Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Λοιπον, εχω λογαριασμο outlook.. μπαινω στο λαγαριασμο μου απο το λαπτοπ μου, το κινητο μου, και το ταμπλετ μου... υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω ποια μνματα θελω να μου ερχονται στο ταμπλετ και ποια στο κινητο? η απαξ και μου σταλθει ενα μνμα τοτε θα εμφανιζεται και στο λαπτοπ και στο κινητο και στο ταμπλετ?????

Δημοσ.

οκ... ευχαριστω πολυ...

επισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... γινεται να βαλω ασφαλεια στον λογαριασμο μου(outlook) ετσι ωστε αν παει καποιος αλλος να μπει να μου σταλθει μνμ στο αλλον μου λογαριασμο(gmail) απο ποια συσκευη μπηκε??

Δημοσ.

οκ... ευχαριστω πολυ...

επισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... γινεται να βαλω ασφαλεια στον λογαριασμο μου(outlook) ετσι ωστε αν παει καποιος αλλος να μπει να μου σταλθει μνμ στο αλλον μου λογαριασμο(gmail) απο ποια συσκευη μπηκε??

Νομίζω είπα, κάτσε να απαντήσει και κανένας άλλος :)

Δημοσ.

πηγα αλλα δεν το βρισκω αυτο που μου λεει...

μπορειτε να μου γραψετε τα βηματα εδω ενα ενα... εχω ουμπουντου.. δε ξερω αν παιζει καποιον ρολο

Δημοσ.

Θα πας στο outlook.com, μετά κλικ στο όνομά σου πάνω δεξιά - Ρυθμίσεις Λογαριασμού (ίσως χρειαστεί να κάνεις είσοδο)

Μετά πάνω δεξιά - Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων - Περισσότερες Ρυθμίσεις ασφαλείας.

Προσθήκη πληροφοριών ασφαλείας (επιλέγεις να βάλεις εναλλακτικό email ή τηλέφωνο).

Τέλος ρυθμίζεις και τις ειδοποιήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...