kat4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας... Λοιπον, εχω λογαριασμο outlook.. μπαινω στο λαγαριασμο μου απο το λαπτοπ μου, το κινητο μου, και το ταμπλετ μου... υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω ποια μνματα θελω να μου ερχονται στο ταμπλετ και ποια στο κινητο? η απαξ και μου σταλθει ενα μνμα τοτε θα εμφανιζεται και στο λαπτοπ και στο κινητο και στο ταμπλετ?????
kat4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 οκ... ευχαριστω πολυ... επισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... γινεται να βαλω ασφαλεια στον λογαριασμο μου(outlook) ετσι ωστε αν παει καποιος αλλος να μπει να μου σταλθει μνμ στο αλλον μου λογαριασμο(gmail) απο ποια συσκευη μπηκε??
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 οκ... ευχαριστω πολυ... επισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... γινεται να βαλω ασφαλεια στον λογαριασμο μου(outlook) ετσι ωστε αν παει καποιος αλλος να μπει να μου σταλθει μνμ στο αλλον μου λογαριασμο(gmail) απο ποια συσκευη μπηκε?? Νομίζω είπα, κάτσε να απαντήσει και κανένας άλλος
kat4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αν ξερεις και για το αλλο θεμα που ρωτησα απαντησε μου...
Iris_89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 2 step verification λέγεται. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.
kat4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σχετικα με ποιο θεμα μου απαντησες??? σε ποιον λογαριασμο να παω??
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σου απαντησε για το δευτερο θεμα και πιγενε στο outlook το πρωτο δεν γινετε
kat4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 πηγα αλλα δεν το βρισκω αυτο που μου λεει... μπορειτε να μου γραψετε τα βηματα εδω ενα ενα... εχω ουμπουντου.. δε ξερω αν παιζει καποιον ρολο
Centurion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Θα πας στο outlook.com, μετά κλικ στο όνομά σου πάνω δεξιά - Ρυθμίσεις Λογαριασμού (ίσως χρειαστεί να κάνεις είσοδο) Μετά πάνω δεξιά - Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων - Περισσότερες Ρυθμίσεις ασφαλείας. Προσθήκη πληροφοριών ασφαλείας (επιλέγεις να βάλεις εναλλακτικό email ή τηλέφωνο). Τέλος ρυθμίζεις και τις ειδοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα