dragonaida Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Χαιρεται, ειμαι κατοχος της TOSHIBA 40L 7335D, 3d , SMART TV ταινιες βλεπω μεσω laptop με HDMI καλωδιο , διοτι ενω εβαζα stick με ταινιες+ υποτιτλους , κατα τη διαρκεια της ταινιας δεν τους εμφανιζε ολους. Αυτο δεν ειναι το κυριοτερο προβλημα μου μιας κ το αντιμετωπισα οπως εγραψα κ πιο πανω με HDMI καλωδιο. Το προβλημα που εχω ειναι οταν κατεβαζω 3d ταινια (δεξια-αριστερα), εχω θεμα με τους υποτιτλους , δεν ενωνονται. Οταν κατεβαζω 3d ταινια (πανω -κατω) δεν εχω κανενα προβλημα. Οποτε ας με βοηθησει καποιος τι κανω αν η 3d ταινια ειναι δεξια -αριστερα πως φτιαχνω τους υποτιτλους και 2η ερωτηση πως μπορω να καταλαβω αν η 3d ταινια που κατεβαζω ειναι πανω-κατω ή δεξια -αριστερα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
DioNiSis_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 για τις 3d δεξια-αριστερα πρεπει να μετατρεψεις τους υποτιτλους με το srt23dass μπορεις να καταλαβαινεις αν ειναι δεξια -αριστερα ή πανω-κατω συνηθως απο τον τιτλο της ταινιας. πχ 3d sbs=3d side-by-side για δεξια -αριστερα. το πανω-κατω το λενε συνηθως 3d ou = 3d over-under
Montakristo7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κατέβασε το KM Player έχει επιλογή μόλις ανοίξεις την ταινία δεξί κλικ 3D subs αριστερά δεξιά η πάνω κάτω και τους φτιάχνει μόνο του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα