Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα. ειχα σε εναν σκληρο τα win7,εκανα την αναβαθμιση σε 10. μετα εβγαλα τον δισκο κ εβαλα εναν ssd κ εκανα clean install τα 10.μεχρι εδω ολα καλα.

συνεδεσα με θηκη τον προηγουμενο δισκο κ πηγα να μπω στον φακελο "χρηστες" στον φακελο μου αλλα δν μου δινει το δικαιωμα:@ μου ζηταει αδεια χωρις λογο κ εντελως ξαφνικα

Link.png Site: Photo

σε ολους τους αλλους φακελους μπορω να μπω κανονικα.

τι μπορω να κανω για να εχω προσβαση στους φακελους αυτους?

να ξανακανω τραμπα τους σκληρους εσωτερικα κ να μεταφερω τους φακελους αλλου κ μετα φορματ?

Δημοσ.

Κάνε το παρακάτω και θα πάρεις την κυριότητα από τον φάκελο του χρήστη σου μέσα από τον φάκελο users του εξωτερικού δίσκου.

http://www.tenforums.com/tutorials/3841-take-ownership-add-context-menu-windows-10-a.html

Μετά ανοίγεις ότι θέλεις.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα πιο μεγαλο προβλημα μου δημιουργησε αυτο το προγραμμα παρα μου ελυσε :-(

στον σκληρο που ηθελα παλι δν εμπαινα κ αρχισα να εχω θεμα κ σε αλλον σκληρο που αρχησε να μου ζηταει αδεια ξαφνικα για να κανω το οτιδιποτε.

Δημοσ.

οχι. φορτωνει η πρασινη μπαρα κ απλα δν τελειωνει ποτε...

πολλές φορές η πράσινη μπάρα θέλει υπομονή,

απλώς πολλή υπομονή...

ας πούμε το αφήνεις τη νύχτα και το παίρνεις το πρωί

μια καλή ιδέα για το πρόβλημά σου

ειδικά αν έχεις πολλούς φακέλους και πολλά αρχεία μέσα

(θεωρώ ότι δε θα παίζει κρυπτογράφηση)

επίσης μια άλλη ιδέα είναι να δεις το σκληρό από άλλο λειτουργικό πχ Windows XP, Linux κλπ

Δημοσ.

οχι. φορτωνει η πρασινη μπαρα κ απλα δν τελειωνει ποτε...

περιμενε λιγο κ εσυ πια,θα ανεβασει τα αρχεια σου στην ms κ μετα θα σου δωσει προσβαση,ποσα πραγματα να κανει ταυτοχρονα :P

μπες με ενα λαιβ λινουξακι κ παρε τα αρχεια σου 

Δημοσ.

περιμενε λιγο κ εσυ πια,θα ανεβασει τα αρχεια σου στην ms κ μετα θα σου δωσει προσβαση,ποσα πραγματα να κανει ταυτοχρονα :P

μπες με ενα λαιβ λινουξακι κ παρε τα αρχεια σου 

περιμενα καμια ωρα βρε παιδια μην βαρατε :-( μπηκα σε safe mode κ τα πηρα τα αρχεια μου :-) 100γιγα κ του πηρε μονο   6-7 ωρες :P

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα πιο μεγαλο προβλημα μου δημιουργησε αυτο το προγραμμα παρα μου ελυσε :-(

στον σκληρο που ηθελα παλι δν εμπαινα κ αρχισα να εχω θεμα κ σε αλλον σκληρο που αρχησε να μου ζηταει αδεια ξαφνικα για να κανω το οτιδιποτε.

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι; Δεν είναι πρόγραμμα αυτό που σου έστειλα αλλά ένα registry αρχείο το οποίο το συγχωνεύεις (με διπλό κλικ) και σου προσθέτει μια έξτρα καταχώρηση στο δεξί κλικ.

Από μόνο του δεν αλλάζει τίποτα στα δικαιώματα πρόσβασης, τίποτε άλλο.

Το αρχείο είναι το παρακάτω και απλά το αποθηκεύεις και το τρέχεις.

http://www.tenforums.com/attachments/tutorials/11257d1422475052-take-ownership-add-context-menu-windows-10-a-add_take_ownership_to_context_menu.reg

Δημοσ.

Υπόψιν ότι όταν προσπαθείς να μπεις με έναν άλλον χρήστη σε αρχεία που ανήκουν σε άλλο χρήστη καθυστερεί αρκετά αυτή η μπάρα να τα φορτώσει δοκίμασε να το ξανακάνεις και άστο για κάμποση ώρα. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά επειδή καθυστερεί θεωρείς πως δεν έχεις πρόσβαση;

Δημοσ.

Υπόψιν ότι όταν προσπαθείς να μπεις με έναν άλλον χρήστη σε αρχεία που ανήκουν σε άλλο χρήστη καθυστερεί αρκετά αυτή η μπάρα να τα φορτώσει δοκίμασε να το ξανακάνεις και άστο για κάμποση ώρα. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά επειδή καθυστερεί θεωρείς πως δεν έχεις πρόσβαση;

Οχι το αφηνω αρκετη ωρα κ καποια στιγμη μου ειχε βγαλει ενα μηνυμα αλλα τωρα δν το θυμαμαι. θα το ξανακανω κ θα ποσταρω το μηνυμα παλι για να το δειτε.

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι; Δεν είναι πρόγραμμα αυτό που σου έστειλα αλλά ένα registry αρχείο το οποίο το συγχωνεύεις (με διπλό κλικ) και σου προσθέτει μια έξτρα καταχώρηση στο δεξί κλικ.

Από μόνο του δεν αλλάζει τίποτα στα δικαιώματα πρόσβασης, τίποτε άλλο.

Το αρχείο είναι το παρακάτω και απλά το αποθηκεύεις και το τρέχεις.

http://www.tenforums.com/attachments/tutorials/11257d1422475052-take-ownership-add-context-menu-windows-10-a-add_take_ownership_to_context_menu.reg

λαθος η λεξη προγραμμα εχεις δικιο. αυτο εννοουσα κ εγω οτι μου εκανε παραπανω κακο απ'οτι καλο :P μου δημιουργησε θεμα κ σε αλλους σκληρους που μεχρι τοτε δν μου ζηταγαν αδεια για να περασω αρχεια :P

μηπως λεω μηπως φταιει το γεγονος οτι ο δισκος στον οποιο προσπαθω να μπω εχει το ιδιο κλειδι win με αυτον που χρησιμοποιω τωρα? κ τα ιδια ακριβως win?

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζει ρόλο το κλειδί ή τα win και όπως είπα πριν, το rag αρχείο αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνο του. Θα πρέπει να κάνεις εσύ δεξί κλικ σε έναν φάκελο και να επιλέξεις το take ownership για να πάρεις την κυριότητα. Δε θα σου ξεκλειδώσει από μόνο του ως δια μαγείας τον φάκελο user.

Κατά τ' άλλα δεν κάνει απολύτως τίποτε από μόνο του ούτε επηρεάζει τα δικαιώματα άλλων φακέλων.

Μήπως ο χρήστης με τον οποίο συνδέεσαι στα win δεν έχει πλήρη δικαιώματα και είναι απλός χρήστης;

Κάτι άλλο που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα είναι πιθανή μόλυνση από κάποιον ιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...