paliapoli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 @ kirileman Ο Πανος εκανε ευθεια συγκριση μπας και ταρακουνησει καποιους και ξεκολλησουν από τα απολυτα στεγανα τους. Τρολ δεν είμαι εγω, αλλα η ιδια η MS που σημερα τρολαρε αγρια τη μηλια... 3 κλασεις πανω σε όλα τα νεα μηχανάκια από τα παναρχαια MacBook... Τα αλλα είναι για να εχουμε να λεμε... Παρε ενα macbook δουλεψε το για να εχεις αποψη και μετα γιρισε πισω στη Miscrosoft αν μπορεις....Η ουσια μετραει κ η αξιοπιστια + πως οταν εχεις ενα Macbook νιωθεις παντα σαν το ανοιγεις 1η φορα ! Τι να το κανω να εχω ενα τετοιο λαπτοπ η Pc (αν δ ειμαι gamer) και να βλεπω μια στο τοσο "δεν αποκρινεται" sorry φιλε μου αλλη δε θελω να το βλεπω ουτε 1 φορα στα 5 χρονια ! 2
nickelodeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παρε ενα macbook δουλεψε το για να εχεις αποψη και μετα γιρισε πισω στη Miscrosoft αν μπορεις....Η ουσια μετραει κ η αξιοπιστια + πως οταν εχεις ενα Macbook νιωθεις παντα σαν το ανοιγεις 1η φορα ! Τι να το κανω να εχω ενα τετοιο λαπτοπ η Pc (αν δ ειμαι gamer) και να βλεπω μια στο τοσο "δεν αποκρινεται" sorry φιλε μου αλλη δε θελω να το βλεπω ουτε 1 φορα στα 5 χρονια ! Ξέχασες να πεις για τους ιούς, τα format και τα blue screen of death. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλο προιον , αλλα σε κανα χρονο θα αναλυουμε γιατι τελικα ΔΕΝ πουλησε... Σιγά την ανάλυση που θα χρειάζεται... Είναι ακριβό και δυστυχώς σε αυτά τα λεφτά τα Macbook Pro κατά πάσα πιθανότητα θα του πάρουν τα σώβρακα μόνο και μόνο λόγω του brand name... Τι να το κανω να εχω ενα τετοιο λαπτοπ η Pc (αν δ ειμαι gamer) και να βλεπω μια στο τοσο "δεν αποκρινεται" sorry φιλε μου αλλη δε θελω να το βλεπω ουτε 1 φορα στα 5 χρονια ! PEBKAC 3
unforgiven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λεωνίδα, ολοιδιο είναι με Macbook. Είναι φανερό. Ιδίως όταν έδειξε την αρθρωση της οθόνης, νόμιζα πως έβλεπα μηχάνημα της Apple. Όταν δε έδειξαν πως έχει οθόνη αφής, αποσπωμενη, με ξεχωριστή Gpu στο πληκτρολόγιο και pen, εξοργιστηκα. Μέχρι και qwerty πληκτρολόγιο έβαλαν. Σκέτο copy paste! Αχ... 19
tamis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παρε ενα macbook δουλεψε το για να εχεις αποψη και μετα γιρισε πισω στη Miscrosoft αν μπορεις....Η ουσια μετραει κ η αξιοπιστια + πως οταν εχεις ενα Macbook νιωθεις παντα σαν το ανοιγεις 1η φορα ! Τι να το κανω να εχω ενα τετοιο λαπτοπ η Pc (αν δ ειμαι gamer) και να βλεπω μια στο τοσο "δεν αποκρινεται" sorry φιλε μου αλλη δε θελω να το βλεπω ουτε 1 φορα στα 5 χρονια ! Συγνώμη αλλα 7αρια εχω ειμαι επαγγελματίας κουμπώνω ξεκουμπώνω software & hardware και 3 χρονια οχι φορματ δεν ηθελε αλλα ουτε ποιο αργο εγινε. Τωρα δε με τα 10αρια απλα σκοτώνει το εργαλειο μου... μήπως αναφέρεσε σε windows περασμένης δεκαετίας προς το 90' και τα λες? εχω να δω μπλε οθόνη Η να κολήσει pc με windows απο εποχές S-vista... και δε στο λεω με ειρωνεία ή καποια εμπάθεια. Αλλωστε μην ξεχνάς οτι το ένα λειτουργικό ήταν με συμβατό με συγκεκριμένο ΜΟΝΟ Hardware ενώ τα Windows ηταν συμβατα και αναγνώριζαν τα πάντα. Πλεον και τα δύο λειτουργικά εγω προσωπικα τα θεωρώ πλεον σταθερότατα και ωριμα. Πλεον ειναι θέμα συνήθειας και προτίμησεων. και ενα τελευταιο... τα mac ειναι για γραφιστες κτλ κτλ τκλ εμεις που ειμαστε μηχανικοί ενα Autocad θελουμε κτλ και δεν εχει... εχει δλδ αλλα ειναι κουτσουρεμένο γτ η Apple δεν δίνει προσβαση στο πηγαιο κώδικα με αποτελεσμα τα προγραμματα αυτα να ειναι κουτσουρεμενα και με λιγοτερο απο 30% σε δυνατότητες λόγο περιορισμών ξανα λέω του λειτουργικού. http://www.autodesk.com/products/autocad/compare/compare-products/autocad_2016-vs-autodesk_autocad_lt_2016-vs-autocad_for_mac_2016 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά πολύ καλός συνδυασμός HW και design που δυστυχώς όμως απορρίπτεται λόγω Windows...Κρίμα
Nahock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Στη σύγκριση με το Macbook Pro είπαν ότι είναι 2 φορές ταχύτερο. Αυτο σημαίνει 100% ταχύτερο, και όχι 50%. 2 φορές ταχύτερο σημαίνει 200% και όχι 100% ούτε 50%
Papakaliati Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 2 φορές ταχύτερο σημαίνει 200% και όχι 100% ούτε 50% Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, 100% περισσοτερο σημαινει διπλασιο, 200% τριπλασιο κτλ κτλ. Αυτο που σκεφτεσαι εσυ ειναι της αρχικης αξιας. Δηλαδη οταν λες 200% οχι αυξηση, αλλα της αρχικης αξιας τοτε οντως ειναι διπλασιο.
sakekosan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη αλλα 7αρια εχω ειμαι επαγγελματίας κουμπώνω ξεκουμπώνω software & hardware και 3 χρονια οχι φορματ δεν ηθελε αλλα ουτε ποιο αργο εγινε. Τωρα δε με τα 10αρια απλα σκοτώνει το εργαλειο μου... μήπως αναφέρεσε σε windows περασμένης δεκαετίας προς το 90' και τα λες? εχω να δω μπλε οθόνη Η να κολήσει pc με windows απο εποχές S-vista... και δε στο λεω με ειρωνεία ή καποια εμπάθεια. Αλλωστε μην ξεχνάς οτι το ένα λειτουργικό ήταν με συμβατό με συγκεκριμένο ΜΟΝΟ Hardware ενώ τα Windows ηταν συμβατα και αναγνώριζαν τα πάντα. Πλεον και τα δύο λειτουργικά εγω προσωπικα τα θεωρώ πλεον σταθερότατα και ωριμα. Πλεον ειναι θέμα συνήθειας και προτίμησεων. και ενα τελευταιο... τα mac ειναι για γραφιστες κτλ κτλ τκλ εμεις που ειμαστε μηχανικοί ενα Autocad θελουμε κτλ και δεν εχει... εχει δλδ αλλα ειναι κουτσουρεμένο γτ η Apple δεν δίνει προσβαση στο πηγαιο κώδικα με αποτελεσμα τα προγραμματα αυτα να ειναι κουτσουρεμενα και με λιγοτερο απο 30% σε δυνατότητες λόγο περιορισμών ξανα λέω του λειτουργικού. http://www.autodesk.com/products/autocad/compare/compare-products/autocad_2016-vs-autodesk_autocad_lt_2016-vs-autocad_for_mac_2016 Τα είπες μια χαρά, τα Mac είναι για σχεδιαστές και για χομπίστες είχα και εγώ mac αλλά για το σπίτι. Να ήταν μόνο το autocad καλά θα ήταν είναι πλήθος προγραμμάτων etabs, sophistik, fespa κτλ που δουλεύουν μόνο σε Windows. 1
pseira Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ότι καλύτερο έχει δείξει η Microsoft σε live παρουσίαση τον τελευταίο καιρό, παρολα αυτά οι τιμές είναι τσουχτερές για τον απλό κοσμάκη. Για Ελλάδα. Για Βόρειες χώρες...meh...
coffeex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 και ενα τελευταιο... τα mac ειναι για γραφιστες κτλ κτλ τκλ εμεις που ειμαστε μηχανικοί ενα Autocad θελουμε κτλ και δεν εχει... εχει δλδ αλλα ειναι κουτσουρεμένο γτ η Apple δεν δίνει προσβαση στο πηγαιο κώδικα με αποτελεσμα τα προγραμματα αυτα να ειναι κουτσουρεμενα και με λιγοτερο απο 30% σε δυνατότητες λόγο περιορισμών ξανα λέω του λειτουργικού. Αυτό δεν ισχύει γιατί όλα είναι θέμα συνεργασιών πχ στην τελευταία παρουσίαση της, η Apple είχε φέρει ανθρώπους από την Adobe μέχρι και την Microsoft. Τα Mac είναι για όλες τους δουλειές αλλά όλα είναι θέμα οικοσυστήματος άλλωστε αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα των Mac/OsX/iOS και PC/windows/wp ενάντια στο Android.
KilliK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 2 φορές ταχύτερο σημαίνει 200% και όχι 100% ούτε 50% 100% ειναι διοτι παει προσθετικα. 1 + 100% = 2. διαφορετικα το 50% πιο γρηγορο δεν θα ειχε νοημα, θα σημαινε οτι εχει την μιση αποδοση απο την αλλη συσκευη.
ister Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη αλλα 7αρια εχω ειμαι επαγγελματίας κουμπώνω ξεκουμπώνω software & hardware και 3 χρονια οχι φορματ δεν ηθελε αλλα ουτε ποιο αργο εγινε. Τωρα δε με τα 10αρια απλα σκοτώνει το εργαλειο μου... Ειναι ολα σχετικά... Αν βαζεις και βγαζεις διαφορετικά προγραμματα και ξερεις τι γινεται στο install/uninstall τοτε ξεκαθαρα προτιμας MacOS. Αν ξερεις τι γινεται σε θεματα security (ιους, keylogger, etc) τοτε προτιμας ξεκαθαρα MacOS. Αν ξερεις τι γινεται στα θεματα privacy τοτε προτιμας MacOS (απο win10). Ειμαι προγραμματιστής, εχω win7 στην δουλεια, hackintosh σπιτι, linux για σερβερ&mediacenter&router&proxy και win10 για τα παιδια (λογο πολυ καλου parental control στα win10 και απαιτησεων σχολικων προγραμματων για windows). 1
nickelodeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λεωνίδα, ολοιδιο είναι με Macbook. Είναι φανερό. Ιδίως όταν έδειξε την αρθρωση της οθόνης, νόμιζα πως έβλεπα μηχάνημα της Apple. Όταν δε έδειξαν πως έχει οθόνη αφής, αποσπωμενη, με ξεχωριστή Gpu στο πληκτρολόγιο και pen, εξοργιστηκα. Μέχρι και qwerty πληκτρολόγιο έβαλαν. Σκέτο copy paste! Αχ... Ξέχασες να πεις για το split view στα windows 10 και αυτό αντιγραφή από το El capitan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα