Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Grand Neo Plus vd Sony Xperia E4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ ακόμα μια φορά το φόρουμ. Όπως αναφέρω και στον τίτλο θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με αυτά τα δυο τηλέφωνα και κριτικές από κατόχους των συσκευών μιας και σε αυτά τα 2 κατέληξα έπειτα από μια έρευνα αγοράς. Επίσης κάθε νέα πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Το budget είναι max 140 euro και ενδιαφέρομαι μόνο για Android. Επίσης θα προτιμούσα να αποφύγω κινέζικη συσκευή. - Δεν ενδιαφέρομαι για dual sim συσκευή

Δημοσ.

Φιλε αγόρασα στον πατερα μου το grand neo plus σχετικα καλο ειναι για τα λευτα του με μεγάλη οθονη και παρα την μικρή σε αναλυση οθονη διπλα στο s5 ποθ ειχα δεν ειχαν και μεγάλη διαφορά.. Τωρα οσο αφορά την χρήση του αρκετα καλο αλλα δεν θα στο συνιστούσα για βαρια παιχνιδια

Δημοσ.

To E4 επειδή έχει πιο ελαφρύ μενού και όχι το TouchWiz.

Επίσης αν θες την γνώμη μου, δες για LG Leon απο Skroutz στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

Αν μπορείς πάρε το Sony Xperia E4G.Είναι πολύ δυνατό κινητό (για την τιμή του παντα) Και έχει πολύ καλή καμερα/οθόνη.

Δημοσ.

Φιλε αγόρασα στον πατερα μου το grand neo plus σχετικα καλο ειναι για τα λευτα του με μεγάλη οθονη και παρα την μικρή σε αναλυση οθονη διπλα στο s5 ποθ ειχα δεν ειχαν και μεγάλη διαφορά.. Τωρα οσο αφορά την χρήση του αρκετα καλο αλλα δεν θα στο συνιστούσα για βαρια παιχνιδια

Οτι και να παρεις στα χρηματα αυτα απο Ελλαδα ουτως ή αλλως για πολλα πολλα δεν ειναι. Και αυτο θα φανει απο οσες συσκευες παρουν Android 6.

Δημοσ.

Οτι και να παρεις στα χρηματα αυτα απο Ελλαδα ουτως ή αλλως για πολλα πολλα δεν ειναι. Και αυτο θα φανει απο οσες συσκευες παρουν Android 6.

Με λίγα λόγια καμία δηλαδή .

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αγόρασα το Ε4. Με μια πρώτη ματιά έμεινα πολύ ευχαριστημένος - εκτός από την κάμερα. Όμως οι απαιτήσεις είναι χαμηλές οπότε κανένα πρόβλημα. 

Thanks!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...