2.1Ohm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μην κανεις κατι που αργοτερα μπορει να μετανιωσεις.Πεταμενα λεφτα ειναι το G3 σε σχεση με το G4(και ενας Θεος ξερει πως θα τρεχει το Android 6 σε αυτο). Kαι να μν τρεχει καλα υπαρχει η κλτρη και πιο τεσταρισμενη εκδοση ανδροιδ που πεταει σε ολα τα κινητα! Cyanogenmod! Και να τρεχει καλα με marshmellow το ροοτ και custom rom στο g3 με την "βαρια" οθονη και το σκιν επιβαλεται πιστευω αμα θελεις να εχεις lagg free κινητο ετσι!
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το g3 το ξεχνας.Το εχει ο κολλητος μου και του κολλαει πολυ και επισης η οθονη γρατζουνιεται ευκολα χωρις screen protector.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το γρατσουνιεται ευκολα δν νμζω να ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικο!Gorrila glass 3 εχει οπως και χιλιαδες αλλα κινητα το τι το κανει ο φιλος σου ειναι αλλο θεμα αλλα γνκα κ εγω ειμαι τις αποψης να βαζεις temepred glass οχι για γρατσουνιες αλλα για πιθανο πεσιμο και αποφυγης σπασιματος τις οθονης!Το οτι κολαει πολυ επισης ειναι λαθος εχει καποια μικρο λαγκακια τπτ το σοβαρο αμα το ειχε σε κιτ κατ και το εκανα αναβαθμισει σε λολιποπ χωρις hard reset προφανως και θα κολαει θα σου πω εγω!Απλα αμα θες να πεταει βαζεις βανιλια ανδροιδες! 1
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το γρατσουνιεται ευκολα δν νμζω να ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικο! Gorrila glass 3 εχει οπως και χιλιαδες αλλα κινητα το τι το κανει ο φιλος σου ειναι αλλο θεμα αλλα γνκα κ εγω ειμαι τις αποψης να βαζεις temepred glass οχι για γρατσουνιες αλλα για πιθανο πεσιμο και αποφυγης σπασιματος τις οθονης! Το οτι κολαει πολυ επισης ειναι λαθος εχει καποια μικρο λαγκακια τπτ το σοβαρο αμα το ειχε σε κιτ κατ και το εκανα αναβαθμισει σε λολιποπ χωρις hard reset προφανως και θα κολαει θα σου πω εγω! Απλα αμα θες να πεταει βαζεις βανιλια ανδροιδες! Την ιδια απορια εχει σχετικα με το gorilla glass 3 οτι πως γινεται να εχει 2 μεγαλες γρατζουνιες και που το προσεχει. Επισης οταν το αγορασε φορουσε Lollipop.
zaf_4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τώρα το έχουν στα 321,5 ευρώ, πιο vfm κινητό δεν υπάρχει από το LG G3 32GB με 3gb ram!!! Kαι θα πάρει και android 6.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα