Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι ασχετο με το θέμα, αλλα μιας και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει μηχανημα x86(πλην Apple)που να μην σχεδιαστηκε για windows?

Υπάρχουν μηχανήματα πού μπορούν να τρέξουν διαφορετικό Os χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάνεται η λειτουργικότητα.Στο συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι ταιριάζει διαφορετικό λειτουργικό.

Δημοσ.

...απορω δλδ γιατι επικρατησαν τα windows......

Μήπως γιατί για να έχεις OS X έπρεπε να αγοράσεις το πανάκριβο apple που αν θυμάσαι παλιά είχε G-φεύγα επεξεργαστές που δεν τρέχανε τίποτα άλλο παρα μόνο γραφιστικές εφαρμογές και Lotus? Οπότε έπαιρνες με το 1/4 PC που τα έκανε όλα? Μήπως γιατί η IBM πλατφόρμα ήτανε Open ενώ η Macintosh οχι οπότε μπορούσε να την υιοθετήσει και να την αναπτύξει ο καθένας και να πουλάει σε ανταγωνιστικές τιμές PC? Σίγουρα τα Mac ήτανε professional εργαλεία αλλά αυτό δεν αλλάζει την απάντηση.

Και για να στο πω πιο απλά και σύγχρονα, εγώ παρότι ασχολούμαι με προγραμματισμό και θα με βόλευε Unix based σύστημα και μάλιστα το Mac OS X μου αρέσει πολύ, προσωπικά Apple δεν αγοράζω γιατί ζητάει πολλά για αυτό που προσφέρει.

Η ταχύτητα όπως λέει κάποιος είναι 50% σε σχέση με το Air και όχι με το macbook pro και όχι φυσικά 200% που λέει το άρθρο. Λογικά θα ακολουθήσει και η Apple λόγω ανταγωνισμού στη νέα σειρά.

Το Surface Pro είναι 50% πιο γρήγορο από το Air, το Surface Book 200% πιο γρήγορο από το MacBook Pro λόγω GPU . Στο site λέει dGPU...αυτό το d τί είναι; Dual? Χλωμό..

Μισό λεπτό αυτό έχει 2 usb 3 ports... και απλό ssd;

Γιατί αν το συγκρίνει κανείς με το Macbook pro που έχει

Thunderbolt 2 και PCle ssd εκεί πραγματικά υπάρχει τεράστια διαφορά για τον επαγγελματία.

σε ένα ξένο site έλεγε NVMe ότι έχει. Για το thunderbolt μαζί σου αλλά προτιμώ το USB3 γιατί πολύ απλά έχω 50 συσκευές USB3 και καμία Thunderbolt

αυτή τη μακακία με τις Blue screen ακόμα δεν τη βαρεθήκατε μερικοί;;;;

δεν έχουμε ακόμα windows 98, .....

στο θέμα μας τώρα, το μηχανάκι "τα σπάει".....

πραγματικά το ζήλεψα.....

Φρέσκα windows 10 εχθές σε καινούριο Surface Pro 3 με όλα τα updates και έφαγα blue screen :D O Edge βέβαια έφταιγε που σε μερικά full HD web video crasharei τον driver της κάρτας γραφικών. Το παθαίνω σε όλα τα PC. Επίσης στο Insomnia δεν μπορώ να γράψω σχόλια με τον Edge.

Θέλω να πω ότι δεν φταίνε πολλές φορές τα windows αλλά τα προγράμματα και ας είναι και της Microsoft.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο σαν προϊόν με μοναδικη ένσταση απο τη μεριά μου την άρθρωση της οθόνης η οποία κατά 99% με τη χρήση θα χαλάρωση και θα κουνιέται η οθονη με το παραμικρό.Τωρα το ότι είναι 50%-100% γρηγορότερο απο ένα mac η οποιοδήποτε άλλο λαπτοπ λογικό είναι αφού μιλάμε για μοντέλο 10/15 με νέα τεχνολογία στον επεξεργαστή.Περιμενετε τον ανταγωνισμό να αρχίσει να ενσωματώνει τους skylake και τότε θα υπάρχει μετρο σύγκρισης.Οσον αφορα τις τιμές εάν πάρουμε για παράδειγμα τις τιμές του dell xps που στο Αμερικα ξεκινάει απο 899$ και στην Ελλάδα απο 1200+ κλαφτα χαραλαμπε.Οποτε ας επανέλθουμε στους παχιλους μισθούς μας και ας αφήσουμε τις διαμάχες ms vs apple vs Lenovo vs κινεζικη απομιμηση

Δημοσ.

Το d στο dGPU λογικά είναι discreet.

Στην παρουσίαση μιλάει για PCIe SSD.

Πως όμως καταφέρνει να μεταφέρει 3GB σε 8'' μέσω USB;

http://www.microsoft.com/october2015event/en-us/live-event

Στο 1.23.17

Βασικά αργό ήτανε το transfer. Στο Surface Pro μου έχω δει πάνω από 370MB/s

Το μυστικό είναι στον usb3.0 SSD που είχε κουμπωμένο. Όπως και ο δικός μου είναι UAS δηλαδή USB Attached SCSI και πιάνει ταχύτητες μέχρι 450MB/s στο desktop μου, γιατί μέσα αυτό το

"flashaki" έχει samsung 850 evo.  http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MU-PS1T0B/AM

Θα ανεβάσω σε λίγο photo για να μην λέτε :P

• Like 2
Δημοσ.

Το λειτουργικό της apple (osx) σε όλες του τις εκδόσεις εδώ και 15 χρόνια έχει δοκιμαστεί εκτενώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Τα windows από την άλλη πέρασαν από τα αποτυχημένα 8 στα 10 πριν 2 μήνες. Άρα περιμένετε να δείτε και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.

Δημοσ.
Dagsieboy

σωστος

παντος κριμα ενα τοσο ομορφο μηχανακι να εχει w10

Pc ειναι.. Οτι θες βαζεις. Στο surface pro 2 εχω win10 και android σε double boot. Υπαρχει φυσικα και linux αν θέλω να βαλω, και αν θυμαμαι καλα καπου βρήκα και hackintosh (το λειτουργικο της apple).

Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι και αυτο θα παιρνει τα παντα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι από το φυλλάδιο της Samsung για τον SSD που φοράει το SP3 (128GB) είναι το δικό μου

Performance  Host transfer rate: 600MB/s -

Sequential Read : Up to 540MB/s (256GB/512GB), Up to 530MB/s (128GB) -

Sequential Write : Up to 380MB/s (512GB), Up to 270MB/s (256GB) ,Up to 140MB/s(128GB)

Οπότε αντιγράφοντας από τον σκληρό προς το SP3 128GB έχει limit 140ΜB/s (136MB/s σταθερά) ενώ στο SP4 δεν έχει περιορισμό.

Δημοσ.

Τα preorder του book έκαναν sold out σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ξέρει κανείς τι είδους gpu της NVIDIA έχουν τα ακριβότερα μοντέλα;

Δημοσ.
Για τα πρακτικά το 1ο backlid keyboard (πατενταρισμένο) ήταν το 1980 από τη GΕ.

Απο περιέργεια ρωτάω, έχεις Windows στο Macbook σου?

Φίλε gkanel μπορεί να το πατένταρε η GE αλλά στον κόσμο το εισήγαγε η Apple . Οχι δεν έχω Windows στο ούτε στο Mac mini ούτε στο Air

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...