iceman33221 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Όχι, δεν παίζει ρόλο το κλειδί ή τα win και όπως είπα πριν, το rag αρχείο αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνο του. Θα πρέπει να κάνεις εσύ δεξί κλικ σε έναν φάκελο και να επιλέξεις το take ownership για να πάρεις την κυριότητα. Δε θα σου ξεκλειδώσει από μόνο του ως δια μαγείας τον φάκελο user. Κατά τ' άλλα δεν κάνει απολύτως τίποτε από μόνο του ούτε επηρεάζει τα δικαιώματα άλλων φακέλων. Μήπως ο χρήστης με τον οποίο συνδέεσαι στα win δεν έχει πλήρη δικαιώματα και είναι απλός χρήστης; Κάτι άλλο που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα είναι πιθανή μόλυνση από κάποιον ιό. ο χρηστης ειναι ενας κ ειναι "τοπικος διαχειριστης". δν ξερω εαν πεφτει αυτο ρολο. το εβαλα το αρχειο που μου εστειλες κ παρ'ολο που πατησα δεξι κλικ για να παρω δικαιωματα κ μου ειπε οτι κ καλα μου εδωσε πηγα να μπω κ μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα. δν ξερω εαν εχει κολλησει ιο γιατι του εκανα ενα σκαν αλλα παρ'όλα αυτα δν βρηκε το μεμπτο περα απο τα cr@ck στα παιχνιδια που ολα τα βρισκουν για ιους τωρα δν ξερω τι μπορει να φταιει. οταν εβαλα τον δισκο σε ενα λάπτοπ μου εβγαλε να του κανει σκαν για προβληματα κ ενω το αφησα κ τελειωσε στο λαπτοπ μπορεσα να παρω αρχεια. οταν τον ξανασυνδεσα στον υπολογιστη μου παλι μου αρνητε τα παντα... ψαχνωντας λιγο ακομα το site Μου που εστειλες βρηκα οτι εχει κ επιλογη για να κανει Pause to menu sto cmd. οταν το εβαλα μου εβγαλε το εξης μηνυμα κ δν ξερω γιατι... Site: message γιατι λες να μου το εβγαλε αυτο το μηνυμα? σημαινει οτι κατι δν μπορει να βρει αλλα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι το προβλημα του... εαν κανω στον ssd "ελεγχο σφαλματων¨ θα τον καταστρεψω? γιατι ειχα διαβασει οτι σε αυτους δν κανεις ανασυγκροτηση δν χρειαζονται... edit:το ξαναεβγαλα κ το ξαναεβαλα το αρχειο με το pause μενου κ μπηκα μεσα στον φακελο κ πατησα την επιλογη για ownership και αρχισε να τρεχει ενα κατεβατό ολοκληρο. μαλλον σε οτι εχει να κανει με τους σκληρους δισκους για καποιον λογο δν δεχεται την εντολη την συγκεκριμενη αλλα στον φακελο που το έκανα όλα κομπλε. ευχαριστω πολυυυυυ!!!! με εσωσες!!!!!
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Πατούσες να πάρεις την κυριότητα από όλον τον δίσκο; Δεν ξέρω αν δουλεύει έτσι γιατί τα windows από vista και πάνω δημιουργούν sympolic links και εικονικούς φακέλους προκειμένου να υπάρξει συμβατότητα με τα xp όπου ο φάκελος του χρήστη ήταν στο documents and settings ενώ μετά πήγε στο users (χρήστες). Αυτοί οι φάκελοι συμβατότητας δεν υπάρχουν πουθενά και γι αυτό ίσως σου έβγαζε αυτό το μήνυμα.
iceman33221 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ναι παταγα να παρω ολου του δισκου την κυριοτητα...μαλλον για αυτο δν με αφηνε.στον φακελο παντως με αφησα μπηκα,κ τωρα περιμενω να τελειωσει το περασμα απ'ολα τα αρχεια για να μπορεσω να τα χρησιμοποιησω,για απ'ότι ειδα το αρχειο κανει σκαν οοολα τα αρχεια στον φακελο που του εβαλα κ ειναι παααρα πολλα οποτε ελπιζω μεχρι το πρωι να εχει τελειωσε ευχαριστω κ παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα