Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Klain main in the sky με τοσα χρηματα φτιαχνης τουμπανο σταθερο αν θες windows τορα με τις 13.5 in για παιχνιδια δεν πας δεν γινεται απλα για δουλεια 1000000 φιρες mac αντε εχουμε τρελαθει τελιος ακου εκει 2700 για windows να βγαζει blue screen και να σκεφτεσαι 3000 χιλιαρικα εδωσα χαχαχαχα χωρις πλακα τορα σε λαπτοπ τοπ ειναι και θα ειναι η apple ακουλουθουν αλλες εταιριες οπωσ  dell alienware razer κλπ και οχι windows Παντος η windows με ολους καλα τα παει τελευταια και αντιγραφει τους παντες. Και τελιωνεται με τις βλακιες μερικοι αντε χωρις να εχετε δουλεψει mac μιλατε 20+ χρονια windows ειχα με το που δουλεψα mac επαθα πλακα και παλια λενε ηταν ακομα πιο μπροστα πλεον εχουν φτασει πολυ κοντα απορω δλδ γιατι επικρατησαν τα windows......

• Like 5
Δημοσ.

Αλήθεια, μιλάει η Apple για αντιγραφή; Με το iPad Pro και το αντιγραφή πληκτρολόγιο και το Pencil που όταν τα έβγαλε η Microsoft, η Apple τα έκραζε και τώρα τα πουλάει για ακριβότερα;

Το ipad είναι ξεχωριστή κατηγορία από αυτή των surface. Το δήλωσε ξεκάθαρα. 

Το Apple Pencil το έβγαλε όχι μόνο για τις λειτουργίες του αλλά κι επειδή υπήρχαν εκατοντάδες μη αυθεντικές γραφίδες, οπότε τώρα σου λέει, κύριοι σου βγάλαμε αυθεντικό αν θες πάρ' το.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος macbook pro το οποίο και θεωρώ εξαιρετικό προϊόν με τεράστιες διαφορές από φθηνότερα μοντέλα που βλέπω και έχω χρησιμοποιήσει π.χ. των 500 ευρώ κτλ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Η άποψη μου είναι πως για κάποιον που ενδιαφέρεται να τα έχει όλα σε ένα το μοντέλο είναι ασυναγώνιστο και η Apple με τη στρατηγική που ακολουθεί δε φαίνεται στο μέλλον να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο. Μπορεί να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες χρήσης που ενοποιούνται laptop + tablet αλλά χρειάζεσαι δύο συσκευές.

Από την τιμή φαίνεται πως τελικά για να αγοράσεις έναν καλό υπολογιστή χρειάζεται να δώσεις 1000 ευρώ και πάνω. Για να κάνω τη σύγκριση και με το macbook pro  φαίνεται πως η Apple έχει μείνει πίσω με την εξής λογική. Οι περισσότερες τεχνολογίες του macbook pro υπήρχαν από το 2009. Τότε οι διαφορές ήταν χαοτικές από τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Στην εποχή μας όμως δεν έχει κάνει μεγάλη πρόοδο.

Άλλαξε την οθόνη σε ρετίνα (πράγμα που το έχουν κάνει όλοι) και βελτίωσε λίγο το trackpad με το Force Touch trackpad

Αντίθετα το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αναγνώριση προσώπου, αναγνώριση δακτυλικών αποτυπομάτων κτλ. Θέλω να πω πως έχουν βάλει αρκετές νέες τεχνολογίες σε αντίθεση με την apple που μάλλον έχει επαναπαυτεί.

Η ταχύτητα όπως λέει κάποιος είναι 50% σε σχέση με το Air και όχι με το macbook pro και όχι φυσικά 200% που λέει το άρθρο. Λογικά θα ακολουθήσει και η Apple λόγω ανταγωνισμού στη νέα σειρά.

Το στυλό έχει ενδιαφέρον και ανοίγει νέους ορίζοντες όπως και το pencil της apple. Θα ήθελα να δω τη σύγκριση.

Επίσης η μηχανική δε φαίνεται και τόσο καλή στο surface όπως το γεγονός πως δεν κλείνει.

Όποιος έχει δουλέψει macbook θα έχει προσέξει πόσο καλή είναι η μηχανική του συγκεκριμένου υπολογιστή. Π.χ. μπορείς να ανοίξεις την οθόνη με ένα δάκτυλο ενώ όταν αλλάζεις την κλίση της δεν μετακινείται ο υπολογιστής.

Η παρουσίαση μου θύμισε αντιγραφή της Apple ή ίσως μου φάνηκε τι να πω. Ούτε της Apple μου αρέσει πλέον ο Jobs ήταν περισσότερο αυθεντικός. Οι άλλοι δε με πείθουν νομίζω πως παίζουν θέατρο.

• Like 5
Δημοσ.

Klain main in the sky με τοσα χρηματα φτιαχνης τουμπανο σταθερο αν θες windows τορα με τις 13.5 in για παιχνιδια δεν πας δεν γινεται απλα για δουλεια 1000000 φιρες mac αντε εχουμε τρελαθει τελιος ακου εκει 2700 για windows να βγαζει blue screen και να σκεφτεσαι 3000 χιλιαρικα εδωσα χαχαχαχα χωρις πλακα τορα σε λαπτοπ τοπ ειναι και θα ειναι η apple ακουλουθουν αλλες εταιριες οπωσ  dell alienware razer κλπ και οχι windows Παντος η windows με ολους καλα τα παει τελευταια και αντιγραφει τους παντες. Και τελιωνεται με τις βλακιες μερικοι αντε χωρις να εχετε δουλεψει mac μιλατε 20+ χρονια windows ειχα με το που δουλεψα mac επαθα πλακα και παλια λενε ηταν ακομα πιο μπροστα πλεον εχουν φτασει πολυ κοντα απορω δλδ γιατι επικρατησαν τα windows......

Όταν μεγαλώσεις, και μάθεις να γράφεις, ξαναγράψε για να καταλάβουμε.

Ο άλλος λέει φτιάχνεις σταθερό... Άντε γειά!

Με 3 χιλιάρικα αγοράζω αυτοκίνητο!

Αλλά αν ψάχνω laptop που γίνεται tablet και έχει επιδόσεις desktop, το αυτοκίνητο τι να το κάνω;;;

Δεν ξέρω αν με πιάνεις, αλλά είσαι λίιιιιιγο εκτός τόπου και χρόνου...

• Like 11
Δημοσ.

Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά για ένα μηχάνημα, συγνώμη που θα το πω apple haters, αλλά θα τα έδινα σε macbook. Εννοείται πως το surface book είναι απίστευτο και πραγματικά καινοτόμο, ενώ παράλληλα εισάγει την microsoft σε μια ακόμη κατηγορία, αυτή των laptop (τα οποία στην ουσία έφτιαχναν άλλοι γι' αυτήν), αλλά με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα αντικείμενο πόθου, που σου εγγυάται πως θα έχεις εξαίρετη εμπειρία χρήσης για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Αυτό είναι στα έξυπνα και εύστοχα σχόλια?

• Like 8
Δημοσ.

οτι κ να λεμε εχεις ενα κορυφαιας ποιοτητας κ αισθητικης μηχανακι με απιστευτη αυτονομια οπως φαινεται ,τελειως βερσατιλ κ πραγματικο εργαλειο δουλειας αν χρειαστει το οποιο ειναι πανισχυρο σε λογικοτατο κοστος σε αντιθεση με τα μηλα που τετοιο πακετο θα το πουλαγαν το λιγοτερο 2 νεφρα κ ενα συκωτι ξεργω

Δημοσ.

γι αυτούς που λένε τα specs δεν μετράνε οι ίδιοι μηχανικοί της adobe έχουν πει πως το hw παίζει ρόλο κ όχι to sw στα προγράμματα τους οπότε άκυρο ο συλλογισμός σας

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι αλλα τριτη και καταιδρωμενη θα παραμεινει. κανουν σκληρη προσπαθεια για να ανατρεψουν την κατασταση, αλλα δυστυχως ο ανταγωνισμος τους εχει αφησει κατα πολυ πισω. 

oσο εξαιρετικες και να ειναι οι νεες συσκευες που παρουσιασε, δεν αποτελουν disruptive technology και ειναι απλως θεμα χρονου μεχρι να ανταπαντησουν οι δυο κυριαρχοι της φορητης αγορας με τις δικες τους αντιστοιχες,βελτιωμενες προτασεις.

με απλα λογια, too little, too late. 

μπαααα

Δημοσ.

Μισό λεπτό αυτό έχει 2 usb 3 ports... και απλό ssd;

Γιατί αν το συγκρίνει κανείς με το Macbook pro που έχει

Thunderbolt 2 και PCle ssd εκεί πραγματικά υπάρχει τεράστια διαφορά για τον επαγγελματία.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο εργαλειο να το εχει αλλος.

Εγω με windows σε 15 αρα 1080p δεν μπορώ να δουλεψω, μου βγαινουν τα ματια. Σε Windows 10 ακομα χειροτερα.

Μην ακουσω για μετρο αππς!

Τωρα τελευταία ειμαι πιο κοντα απο ποτε στο να αγοράσω για πρωτη φορά MacBook.Κυριως γιατι ζηλευω την ανεση που δουλευουν συνάδελφοι οταν ειμαστε στα DataCenter.

Δημοσ.

Αυτή η ξαφνική έκρηξη αγάπης & θαυμασμού από αρκετούς εδώ, είναι όλα τα λεφτά!

Κάτοχος MacBook Pro late 2013.

Ωραίο φαίνεται το Surface, but I'll stick to my Mac.

Όμορφη παρουσίαση, ωραίο mobility, επιτέλους η MS μπαίνει στον κόσμο των laptops με σοβαρές προτάσεις (και πολύ το καθυστέρησε)!

Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά το όλο εγχείρημα όπως επίσης θα αποκτήσει φανατικούς χρήστες!

If you want to do something best, do it yourself!

Congrats MS!

• Like 1
Δημοσ.

αυτή τη μακακία με τις Blue screen ακόμα δεν τη βαρεθήκατε μερικοί;;;;
δεν έχουμε ακόμα windows 98, .....

στο θέμα μας τώρα, το μηχανάκι "τα σπάει".....
πραγματικά το ζήλεψα.....

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...