Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νιώθω συγκινημένος με την σημερινή παρουσίαση της Microsoft και από τα προϊόντα της. :P

Το συγκεκριμένο είναι ο,τι πιο όμορφο, λειτουργικό, ποιοτικό (θέλω να ελπίζω) έχω δει σε φορητή συσκευή. Η σύγκριση με τα macbook pro είναι λογική αλλά τούτο εδώ είναι από άλλο πλανήτη.

Δημοσ.

Και ultrabook και tablet και καλη καρτα γραφικων για κανα παιχνιδι και ωραιο disegn και εχει και πενακι, το μηχάνημα ειναι τουμπανο δυστηχως μονο θα το βλεπω γιατι το ταμειο ειναι μειον.

Δημοσ.

Φουλ επίθεση από την ms! Βλέπω κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα και κατά τη γνώμη μου την αξίζει...

ε ναι αλλα τριτη και καταιδρωμενη θα παραμεινει. κανουν σκληρη προσπαθεια για να ανατρεψουν την κατασταση, αλλα δυστυχως ο ανταγωνισμος τους εχει αφησει κατα πολυ πισω. 

oσο εξαιρετικες και να ειναι οι νεες συσκευες που παρουσιασε, δεν αποτελουν disruptive technology και ειναι απλως θεμα χρονου μεχρι να ανταπαντησουν οι δυο κυριαρχοι της φορητης αγορας με τις δικες τους αντιστοιχες,βελτιωμενες προτασεις.

με απλα λογια, too little, too late. 

• Like 1
Δημοσ.

1 ευρω = 1.13 δολλαρια

1499 δια 1,13=1327 ευρω  περιπου καμμια σχεση στην τιμη με macbook pro τωρα στην ελλαδα ποσο θα το πουλανε αυτο ειναι αλλο ανεκδοτο να μην ξεχναμε και στην αμερικη τον φορο τον προσθετουνε στο τελος!!!!!!!!!!

Βασικά σωστά το λες,αλλά όταν το προϊόν έρχεται Ελλάδα είναι το ανάποδο.1.13 ευρώ = 1 δολλάριο.

Άρα ξεφεύγει η τιμή και πάει γύρω στα 1700 ευρώ,μπορεί και παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Χτυπάει τα MacBook? Χαχχαχα, καλο κι αυτό.

Τα MacBook αληθεια σε τι υπερτερουν? Ποιοτητα, touchscreen, gpu, βαρος, screen to body ratio, cpu engineering, αυτονομια, active digitizer, αποσπωμενη οθονη.

Είναι τουλάχιστον αστειο να συγκρινουμε αυτό το θαυμα της τεχνολογιας, με τα -παλαιολιθικα πλεον- MacBook. Ειπαμε, η σεμνη τελετή της apple ελαβε τελος...

Ο ίδιος ο Panos το συνέκρινε με το MacBook pro λέγοντας ότι (το 2ο) είναι μια εξαιρετική συσκευή, αλλά το surface είναι 50% ταχύτερο. Άρα, αποκαλείς τον άνθρωπο που έκανε την παρουσίαση αστείο;

Σοβαρά, κάποιος να μαζέψει τα τρολάκια!

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι αλλα τριτη και καταιδρωμενη θα παραμεινει. κανουν σκληρη προσπαθεια για να ανατρεψουν την κατασταση, αλλα δυστυχως ο ανταγωνισμος τους εχει αφησει κατα πολυ πισω. 

oσο εξαιρετικες και να ειναι οι νεες συσκευες που παρουσιασε, δεν αποτελουν disruptive technology και ειναι απλως θεμα χρονου μεχρι να ανταπαντησουν οι δυο κυριαρχοι της φορητης αγορας με τις δικες τους αντιστοιχες,βελτιωμενες προτασεις.

με απλα λογια, too little, too late. 

Θα δείξει! Για μένα είναι λίγο "κρίμα" ας το πούμε να μην βρισκουν ανταπόκριση κάποιες απο τις συσκευές της...δεν ξέρω τι φταίει!

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι μιλάς για κινητά, γιατί στους σταθερούς, ή λάπτοπ δεν πρέπει να ισχύει. Πάντως μπορεί να είναι το πρώτο ultrabook που τρέχει παράθυρα και αισθητικά δεν υστερεί από τα μήλα (σε ταχύτητα στα ίδια λεφτά ούτως ή άλλως τα λάπτοπ με οποιοδήποτε λειτουργικό ήταν πιο γρήγορα από το μήλο. ). Όχι πως θα κλάψει το μήλο αλλά θα πρέπει επιτέλους να προσπαθήσει για να βγάλει το best seller της.

Δημοσ.

Θα δείξει! Για μένα είναι λίγο "κρίμα" ας το πούμε να μην βρισκουν ανταπόκριση κάποιες απο τις συσκευές της...δεν ξέρω τι φταίει!

αυτο το "κριμα" πρεπει να το νοιωθει και η ιδια η ΜΣ, στην παρουσιαση αισθανθηκα κατι σαν παραπονο/παρακληση απο τους ανθρωπους της εταιρειας, να δωσουμε μια ευκαιρια στα προιοντα τους διοτι πραγματικα πιστευουν οτι ειναι εξαιρετικα και αξιζουν την προσοχη μας.

• Like 1
Δημοσ.

@ kirileman

Ο Πανος εκανε ευθεια συγκριση μπας και ταρακουνησει καποιους και ξεκολλησουν από τα απολυτα στεγανα τους.

Τρολ δεν είμαι εγω, αλλα η ιδια η MS που σημερα τρολαρε αγρια τη μηλια... 3 κλασεις πανω σε όλα τα νεα μηχανάκια από τα παναρχαια MacBook...

Τα αλλα είναι για να εχουμε να λεμε...

• Like 12
Δημοσ.

Η απάντηση σε αυτό είναι: "Η Apple δεν πουλάει specs"

Και γελάνε μετά οι πέτρες με τα iFanboys!

Οι πετρες γελανε που ακομα και σημερα, που ένα μηχανημα με κανει να δυσκολεύομαι πραγματικα να βρω τομεα να υστερει σε σχεση με ένα MacBook (12, 13) και συζητάμε ακομα για ανωτεροτητα της μηλιας.

Αντε, και του χρονου ένα surface 15'' για να μπουν μια και καλη στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και τα MacBook pro...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...