολο μηχανημα που ειδανε ποτε στο ανοιγμα..

Δεν ειναι ετσι. Η αλλαγη μπαταριας προσφερεται σαν υπηρεσια, με στανταρ τιμη. Ουτε ειναι σαν να τους λες χαλασε, ουτε τιποτα.

Φυσικα δεν ειναι η πλεον οικονομικη λυση, αλλα τα surface book, macbook pro δεν αποτελουνε οικονομικες λυσεις εξαρχης, ειναι high end προιοντα, πολυ μακρια απο value for money

Προσωπικα, ποτε δεν εχω χρειαστει να αλλαξω μπαταρια ουτε καν σε κινητο, ποσο μαλλον σε λαπτοπ, αρα με αφηνει αδιαφορο σαν γεγονος. Αμα χρειαστει ομως, δεν θα κατηγορήσω καμια εταιρια για τις επιλογες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το support του Surface και τα σχετικά να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία

Λίγες ημέρες πριν λήξει η Εγγύηση παρατήρησα ότι όταν έτρεχα OS X VMWare με συνδεδεμένο το 27" monitor το ανεμιστηράκι στα full του έκανε καμια φορά θόρυβο. Περισσότερο από το κανονικό τέλος πάντων. 

Το στέλνω στη Microsoft και μου στέλνει replacement. (αυτό που τους έστειλα είχε και 2 σπασμένες γωνίες από διάφορες τούμπες :D) Κανω image recovery και μετά από μερικές ημέρες βλέπω ότι μου έχει στείλει το Surface Pro 2. Χαρές δάκρυα κλπ. 

Βγαίνουν τα Windows 10, τα περνάω αλλα με χάλαγε που δεν είχε internet explorer metro app που είναι πολύ καλός για Surface. Προσπαθώ να πάω πίσω στα 8.1 και δεν γινότανε ούτε με καινούριο recovery image από την MS. Είχα χαλάσει το recovery partition γιατί το SP2 έχει 8.1 και εγώ του έκανα recovery από SP1 που έχει σκέτα 8.Μιλάω με Microsoft και δεν φτιαχνόταν με τις οδηγίες τους και μου λέει στείλε το πίσω και θα σου στείλουμε άλλο με περασμένα 8.1.

Το στέλνω και μου επιστρέφουν ελαττωματικό με  ξεκολλημένο σε ένα σημείο το γυαλί.

Το στέλνω και αυτό πίσω και βλέπω στο Status στο site τους ότι μου στέλνουν Surface Pro 3.

Τους λέω ευχαριστώ αλλά ο φορτιστής μου δεν κάνει στο 3. Το type cover και το Pen επίσης. Μου απαντάνε ότι μου στέλνουν καινούριο type cover, charger και N-Trig pen για να δουλεύουν όλα!

Πόσοι εδώ έχουν αντίστοιχη εμπειρία από Apple? Άσχετα με το ότι τα ipad τους σπάνε για πλάκα μιας και είχα και με το παραμικρό έσπαγε το τζάμι και μου ζήτησε περισσότερο από τα μισά λεφτά ενός καινούριου για να μου το αντικαταστήσει.

Αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία μακράν από support που έχω ακούσει.... Παραλίγο να πάρεις το 4...

• Like 4
Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι θα παρεις και το Surface pro 4 τσαμπα εσυ.. :)

Η αλήθεια είναι οτι το support της Microsoft ειναι απίστευτο. Προσωπικά δε μου χρειάστηκε ποτε, αλλά διαβαζω παντου παρόμοια με αυτα που περιγράφεις.. Δεν κάνουν τους γυφτους όπως οι περισσοτεροι αλλοι. Το αλλάζουν για πλακα με νεο. Απλα στέλνουν απο οσο ξερω refurbished, οχι εντελώς καινούργιο αλλα οσα επέστρεψαν αγοραστες την 1η εβδομάδα επειδή αλλαξαν γνωμη.

Ισως γι αυτο πετυχες και καποιο επισης ελαττωματικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...